Üdv!
Ninánál vagy Linácskánál járt már valaki?
Üdv!
Ninánál vagy Linácskánál járt már valaki?
Sziasztok Székesfehérváron és Veszprémben hirdetet sexpartnerként és masszást is hirdetet egy Sojna nevezetű hölgy fekete rövid haja volt test alkata molett korát kb 29-31 között van idősebb nem lehet, azt szeretném tudni hogy ki tud róla valamit mi történt vele fog-e még hirdetni vagy befejeszte végleg.
Laura 23 nagyon szép lány, a szolgáltatása viszont katasztrófa.
Sziasztok! Egy anno Kecskeméten(is) rendelő, dúskeblű hölgy elérhetőségét szeretném megszerezni. Milla (35) néven láttam utoljára hirdetni Kecskeméten. Ha esetleg valakinek megvan a szám, ne tartsa magában😀 előre is köszi!
Melyikkel?
Lizi45
Lizi egy igazi érett MILF. egy igazi NŐ, a szó szoros értelménben, így, nagy betükkel írva!
Csodálatos mellek, illatos test, kívánatos punci...na és a szemei, ahogyan rád néz....igazi f@szállító szemek....nem hagy sok időt, percek alatt kivégez.
A gyönyörtől két dolgot csinálhatsz Lizi mellett....ejakulálsz...vagy elájulsz...vagy mindkettő, ebben a sorrendben.
Lizi drága, köszönöm, hogy vagy nekünk!!!
Íme egy pár darab beszámoló. Előre is elnézést, de csak a neveket tudom fixre a kort sajnos nem.
Döníz:( szőke felnyírt hajjal hirdet, vécsey)képeken ő van. Plusz 10 kg kb. Beszédes, ápolt. Jó test. Jó műsor. Ajánlott.
Pamela:( szőke hosszú hajjal hirdet. szalag) képeken szintén ő van. Igaz legalább 10 éves képek. Itt is plusz 10 kg kb. Jófej, ápolt. Tudja a dolgát. Nincs nyafi. Ajánlott.
Lia:( fekete hosszú hajjal hirdet, szalag) nagy kedvencem. Képek, kor stimmel. Műsor, hozzáállás maximális. Kedves, ápolt, igényes.
Chanel: (masszázs). Reggeli időpont lefoglalva. Nem veszi fel. Délután hívom. Van időpont megyek is. Kor stimm. Ügyes . Nagyon finom. Másik reggeli időpont lefoglal. Ismét nem veszi fel. Nem a 8 órai kelés híve. Ezen kívül ajánlott.
Sziasztok mi a tapsztalatotok erröl a monikárol mert szerintem elég kamus
Szara 22 debreceni lányról tud valaki valamit?
Nina szolgltatóval van esetleg valakinek tapasztalata?Köszi!
Sziasztok. nem tud valaki infót egy régebbi győri szolgáltatóról Misty néven? Illetve ha valakimónek van tapasztalata Nina nevű hölgyel kapcsolatban,örülnék,ha megosztaná! Köszi!
A körúton a szökő kútnál tali :) addig várj míg nem megyek :D
Timi 20-ról tud valaki valamit? Debreceni.
Szara22 debreceni lányról tud valai valamit?
Engem elvihetsz moziba drágám :) Szeretem ha kényeztetnek :)
Sziasztok! Debora 20 nagyon nem ajánlott! Tegnap látogattam meg, és nem volt elég ápolt sem,A természetről meg ne is beszéljünk! Az meg hogy olyan tág *** moderálva*** arról se beszéljünk inkább :😏Így gyorsan végeztünk, és sose többet még a közelébe se!!!!! De Lili 33 szuper lány! 😛
Üdv Urak.
Nyuszika24:
A kapcsolatfelvétel gyorsan ment, elsőre felvette a telefont. Egyeztetés után irány a cím. Egy sok emeletes panel.
A lakás megfelel a célnak, de semmi extra. Átlgos panel.
A hölgy van a képeken. De a valóságban plusz pár év és pár plusz kiló, meg minusz a retusálás.
Amúgy csinos, de nekem már így nem az esetem. Az akció az volt amit megbeszéltünk. Korrekt szolgáltatást kaptam. Egy egyszeri látogatást megér.
Olyak kedves szolgáltató hölgyet keresnék, aki több órát is vállal, péntek vagy szombat este, és lehet vele beszélgetni, inni egy két italt közösen. Szóval nem csak durr bele fél, vagy egy óra.
Köszöm hogy elolvastátok. Főleg privát levelet várok.
Köszönöm.
Haha persze moziba ne vigyelek:P Most jelenleg egyikőjük sem hirdet a kedvenceim közül!
Szasztok! Dirol van valakinek infója? Milyen a csaj és a szolgáltatás!Köszi előre infokat!