Aki nem olvasta még el Natalia bemutatkozó szövegét, villámgyorsan tegye meg!
Aki nem olvasta még el Natalia bemutatkozó szövegét, villámgyorsan tegye meg!
Nagyon sok nős férfi jár ám lányokhoz. Őket hozhatja kellemetlen helyzetbe egy hívás vagy SMS. A lányokat meg ne féltsd, ők lenémítják, ha vendég van. (legalábbis az értelmesebbje)
Vivienn 34 képei igencsak megnyerőek!
Sziasztok! Éva (28) - ról van infója valakinek hozzá állás stb.. Kőszi előre is!
Kulfoldi magyar vagyok papa olasz a mama pedig felig magyar felig bajor hercegi ver vsorgedezik az ereibe.
Ezer megy nehezen a nyelv sajnos kint nottem fel s sokan nehezen biznak meg emiat bennem ha uzletrol van szo pedig orvos-ugyved gyerekkent elege megtanultam a becsuletet.
Tegnap is fel hivtam egy kedves holgyet hogy nem tudok meni ma sajnos mert nem kaptam megva szemelyi kolcsont de azt mondta akkor felejtsuk el egymast.
A lemyeg az erintet fel tet e tajekoztatasi szandekot s ha nem mier nem. Azt hiszem Dora ki meritette ezt . A lanyok nem szolhatnak nem tudhatja kinek van viszonya esetleg a felesegevel s ha felhivja... elbukja a hazas eletet. S az mindennel tobbet jelent.
De ferfinek tajekoztatni egy holgyet az becsulet. Nem varhatat meg egy holgyet a ferfi ember.
Hivd fel a Ramit vagy a Szöszit és kérdezd meg tőlük! Egy helyen voltak biztos tudnak adni infót róla, hogy elérherő lesz - e még az Anett38 valaha :D
Üdv! Anett38-ról van valakinek infója? Köszönöm
Ha rosszkor hív, legfeljebb nem veszem fel. A mai világban nem meglepő ha valakinek csörög a telefonja. Ha nem beszélték meg, hogy csörögni fog indulás előtt, akkor miért csörögne? Akkor mi van ha éppen vendége van a lánynak? El se induljon? Nagyon nehéz azt feltételezni, hogy ilyenkor nem csak az áll a háttérben, hogy pont lexarja.
Helló Mindenkinek!
Nekem kellemes emlékeim vannak róla.Amikor még egy alagsorban rendelt nagyon odatette magát...........nagyon megbizható szolgáltató volt minden téren./Más.. Zoé 19-ről vélemény jöhet bármilyen formában nagyon jók a képei, de nem szeretnék elhasalni/
Előre is köszi!
Sziasztok szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Nem olyan rég meglátogattam Mendyt. Nagyon csinos valóban úgy néz ki mint a képeken, kedves beszédes maximálisan odafigyel a partnerével. Én teljes mértékben elégedett voltam vele rózsaszálak száma teljesen korrekt mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem hamarosan eljutok hozzá ismét.
A mai nap délután meg látogattam Kira 21-et, igaz kicsit késtem a megbeszélt időponthoz képest,ami jeleztem is neki ettől független megvárt.
Röviden és tömören jó volt, no nyafi mehet több pózba, jó francia,szolis csaj így elsőre kicsit visszafogott volt, ami szerintem nem meglepő,aztán a végén már jól elbeszélgettünk.Részemről ajánlott jó szolgáltató! :)
Szerintem meg alap, hogy a lányok nem hívhatnak minket vissza. Ha éppen lemaradt a hívásodról és egyből visszacsörög, az még oké, de ha később teszi, pláne másnap, az a kölcsönös diszkréció durva megsértése lenne. Szerencsére ezzel ők is tisztában vannak. És szerintem az is alap, hogy ha előző nap szerveztem le a randit, akkor indulás előtt odacsörgök. Bármi közbe jöhet. Most nem a lányokat akarom védeni, de szerintem ez így van rendjén.
Sziasztok!
Diát (29) sikerült már elérnie vkinek? Nálam mindig ki van kapcsolva...
Sziasztok!
Az alábbi Hölgyekről szeretnék kérdezni Tőletek, kinek milyen tapasztalata volt velük, ha volt?
Ezen a téren kezdő vagyok :)
Mira 29
Laura 26
Dóri 42
Sayuri 26
Zsuzsi 26
Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Tilda 36, masszőz: Újra hirdet, de hetekkel ezelőtt voltam nála. Az egykor muzulmánok majd hajdúk által lakott, és ez alapján elnevezett településre vezető út 4 emeletes paneljében rendel, tiszta, szép felújított lakásban. A telefonhang alapján kedves, intelligens nő képe sejlett fel. A fotók alapján kért szerelésben fogadott, kora akár lehet tényleg 36 év is, bár inkább 40-hez közel járhat. Csinos, bőre szép sima, teste lehetne kicsit edzettebb, de nem pötyhedt sehol -milfnek tökéletes. Arca kicsit viseltesebb a vártnál, de még nem zavaró, összességében vonzó és maradásra bíró jelenség. Némi egyéni kezdésbe is belment, utána masszázs és a kézi+ natúr levezetés (nem szájba, de extrakáént szt hiszem azt is vállal) finom volt, finom ujjacskái vannak, érinteni, simogatni mindenhol lehet, ugyanakkor az eddigi vélemények és a telefonhang alapján várt kedvességélmény nem volt teljes -például egyetlen mosolyt sem kaptam tőle a folyamat során - végig éreztem egy kis gépiességet és távolságtartást, bár nem durván, a kis jelzőnek tényleg helye van itt . Összességében nem volt kellemetlen élmény, de azt sem mondanám, hogy kiemelkedően kellemes lett volna (bár a debreceni átlagnál határozottan jobb) - éppen a határterületen mozog, hogy eldöntsem, visszatérjek-e még hozzá vagy sem. Egy kicsit több kedvességgel, mosollyal ez már nem lenne kérdés. 6-7/10. Ízlés kérdése is, lehet hogy személyes összhang kérdése is, mindenképpen megér bárkinek egy próbát.
Nos összegeszünk egy kicsit a dolgokat! Van aStarlight emberünk, kér egy időpontot előre, de mivel a szolgáltatónknak( Dóra 21) nem vár dolog jött közeb én tudom hogy mi ,mert nem rég voltam nála mindegy nem lényeg, ez már a múlt.Van a Kurátor aki szerint többször előfordult ilyen eset, hm ok jó persze vissza jelezettet volna legalább az nap mikor a randi van ,hogy nem jön össze a tali. Ez így lett volna korrekt,hogy most ez utólag meg történt e Dóra részélöl privátba nem tudom,szerintem ezért is írt a fórumba és kért elnézést Starlighttól, hogy még véletlen sem másszon a magánszférájába.Szerintem evvel csupán jelzett a vendégnek hogy hibázott, és szeretné ezt majd jóvá tenni ha úgy alakul és még is meg látogatná.Anno nekem is volt néhány olyan szolgáltató hogy az előre megbeszélt időpontba, még nem hogy vissza jelzett volna hogy nem ok, de még elérhető sem volt telon, szóval adtam még egy esélyt neki, hát ha, ha meg nem felejtős.Ja hab a tortán az Qk bajnok MustafaClarkson, aki küzd a magyar nyelvel, de még eddig nem jött össze egy értelmes mondat a részéről, jól van az majd csak össze jön egyszer xd :D,, Szóval értem én, de mire ez a b*szogatás ,meg kármentesítés!
Bettina (31) régebben nem Nati néven hirdetett? Az a név elkopott?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nekem egy hölgyet, aki kismegyer,ill Szabadhegy , József a. Ut közelében megtalálhatok? Új vagyok a városba... Válaszokar Köszönöm!
Mini 19-ről vélemények? (Debrecen) Most itt nem találtam meg a hírdetést, *** moderálva ***
Képek elég jól sikerültek vagy tényleg így néz ki?
Köszönöm hogy megosztjátok velem a tapasztalataitokat!
Engedelmeddel fordítás után idézek tőled.
"Első alkalommal voltam nála, igaz az 1 óra az 30 perc volt fürdéssel, de ez így volt jó ahogy volt, így volt tökéletes"
Kifejtenéd ezt bővebben? Mármint, hogy lett tökéletes ? Én is távoztam már kevesebb mint 30 perc után órás programról, de a tökéletes jelzőt távolról sem tudnám ráaggatni ezekre a randikra.