Szia Béci ! Köszönöm szépen aranyos vagy még mindig nem változtam pörgök 😂😂 , ha le merülök be dugom magam töltőre 😂😂 szép hétvégét puszi Merci
Szia Béci ! Köszönöm szépen aranyos vagy még mindig nem változtam pörgök 😂😂 , ha le merülök be dugom magam töltőre 😂😂 szép hétvégét puszi Merci
Szia! Köszönöm aranyos tőled kívánok egy szép hétvégét . A lábam egyre jobb 😉😉🤗🤗 puszi Merci
Sziasztok
Végre eljutottam Szofi & Fruzsi négykezes masszázsára. Miattam nem jött össze a dolog eddig sajnos.
Helyszín a füredi, meki környéke. A lakás átlagos, de rendben volt minden szerintem.
Szofit már meglátogattam egyszer és jól esett, hogy most megismert. Nem lett csúnyább. :)
Fruzsival viszont még nem találkoztam. A fotókhoz képest talán tényleg van rajta egy kis plusz de sztem nagyon rendben van ő is.
Részletekbe nem akarok bele menni, de nagyon kedvesek és készségesek voltak végig.
Számomra nagyon nagy élmény volt!
Én csak biztatni tudok mindenkit, hogy egyszer próbálja ki őket! :)
Tudom mire gondolsz, de semmit nem von le a szépségéből. Echte jó csaj, igazi Nő és csak annyira egzotikus amennyire kell. Élőben még finomabbak a vonásai, szexuális intelligenciája pedig egyedüli a fiatalsága ellenére. Én mindig egyre jobban éreztem magam vele, tetszik, hogy fokozatosan oldja a gátlásait. Saját egyénisége is vonzó, az a kis titokzazossága pedig mindig izgat ha eszembe jut.
Jöhetne már vissza felé Alexa , hát nem találtam még olyan franciaművésznőt mint akár csak ő!!
Maya 29 vagy Anitabellini
Igen! Ugyan az a lány! Eléggé szeszélyes!
Irina masszőzt telefonon nem tudom elérni,tud valaki segíteni.
staffi · Őstag · A Fanny 24 aki most itt van nem rossz szolgáltató :) Látogatható simán, kis szépséghiba van, de attól még megbizható jo szolgáltató :)
Sziasztok
Szombathely · Újonc · Liza 37-z szeretnék majd én is elmenni. A baj csak az,hogy szinte mindig akkor van itt,amikor én nem érek rá :( Szép teste van a képek alapján fejtetőtől - talpig,a tetoválások nem a kedvenceim,de szivesen megnézném az övéit :) Az a magassarkú amiben a képen van, nagyon sexy :)
Szevasztok!
Poposzexre kit ajánlotok? Nem hátrány ha fiatal és mutatós. ;-)
Fütyülős · Őstag ·
Sajnos rossz értelemben is "színesedik" a paletta.
Köszönöm szépen, a 4 lefelé mutató ujjacskát gondolom 4 féltékeny kolleginától kaptad, ne legyen savanyú a szőlő lányok, csak normálisan kell dolgozni és voálá;)
Nándi · Őstag · Ramóna25 szerintem a korábbiakban más neveken találkozhatunk már itt vele!
Sziasztok.......ma meglátogattam rég nem látott Regina (élménymasszázs)nevű kedves hírdetőt,amit nem bántam meg.A hozzállása ,figyelmességét tanítani kellene 1-2 kolleginának:))))Nem unott fapofa ,édesen mosolyog ,kellemesen érint maszíroz,és nekem páratlan a csúszka teknikája(igaz sok kolléganőjénél még nem jártam)Szal thx a mait Regi (ha olvasod
Persze ha maszírozás meg kell említenem Lara-t i......s érdemes hozzá is ellátogatni aki még nem volt ő is simibajnok(arany keze van)...mind két hölgy kedvencek közt van és csalódásmentes.....(legalábbis nekem
vivien 24 is látogatást tettem...számomra új leányzóként.....mag a helyszín szokatlan volt egy hotel(nem is adnék neki túl sok csillagot:)))....biztos itt volt kiadó szoba:)))de maga Viven képeknek megfelelően csinos aranyos szal nem panaszkodom amiért mentem megkaptam nem csalódtam mint legutóbb ...amit le is moderáltak:))))mint véleményt:))))
Mindegyik ott buktatja le magát, hogy amikor a válaszoddal leforrázod, akkor elküldi moderálásra! Az esze miatt őt sem fogják ellopni.
Azok un. direkt helyesírási hibák, még a hibák is kamuk, ahogy a szerep is. Van rá egy nagyobb tétem, hogy nő írta!? Amúgy meg majdnem nulla a jelentősége!
Köszi a gyors reagálást!
Nos, ha Te mondod (meg még mások is), akkor elfogadom, hogy ugyanaz a csaj. Amúgy nekem a tetkó nem ismerős, de mint írtam, én inkább a nővérkével voltam elfoglalva. :)
Egyébként megnéztem a Nina képeit a soproni piacon... hát... Ha ezeket a képeket nézem, akkor biza' én el nem mentem volna vele, és még a C-s állításom is tévesnek tűnik......
Sry, ettől függetlenül én jól éreztem magam velük (bár azért hozzáteszem, hogy a hármasért kért rózsaszálak szerintem sosem "érik meg").
ui: Amúgy most nézem, hogy rossz hsz-re válaszoltam elsőnek. Lassan nem "kékszem", hanem "öregszem" nicket kell használnom. ^^
Valami jo csaj a marcalon?egyaltalan kit erdemes meglatogatni gyorben?