Kendra?
Kendra?
Sziasztok!
A héten lesz utam Debrecenbe, ajánlanátok fúvós hangszeren profi módon játszó hölgyeményt?
Előre is köszönöm!
staffi · Őstag · Elhiszem :) Mindenkinek ő sem felelhet meg meg nem is kell megfelelnie! Valakinek ez jön be, másnak más, nem vagyuk egyformák :)
Nándi · Őstag · Lehet Győrben ezzel a stílussal nem tudott érvényesülni, és azt gondolta itt a keleti végeken tesz próbát vele.
Nem leszek nagyon meglepve ha újabb név váltás következik nála.
Biztos jártatok már úgy, hogy egy régi lány újabb és újabb nevekkel hirdet, esetenként új képekkel is. Aztán jön a csalódás. Ilyen a Lili 22 néven hirdető leányzó is, aki ezzel a szavakkal vette fel a telefont: "mar megtaláltal, szpd a gcit a kva anyadba" Semmi gond, de ha valaki bunkó, és a testéből akar megélni, akkor tanuljon meg viselkedni is......gyanítom, hogy az EoN-os csapat díszes tagja lehet....
Sziasztok!!! Nickynél járt már valaki?
Kendranal járt vki?
"gyurcsanny kor uton" - hát ez hatalmas... :))))
Nem is tudtam, hogy már körút is viseli az ex-miniszterelnök nevét :)
Kicsit bővebben is írhattál volna a szolgáltatásról, de ha ez tényleg igaz a hölgyről , akkor szerencsém van, mert most akartam felkeresni.
Nagyon kevés lány rendel most a városban :/ Monjuk inkább a minösseg s nem mint a menyiség ami számit...
Valaki le tudná értékelni az öszes lányt aki most van 1-10 ig és h akik jelenelg vanak ki a top 3 il kihez érdemes elmeni nyiregyházán
Tami34?
Sziasztok! Alice-ről van valakinek infója? Elérhetősége?
Szép jó reggelt kedves 🤔🤔🤗🤗!
Először is köszönöm a kommentet ... tök cuki vagy!!!! Meg jegyezném mivel a péniszek sem egyformák a puncik sem... valakinek szinte semmi csiklója sincs valakinek pillangós... na nekem a második .. szerintem ez nem azt jelenti , hogy megviselt hanem mint valaki kicsi mellel születik valaki nagyobbal.. viszont kiváncsi lennék ki is vagy , hogy neked milyen péniszed volt mennyire tudtál engem kielégíteni attól független , hogy fi**ttél a szolgáltatasért... mivel nekem nem csak a p*nz a lényeg.. ha már ilyen szép regényt írsz miníg mindenkiről ...
Most nem magamról fogok írni mint szegény lány , hanem “szegény lányok “ a te véleményedre építsenek mivel a kedves vendégek meg szokták , hogy te véleményt alkodsz róluk ... egy férfi véleménye a több ezer közül . Hmmm Az érzékenység lelki dolog kedves ???? A selytésem meg van ki vagy sajnálni lehet , hogy ennyi dolgod van. Megis meg köszönöm neked szántál rám időd , hogy hosszan le írtad mi újság van... na , de nem mindenki egyforma se nők se férfi . Minden jót kívánok a további jó szórakozásban... Lányok ufff kössétek fel a tangát... Puszi Kedves Kurátor... ui: apropó elég híres vagy mivel minden hölgyröl írsz mikor meg fordultál nála... Kívánok minden jót Isten áldjon puszi Merci
Sziasztok. Gabriella37.ről. Illetve Evelin (csak franciát vállaló hölgyről) nincs véletlenül véleményetek, tapasztalatotok?
Köszönöm.
helló igen Eszteret ö jár
helló mindenkinek a napokba meglátodadtam Rubi40 en hirdetö hölgyet a képen ö van de a szolgáltatás az siralmas.A cicihez alig érhet hozá az ember az ágy lába esik ki,a fürdöben pisi szag egyszóval egy nagy nula vlt az egész.
Kendrarol vélemény?
Laura (22)-vel Nyírgyházán van valakinek tapasztalata?
Kendrarol vélemény?
Nekem annyira nem adta a Fanny!Az a kis szépséghiba nem is olyan kicsi engem lelombozott!A szép nem itt kezdödik nálam.Nekem egyszer elég volt!