Szia. Így ebben az esetben egyértelműen Kim27 a legjobb döntés! Ő ebben tapasztalt is és így, hogy nincs szükség szexre, csak még jobb!
Szia. Így ebben az esetben egyértelműen Kim27 a legjobb döntés! Ő ebben tapasztalt is és így, hogy nincs szükség szexre, csak még jobb!
Mindig megvárom az ilyen "áradoznak róla" csajokról, amíg valamelyik nickről "valaki" el nem kezdeni állítani, hogy ez így volt. Pedig!! A csaj kategórikusan elmondja a telefonban, hogy masszázs van és gumis a happy end szájjal. Ennyi. Nos!? Innen jutottunk el a mélytorokig a "szimpátián" át!? Vicc. Eközben a csaj már telefonbam higgadtan atom passzívan erről tájékoztat, egyébként korrektül.
Full kamu tehát, köszke,mármint a storyd. Kb ennyi az olvasata. Már miért ne mondhatnám meg, hogy mit csinálhatsz!? Ugyan már, ne röhögtess..
Sziasztok! Nem sokat írok , de arról a pár lányról akivel voltam innen az oldalról azért egy kettőről megosztottam véleményem, tapasztalatom. Hát íme 1 újabb tapasztalat.
Pénteken de. nem sikerűlt elérnem Mollykát, így úgy gondoltam, megpróbálkozok egy új lánnyal, és a vállasztásom Szonja 33-ra esett. Sikerűlt elérnem, tudtam beszélni vele, telefonon keresztűl rendesnek tünt, és komonikatív volt elsőre. Megbeszéltük, hogy ha egy adott helyen vagyok, akkor felhívom és pontosan elmondja hol találom. Én így is tettem, elsőre kinyomta, (gondoltam lehet véletlenűl mert én is jártam már így) hívtam mégegyszer és akkor már felvette. Érdekes módon már ekkor nem volt valami beszédes, és ekkor megint kinyomta. Gondoltam ez biztosan nem lenne már amúgy se valami jó party, ezért megpróbáltam újra Mollykát, és igen, sikerűlt elérnem, és szerencsémre tudott is fogadni. Vele már tudtam nagyon is jól fogom érezni magam. Így is volt. Újabb tapasztalatokkal és élményekkel gazdagottam neki köszönhetően. Tehát Szonja részemről nem ajánlott, de azért belegondolva, ha nem csinálja ezt meg velem akkor nem biztos, hogy eljutok Mollykához. Ezért viszont köszönet neki.
Ez a sztori velem történt. A helyszinen azért szimpátia függő lehetőségek is napvilágot láttak! Ja... nehogy megmond már mit csinálhatok :D
talált :)
Sziasztok!Kertvárosban tudtok szolgáltatótt?
scantrax · Újonc · Sziasztok. Mai napon meglátogattam Larinát.
Hmmmm..
Csinos a hölgy de furcsa volt hogy nem a házhoz kellet menni hanem kijött elém és együtt mentünk el a házhoz.
Mivel korábban érkeztem láttam hogy a házba ahová mentünk egy férfi sétált be...
Alapként van feltüntetve a naturfrancia ehelyett választás elé állítot vagy csak francia vagy csak szex francia nélkül 🤔🤔
a fél orában!!!!!!!
Egy kis kézimunka gumi fel..
A szex jó volt ténylegesen szűk és gyorsan nedvesedik de hiányzott azért a francia. Alapjába csinos szép arcú lány.
Még 1x próbát teszek de akkor minden bennel lesz a menüben. 🙋🙋🙋
Annyira kár Edina 23 (korábban Szabina 22)-ért. Szerintem az egyik legszebb győri lány, szép mell, formás fenék. Mindig mikor meglátogatom megfogadom, hogy többet nem, ennek ellenére csak visszakeveredek.
Futószalag, nulla kedv, sajnos...
Sziasztok! :) Valaki volt már Cinthyánál? ;)
Szerintem Keresd Anita Bellinit csini dekorativ igenyes csajszi
cunnilinguist · Újonc · Egyetértek, én csak azt sajnálom, hogy olyan nehéz bejutni hozzá, remélem hamarosan sikerül ismét meglátogatnom. :)
Üdv mindenkinek!
Egy kis információt vagy inkább tapasztalatot szeretnék kérni Lili19 és Lizi45-ről.
Valakinek valami élmény a két hölygyröl?
Nagy tétben mernék fogadni, hogy az EoN-nal szembeni fészeknél voltál. Onnan ismerszik meg a hirdető, hogy mindegyiknek 28.32, vagy ilyen lehetetlen szám a drék és csípőbősége. Én is bebuktam párszor, úgyhogy nagyon kerülendő a hely. Ha már bemondják, hogy a K-streeten, akkor abba is maradt az érdeklődésem....
Köszi Rico90!Megkönnyítetted a mai választásomat, így már bátrabban indulok!Minden jót!
humm · Kvázi-tag · Amúgy a Zsülien férfinév. Most akkor miféle volt a vendéglátód? Másként kérdezve: mi van a bugyija alatt?
Sziasztok!
Valakinek valami infoja esetleg Angyalkarol Mocsarol? Régeben hirdetet. Köszi
Fehérváron melyik hölgy vállal popót mérettől függetlenűl??
Aki volt a jelenlegi hirdetőknél ilyen szolgáltatásért az írja meg legyenszives. Sajna az adatlapokon kiírt szolgáltatások nem tükrözik a valóságot....
Hello mindenki.
Grétinél voltam.
Kedves. Hozzáállás technika hely minden ok 10/10.
Aki nem a nagyon vékony csajokat keresi annak be fog jönni......
ÉS NEM SOKAT DUMÁLÓS...... AZ ÓRÁT AZZAL TÖLTJÜK AMIÉRT TALÁLKOZUNK.
Újra keresni fogom.
Sziasztok. A nyirgyulai viktoriarol nincs valakinek infoja? Vagy nyirbatori lanyokat tudtok e ajanlani? Koszonom