Sziasztok Denisa(23) aka Chyntiaról ejtenék pár szót.. :A hölgy ,,C'' kategóriás. Autóskaland.Császárszállás vagy a vasutállomás közelében kell felszedni. Bár ne tettem volna. A csajszi hozzáállása egy nagy nulla. A franciája szóra sem méltó vagy nem akar vagy nem tud mert tapasztalatlan. De inkább az utóbbi. Enyhén szagos , odalennt is. Cicik jók , kemények nem gravitálnak. Képzeljétek el felveszem minden , túlesünk a francián végig szenvedtem :D előkerülne a gumi csak hát az volt a baj hogy nem volt de mentségére szóljon vállalja gumi nélkül is az aktust egy kis plusszér amivel hálistennek nem éltem. Így újra francia lett a vége NFVSZ opcióval nem tudom hogy jött össze . Azon voltam hogy minnél hamarabb érjen véget. A francia mire odakerülsz hogy felvedd már plussz áras. Semmi gond. Szóval aki csak teheti kerülje , ennél a csajnál fürödni nem kell ahogy neki sem :D Igényteleneknek ajánlott. Remélem olvasod soraim és elgondolkozol a továbbiakban hogy azért a pénzért amit elkérsz dolgozni is kell. Me végezz c ^ igány munkát. Illetve aki adakozni szeretne és nem vár semmit a pénzéért cserébe annak ajánlott lesz a kiscsaj. TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK :)