Sziasztok
Letty 20 -nal járt mar valaki.? Regebben Wendy névvel is hirdetett, de volt meg egyéb is. Koszonom
Sziasztok
Letty 20 -nal járt mar valaki.? Regebben Wendy névvel is hirdetett, de volt meg egyéb is. Koszonom
Sziasztok! A szombathelyi Íziszről érdeklődnék! Kinek milyen tapasztalata van vele? Illetve a szombathelyi lányok közül kit ajánlanátok? Köszönöm szépen a válaszokat előre is! Üdv:kcr
pöcörő · Kvázi-tag · Úgy látszik egy nagyon partnerfüggő lehet Bársony esetében, mert én személy szerint Fütyülőssel értek egyet.
Az is lehet, hogy a sok pozitív beszámoló most visszájára sült el és magasra emelte a lécet az elvárásaimmal kapcsolatban.
A hölgy kedves, próbál odafigyelni rád, de azért a telefont mégis felveszi ha csörög. :-( Az egész együttlétet átlengi egy mesterkélt és már túlzó műkedvesség és furcsa hanghordozás.
Arca szép, de a képei nagyon jól sikerültek a valósághoz képest. Ez nem jelenti azt, hogy élőben ne lenne vonzó, mert az itt hírdető szolgáltatók nagy részénél jobbak az adottságai még így is, de a hason tényleg lásztik ez-az, amiről persze nem ő tehet. Ilyen az új élet indítása és néhény nő szerencsés ilyen téren más pedig hordozza a nyomait örökre. Ezért nem is ítélem el, sőt! Fel kell vállalni. A szilikon cici már más kérdés. Nem tudom milyen volt előtte, de én azt is felvállaltam volna a helyében. Nekem így túl műanyag hatású.
Összességében Bársony egy kedves lány, próbál kedves lenni veled, de a lelke mélyen ezt csak kényszermunkának érezheti, amit te mint vendég is érzékelsz majd a sorok között.
Városi viszonylatban közepesre értékelném. Vannak só sokan, akik gyengébbek nála,
Nem éreztem a késztetést, hogy újra menjek. (Itt megint benne van a levegőben, hogy lehet az én személyemmel volt baja és nem volt meg a kellő kölcsönös szimpátia.)
"A puging próbája az evés!"
Sziasztok!
Amandárol véleménye valakinek ? Volt már szerencséje hozzá valakinek? Komáromtól pár km-re válal kocsis kalandot!
Soffy (28 , jelenleg Nyiregyháza , de lattam Debrecenben is) -val kapcsolatban valakinek info / élmény? Köszi
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Mindenkinek.Én tőbbszőr jártam Bársonynál és semmi rosszat nem tapasztaltam sőt nagyon is jol éreztem magam ő egy finom kis ékszer ebben a városban érdemes őt megbecsűlni.Aki kiváncsi rá akkaor menjen el hozzá és ismerje meg személyessen is.Utánna lehet véleményezni.
Sziasztok!
Vivienn (34)-nél volt már valaki? Véleményt, tapasztalatot tudna valaki írni vele kapcsolatban?
Üdv.
Most csak én nem látom a hirdetését?
Én beszéltem vele, hogy hétvégén is itt lesz-e még, azt mondta igen szóval úgy terveztem, hogy ő lesz az egyik jelölt.
Valakinek van más infója?
Sziasztok!
Mendy 23-ról van valakinek infója? Én még nem láttam korábban, de lehet, hogy már volt erre.
Képeken nagyon szépnek tűnik, telefonban is kedves, még gondolkodok, hogy hozzá lenne érdemes vagy van még 2 másik kiszemelt :)
Köszi
Tapasztalatok:
Szara.Szőke, formás, aranyos,Jó volt. Nikol20: Vékony lány, szép arcal, nagy mellekel, jó hozzáállással. RL Kingus: telt lány, jó elosztásban, szép kék szemei vannak, Popsi kedvelőnek hirdeti magát, és tényleg az,mindenképpen ajánlom. Egyéb átutazó hölgyeket is hívtam, de a náluk rózsaszálak mértéke akkora volt mint a Gellért-hegy, ezért nem jött létre a találka.
Sziasztok Anett 37-ről tudtok valamit nem hirdet már vagy két hete. Maya 45- ről valaki valamit? Köszi
cunnilinguist · Újonc · Sziasztok,
Liza (37)-nél jártam ma, nyugodt szívvel ajánlom a hölgyet. Egy igazi szexi milf, fiatalos testtel, gyönyörű természetes cicikkel. Végig figyeli vendége kívánságait, remekül csókol és istenien franciázik, nagyon jól éreztem magam vele. :) 10/10
Gabo30 · Kvázi-tag · Figyu szerintem találj valami jól f*ztő melót, gyakorold a magyar írást.,vagy szólj olyannak akiknek ez megy. Utána tudunk kommunikálni értelmesen.
Személyi kölcsön? haha az eszem eldobom de komolyan,ha már szép nem vagy ,hülye ne legyél xd
Szia! Elhiszem, hogy együtt dolgozásotok során nem tapasztaltál ilyent. Ez a te tapasztalatod, nem is vitatom.
Az én tapasztalatom az volt, amit leírtam. Lehet, hogy félreértetted. Nem az volt, hogy mással beszéltem a telefonban, hanem az, hogy más fogadott, aki ráadásul flegma volt. Lekezelő és lehúzós volt. Gondolom, nem feltételezed rólam, hogy valótlant állítok, mint ahogy énis elhiszem, amit te tapasztaltál. Amit megírtam, azok a saját tapasztalataim. Ennyi az egész.
Rendben, fogadjuk el ezt az érvelést, ami persze azonnal feltételezi, ha egy nős férfi lányokhoz jár az nagy valószínűséggel retardált. Képtelen kezelni egy kényelmetlen hívást vagy sms-t az adott pillanatban. Persze, hogy annak mekkora a valószínűsége, hogy ez pont kényelmetlen helyzetben éri, az megint egy jó kérdés. Aztán ott van még az a dolog is, hogy a pofának onnantól kezdve, hogy elindult a lányhoz minden egyéb kockázatot vállalnia kell ugyanúgy mintha létrejött randiról beszélnénk. Ugyanúgy el kell számolnia otthon az idejével, ugyanúgy észreveheti egy ismerős amikor a ház előtt tipródik, stb. Arról már ne is beszéljünk, hogy negyed órával a tervezett találkozó előtt már aligha fogja valaki anyuci szoknyáját. Talán akkor már nem ér telefonálni?
Nekem mindig az első és eddig egyetlen ilyen alkalmam jut eszembe. Már három alkalommal is beszéltünk a tervezett randiról, utoljára két órával előtte. A lány a kelleténél is jobban ismert, tehát tudta, hogy nincs senkim. A helyszínre érve nem reagált a hívásomra se az sms-re. Nemsokkal később egy ismerősöm segítségével kiderítettem, hogy nagyon is ráér a leányzó és semmi baja se neki se a telefonjának Másnap küldött egy kamu szövegű sms-t. Állítom, hogy a mai napig is azt állítaná, hogy úgy volt minden ahogy mondta.
Sziasztok! Orchideánál járt már valaki, megköszönném, ha megosztaná tapasztalatát!
...hogy a műsor milyen, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, de hátha valaki igen.
Elég "tutajos" az biztos!
HA NEM SZERETED, vagy már unod az igénytelen hobbi crossdress, travesti, beöltözgetős, leszedős, borostás, kamuTs meleg fiúkákat, drag, TRANSZTRENDEREKET, akkor NÁLAM A HELYED és legyél inkább valódi kukis csajjal!
Gabo30 · Kvázi-tag · Nem semmi jó szöveg! ilyet is ritkán olvas az ember :) Ha még ehhez jó a műsor is no problem..