Anett?? Milyen Anett volt ő, vagy nem is volt hirdetése, csak "pult alatt" lehetett megkapni (a telefonszámát)!??
Anett?? Milyen Anett volt ő, vagy nem is volt hirdetése, csak "pult alatt" lehetett megkapni (a telefonszámát)!??
Szia már bocs de kinek gondolod te magad ??? Féltékeny vagy ?? Biztosan különben nem akarnál le járatni LIZA 28!!!
A három pont vagy hármaspont a mondat végén (…) a gondolatok közötti átjárhatóságnak, a gondolat befejezetlenségének, töredezettségének jele, ami szolgálhat a mondanivaló elnyújtására, a bizonytalanság kifejezésére.
A mondat végén elhelyezett három pont általában soha semmit nem ad hozzá a tartalomhoz, viszont azt sugallja, hogy az illető nem tudott mit kezdeni az előtte álló fogalmazási feladattal, ezért inkább félúton otthagyta az egészet. Jelezhet időhúzást, halogatást, tötymörgést, lustaságot, fantázia hiányt.
Ha nagyon kekec akarok lenni, akkor a hármaspont értelmezhető úgy is, hogy bizonyos dolgokat kihagy, elhallgat, „elharap” az író személy. Lehet, hogy nem akarja, vagy nem meri kimondani a lényeget… de azért, kipontozza… hogy Te értsd, sejtsd… hogy van ám még ott valami… és továbbgondolásra késztessen. (Aztán „gondolsz, amit akarsz… de majd jól összeveszhetünk a félreértésen, ha nem azt gondolod, amire én gondoltam, hogy gondolj…”) Így akár bizonyos szövegkörnyezetben (chaten veszekedés, szakítás stb.) felfogható érzelmi manipulációnak, bizonytalanságban tartásnak is, ami semmiképp sem egyenes és jellemes dolog.
Semmi sem véletlen! ..ha tartósan a művi kamu nők szánalmasan hitvány együttlétei nem leszek példaszerűen megírva beszámolókban, akkor addig nincs értelme panaszkodni. Ugyanis a látogatók többségének a fórum iránt való érdektelensége miatt van az, hogy él és virul a Kamu! 'Ha mondjuk egy Kamu nő heti 35 vizitelőjéből csak 18-20 megírná életszerűen a story-t, akkor k*rvára nem hinném, hogy a helyzet változatlan maradna. Annyi egybevágó beszámolót a szerkesztőség sem törölhetne következmények nélkül. A marketing vica-versa dolgozik!
Ez bizony Siófok.
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy Jessyka 21 nevezetű leányzó rendel-e még?
Semmiből jöttem s a minden lettem,
a nap, a hold, a csillagok
felhő alján aranyszegély
ahogy nézlek, ahogy nézel
széttép majd a szél
és porom rád teríti csöndben
jöttem semmiből s lettem a minden...
Sziasztok!
Vigyázat! Az Andi, Bea (szilikon cici, popsi) néven hirdető lányok veszélyesek. (+36202567088) (+36702255114).
Felhívtam a "szilikon cicis, popsist" de a másik lány fogadott. VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Unottan, lehúzósan állt a dologhoz. Menet közben derült ki, hogy szinte ***moderálva***.
Ráadásul nem is azzal a csajjal voltál, akit kiválasztottál. Gáz az egész. :(
Kerülendő.
gumibogyó · Újonc · Én havonta 1-2xer látogatók.
Nekem nem említette.
Megérdemelt jó pihenést!
Aki eljut odáig jellemben, hogy önmagáról egy kamu férfi szerepben beszámolót ír, az simán képes a másik lejáratására is! Az, hogy még sem azt választotta csak pusztán annak az eredménye, hogy az önfényezést érezte hatásosabbnak. És!! Nagyon könnyen lehet az önfényezés után a következő lépés a másik lejáratása lesz, ha az önfényezés nem hozza a várt pluszt. ..vagy a kettő párhuzamosan együtt..
Üdv Mindenkinek!
Anett augusztus 5-től szabin kb 3 hétig.
De Bellini kisasszony most Siófokon van :)
Jut eszembe a Vipstrip nevű műsort (aki régen Napsugár volt azt hiszem) valaki próbálta már?
Nekünk is kinézőben van egy legénybúcsú és nem tudom milyenek lehetnek... illetve ahogy nézegetem nincs túl nagy felhozatal.
Köszi
Sziasztok!
Pécsi masszázst keresek. Kit ajánlotok? Kinél meddig lehet "elmenni"? Virág és Wicky csúszka piszkálja a fantáziám. Esetleg még Holly. Infókat privibe kérném.
Köszi és jó vadászatot
Helló kollegák. Információt kérnék Rebeka 38 masszázs hölgyröl.Tapasztalatok,hol rendel.Köszönöm.
Na!? Ez egész jól hangzik, amikor beszéltem vele nagyon steríl és kimért volt. Nem is célzott rá, hogy helyben szélesedhet az opció lista! Köszönöm..örülök, hogy ez így van.
Nagyon kihalt a város!
Hi!
Jázmint Keszthelyen látogattam meg,írtam is róla az ottani fórumban!Tényleg egy szív-lélek csaj,érdemes lenne vigyázni rá!Én várom vissza Keszthelyre!Nyár van,Balaton,sok buli!Gyere Drága! Üdv.!
kabos51 · Újonc · Sziasztok! Valakinek infója Rebeka38 nevü masszázs leányzórol? Köszönöm.
A helyszínen szimpátia alapú egyéb lehetőség is van.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.Valaki tudna segiteni.Fazonra igazitott lányt keressek fiatal - közép kor osztály.Kiara 26 nála már jártam ő kilőve.Köszi az infot privi is jöhet.