Sziasztok. A nyirgyulai viktoriarol nincs valakinek infoja? Vagy nyirbatori lanyokat tudtok e ajanlani? Koszonom
Sziasztok. A nyirgyulai viktoriarol nincs valakinek infoja? Vagy nyirbatori lanyokat tudtok e ajanlani? Koszonom
Miráról valaki tud valamit?Az információt megköszönném!
Tami nevü hölgyről tudni valamit?
Ajánlott?
Nyilván ő dönti el kinek mit vállal!
staffi · Őstag · Hoppáá, ma jön Maya 24 (Nihan24) Debiből át. . ki nem hagyom semmiért :D
Uraim! Itt van jó ideje a Vivi31 játékos, valami lenyűgöző képsorozattal..! Valóban nem tud senki semmit róla? A Szilvi24-el ugyanez a helyzet, azok a képek ha nem retusáltak, akkor ő lehet a régióban a legcsinosabb lány!? Folyamatosan hirdet és senki nem ír róla!??
Niky nél jártam itt sopronban,nagyon tud a leányzó.szájtechnika brutál,így még senki sem csinált meg.érdemes meglátogatni.kihagyhatatlan.
Na szóval...Ennek a "kis" Ginger nevezetűnek igen nehéz lenne valósan áradozni a torkáról, hiszen az orál is gumiban játszik!? Akik pedig rá vannak pörögve a deepthroatra azok azt nem nagyon úgy tolják!
Remélem azért számít még valamit!? Örvendetes, hogy ezt leírtad így, én is ezt gondolom "ezekről", és most már elég sokan vannak. A másik hirdető lejáratását jobb hatásfokkal észreveszi az oldal szerkesztősége, de az önfényezést már nem annyira. Ez nem is lenne feladata mindig, elegendő lenne, ha hagyna minket ez ügyben itt nagyobb volumennel megnyílvánulni! Páran és közöttük jómagam néhány hónap alatt kiganéznánk őket innen...
A kolléga úr teljesen jogosan háborog. Legtöbbször én is hasonló cipőben járok, tehát nagy pontossággal, behatárolt időben kell lebonyolítani a "pásztorórát", s nem férnek bele az ilyen tili-toli manőverek, időhúzások. A múlt hónapban nekem is volt hasonló problémám, amikor bejelentkeztem órákkal korábban egy lányhoz (egy másik telephelyre, nem az alább taglalt helyszíne), s az volt a kérése, hogy egy félórával a megbeszélt idő előtt hívjam. Már úton voltam, s a vonal végén másik hang fogadott, nem is tudott az időpont-fogalalásról, s közölte, hogy a kiszemeltem félórával később ér majd rá. Az említett, logisztikai kényszerítő körülmények miatt ezt a lehetőséget így nem kívántam igénybe venni (eleve csak félórás terveim voltak). A helyszínt azét nem nevezem meg, mert régebbről vannak jó tapasztalataim az ottani lányokról, bár mostanság egyre gyakoribbak a nemkívánatos jelenségek. Ezek a helyzetek persze mindig olyankor alakulnak ki, amikor a néhány biztos favorit épp szabadnapos, vagy rövidebb műszakot tart, de a lehetőség a csajos kiruccanásra épp adott lenne.
Sziasztok!
Popsis élményre kit ajánlanátok a lányok közül akik meg szoktak fordulni a városban?
Mivel linkek tiltva ezért info:
26 évesnek hirdeti magát, hosszú fekete haj, vékony alkat, gyönyörű arc! Ha nem válaszoltok akkor is megyek hozzá olyan szép !!! :D
Sziasztok!
Nagyon leállt a fórum!
Ennyire nyár van?
Mondjuk egy kérdés!
Nála voltatok máR? Vélemény ? :
Mira
Sziasztok! Debrecenbe tudtok olyan lányt aki vállal popót és jó a franciája (nem használja a kis fogait)? A kitty, Mesi,Zoé Polly párost kivéve!
Ketrin 23
Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam , sokadik próbálkozásra sikerült.
Lakás: Parkolás fizetős és kissé nehézkes.Lakást nem láttam belülről
Külső: Számomra nem derült ki milyen a hölgy külsőre mivel teljesen más lány fogadott , így nem történt semmi.
Hozzáállás: Hívtam és mondta , hogy egy óra múlva jó neki. Ok vártam az egy órát majd hívtam. Telefonban azt mondta mehetek és megadta a címet. Megérkeztem ,hívtam elsőre nem vette fel. Visszacsörög és mondja várnom kell 10-15 percet.Kérdezem miért , hiszen 5 perce mondta , hogy menjek. Gondoltam ok és vártam. 15 per múlva hív , hogy ott vagyok még? Mondom igen,ok akkor lejön értem. lejött egy lány aki természetesen nem az a lány volt akivel találkozni szerettem volna! Kérdezem ,hol a másik csaj , erre ő kiment egy ügyfélhez.Persze hazudott mint a vízfolyás! Kérdeztem , hogy kivel beszéltem , ő azt mondta h a másik csajjal . Eljöttem és hívtam a számot , de kinyomta a telefont!
Elégedettség és Ajánlás: Az a gond, hogy sokan játszanak az ember idejével.Nekem gondosan meg kell tervezni egy ilyen kiruccanást! Volt egy B -tervem ,de annyira sok időt várattak , hogy arra már esélyem sem volt , hogy meglátogassam! Vigyázzatok mert szerintem a képen látható (hölgy) szerintem nem fogad! ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!
staffi · Őstag · A héten még lesz egy látogatásom de lehet kettő :) Aztán beszéltem ma a Szofival ugy néz ki hétfőtől rendelni fog újra, ha hirdetni fog meg is látogatom remélem jol fog végződni a hetem egy hölgyel, és jól fog kezdődni a hetem a zSzofival :)
Meryll masszázs újra itt van! Az apróban. Tényleg ő! Aztaaaa!!!
Kedves Vendégeim! Szeretettel várlak Benneteket, rövid ideig ugyan, de hétköznaponként, 10-18 óráig, szerda, szombat, vasárnap kivételével. Az információkat az apróhírdetések közt találjátok. Csók : Meryll
Sziasztok Fiúk!
Adjatok nekem valami érdemi infót az itt vendégeskedő Lorenről. Nagyon jól néz ki!
Tami nevü hölgyrôl molyenek a tapasztalatok.
?