50/óráért??? :D :D :D Nem.
50/óráért??? :D :D :D Nem.
Az engem is érdekelne ne tartsátok magatokban
Sziasztok valaki nem tud ázsiai lányokat.
Előre is köszönöm ha lehet privátba írja meg.
Irinát az aproba hirdet valaki lemüszakiztatta már? Irjon már rám privatba ha valaki rálesett már. Köszi.
Barbikától va e valamilyen információja valakinek Újfehértón hírdet. Akár privátban is megköszönném.
Kamusok ne is jöjjenek
Sajnálom , elnézéseteket kérem hogy nem tudtam jönni . De ahogy tudom bepótolom :)
Sziasztok aki tudna esetleg mára szobát kiadni , az keressen ezen a telefonszámon víberen . /305710351
mivel nyiregy közelbe vagyok , így rugalmas lennék :)
sajnálom hogy nem tudtam akkor jönni mikor kiírtam , :( sajnos közbe jöttek dolgok , de próbálom bepótolni. :)
Egyik sem jön házhoz csak autoba:(
Naményban két lány is hírdet a ki nálad is válalja azokkat hívd .
Sziasztok
Nyiregy környékén ki az aki házhoz jön Jándra?
Sziasztok, holnap leszek elérhető nyiregyházán, délután 2 órától. Csak holnapi nap . Aki szeretne időpontot foglalni az nyugodtan hívjon, avagy írjon whatsappon, viberen, hogy tényleg tudjunk találkozni , mivel egy nap nem sok idő . Puszillak titeket ! ☺️
/305710351 teloszamon elertek .
Sziasztok. Nyiregyen tud valaki olyan embereket vagy helyet, ahol lehetoseg van swinger vagy gangbang dolgokra? Nyiltan sehol nem talalok, meg egy ilyen ejszakai bart sem, valaki fu alatt valami info vagy barmi? Biztos van valami. Johet privatban is. 😶
Sziasztok! Tenyleg senkinek nincs Niki 34-el barmifele tapasztalata?
Szia Miki
Szia
Dominan belül mit kértél? Milyen volt?
Claudia (35)
Múlthéten volt szerencsém meglátogatni Claudiát, egy ideje már szemeztem a profiljával, így meg is látogattam egy Domina játékra. A képei nem igazán adják vissza de nekem élőben egy sokkal szebb nő nyitott ajtót mint amit elképzeltem, végig nagyon kedves volt, és a kéréseim is maradéktalanul teljesítette. Nekem nem voltak túlzottan különleges igényeim de ahogy átbeszéltük teljesen meggyőzött róla aki Dominát keres annak ő a megfelelő személy.
Részemről maximálisan ajánlott.
sziasztok
Sziasztok
Niki(34) velemeny? Semmit nem talalok rola. Koszonom.
Köszönöm Levi0000. Várlak Nyíregyházán. Csókóllak. Kellemes napot.😘