Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Nyíregyen, vagy esetleg Debrecenben keresek olyan hőlgyet, aki több óra alatt vállal keményebb domina játékot, és p"pó szexet is. Remélem tudtok segíteni, és vállaszaitokat előre is köszönöm.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Nyíregyen, vagy esetleg Debrecenben keresek olyan hőlgyet, aki több óra alatt vállal keményebb domina játékot, és p"pó szexet is. Remélem tudtok segíteni, és vállaszaitokat előre is köszönöm.
Tejesen jo mit mondasz egy szeri rosz tapasztalat nem eleg! inteligens szép lány nagyon s teljesen korekt nem hiv nehogy a párod meg haragudjon miert hivot fel a dora te tégedet.
Semi ssem lehet tökéletes és ez ép emiatt jo! vágysz rá mert nem kaphatod meg oly könnyen nem oly könyü vérü mint sok lány én is ezért szeretem öt.
Elsö alaklom voltam nalla igaz az 1 óra az 30 perc volt fürdésel de ez igy volt jo ahogy volt igy volt tökéletes .
egy ilyen lányt mmm de feleségül veném, inteligens ágyban is jó mindenben áhh nem birom. de sajnos nem lehet nem kérhetem meg a kezét.
Üdv. Szeretnek keresni valakit akivel ketten el lehetne látogatni egy lanyhoz, ha valakit erdekel a két férfi egy nő felállás akkor keressen meg. (Csak heterok)
sziasztok
Laura22 nyíregyházáról. tudnátok róla írni
képeken nagyon ütős csaj.
silver 54 röl kérnék iformáciotelőre is köszönőm
Dia 20, debrecen .
Hol is kezdjem ,telefonhivas megbeszeles ,ekkor meg ekkor megyek erted ,meg is tortént elmentem erte, igazi roma lány ha ugy tetszik cigánylány,szép a teste cicije is,sminkje borzalmasan rossz,de van egy fenykepje ahol nincs ki kenve ha valoban olyan smink nelkul akkor igenis nagyon szeo arca lenne ,beszedes el leheg vele igazan jol beszelgetni ,autosszexszet vallalt ,hozzakezdtunk ugy tortent minden ahogy akartam ,nem mondom hogy rosszul csinalja ,de csinalhatna nagyobb elvetettel is es lelkedmsedessel ,megalkudni is tudtam nála.
Viszont ami magyon negativum hogy ,mar az akcio kozben ereztem az intim testreszenek a nem igen kellemes illatat ,szoval volt egy kis seggszag is ,igazan lezuhanyozhatott volna igenyesen ,ugyanis en ezg megtettem ,mielott erteindultam!
Cindyről lehet tudni valamit mikor tér vissza? Egészen hiányolom
Kinga 34-röl tud valaki infót? Akár privátban is!
Johanna (22) Nagyon kedves és szép lány nekem nagyon be jött! Biztos megyek még hozzá!
:D Mondjam azt "sógor" hogy nem lennél már pedig gyerek!
Akkor lássuk:
Bársony(27): Ingyenes parkolás (már ha van hely), kis ügynökösdi, pofavizittel. ***moderálva***. A kéró rendben, zuhi rendben. A lány nekem nem jött be. Kedves, beszédes, de nekem már "nem jött" át a műsor (lehet öregszem) Nagyon előnyös képek a valósághoz képest, hiába zengtek ódák róla. Deréktól lefelé puha, lógós has, bőr. A műsor átlagos 10/5. Pózokat lehet váltani, de semmi érdemi reakció, csak a színészkedés. A gyerkőc után sok "nyom" maradt, és itt nemcsak a fényképekre gondolok.. Összességében 10/5, nekem nem adta.
Klementina(23): Jelenleg ezen a néven hírdet, de ez perceken belül változhat. Szóval 2 hirdetése van egy lánynak, aki pózol a képeken. A helyszínen nem ő fogad, így nem történt semmi. Szánalom...
Szinti(20): Azt hittem valami átverős műsorba csöppentem. A helyszín egy igazi, hamísítatlan c*gány putri. A pulyák az utcán, meg az udvaron. Mindenfelé szemét, száradó ruhák. A lány a képeknek megfelelően alacsony, vékony, szép arcú. Ekkor bevezet a "Jurassic Parkon" keresztül egy nyári konyhába. Se ágy, se szoba. Kérdezem ez most komoly. Asszongya igen. Na ekkor jöttem el, és útközben még tudtam köszönni a kedves anyukának is! Ez valami borzalmas volt! Senkinek nem ajánlom!
Vivien(24): A helyszín egy minimalista panzió alagsora. Itt van 4-5 aktív/inaktív lányka, 90% "C romantikus". Ennek megfelelően a parkolás ingyenes, a szobák, zuhanyzók lepukkantak. A lányon akárcsak Bársonyon, "nem múltak" el a szülés utáni nyomok. Nekem ez nem adja. Nem szeretem a lógó pocit, amin nagyon látszik a császározás után maradt heg, meg az kidudorodó aranyereket... Ez van! Sajnálom. Az action közepes, a lány amúgy kedves, beszédes, bár ráférne egy fogászati nagy szervíz. Természetesen a képei nagyon előnyösen sikerültek. 10/3...
Sziasztok!
Ismertek itt tocóvölgyi hírdetőt?
Lehet, hogy csak elég gyakran látom - mikor Gaby-hoz megyek, akkor is mindig összefutok vele is - és ezért nem szembetünő számomra :)
Szia kedves Kutya1!
Köszönöm a többé kevésbé jó beszámolót. Az, hogy milyen műsor megy a tv-ben szerintem az teljesen mindegy, ha pedig téged zavart akkor szólnod kellett volna! Hidd el nem haraptalak volna meg. Az, hogy semmi simi semmi ismerkedés hát nem is állt módonban mert nem az a barátnő feelinges csaj vagyok akinek ez bejön az jár továbbra is hozzam akinek nem az meg megpróbálta úgy gondolom veszíteni nem veszített. Ha pedig valamit máshogy szeretnél akkor szólni kell mivel minden ember más és máshogyan szereti én sem tudhatom mindenkiről ki hogyan szereti. Azzal meg semmi baj nem volt, hogy nem voltal szimpatikus én minden vendegemmel ugyanúgy viselkedem. Kivétel ha ad rá okot, hogy ne legyen szimpatikus. Nem azon múlt, hogy nem vagyok elég profi hanem nem is akartam veled semmit elhitetni szerintem teljesen rendben volt a dolog legalábbis az én részemről! Kipróbáltad aztán ha úgy gondolod jössz meg egyszer ha meg nem nyertem el annyira a tetszésed akkor nem jössz. De elfogadom a negatív kritikát is 😊 További szép napot 😌😘
Ne keresd már szerintem végleg abbahagyta mindenkitől ezt hallom Nekem is hiányzik A művésznő9
Anna 30 - Régóta bakancslistás volt a lány nálam, de még csak most jutottam hozzá el először. Nekem élőben jobban bejött mint a képeken, kedves közvetlen lány. Francia rendben volt, aktusban is jó volt, látszott rajta, hogy rutinos versenyző. Szerintem megbízható, jó szolgáltató. Megyek még vissza hozzá.
Bővebben?
Pontosan hogy értedd, hogy kerekebb lett? Én múlthéten találkoztam vele, de nem igazán látom, hogy kora tavaszhoz képes hol a változás. Én most is egy vékony csinos lányt láttam csak :)
Dóra 21, pont jó ahogy most van! 😉 Hazavinném és megtartanám magamnak 😎
Igen. Ez is egy létező karaktert mutat és van aki mindig mindent előre leszervez. Nem lett volna egyikből sem gáz, ha a "hölgynek" szándékában lett volna egyáltalán a "kármentesítés". ..de mint látható nem volt!