Kommentek alapján érdemes meglátogatni. Mindent bevállal a csajszi?
Kommentek alapján érdemes meglátogatni. Mindent bevállal a csajszi?
Nem is akármilyen ;)
Megy a b*szogatás! Gumibgyó/Musztaf*sz, hogy ez mire jó mégis írtok róla meg neki.(Ramiról). Mit hogy hozzátok az infókat az új csajokról és írnátok valami értelmeset a fórumba.
Gumibogyó ! Uncsi vagyok ?! Akkor miért velem foglalkozol még mindig ?! Volt egy negatív élményed mert megvárattalak a "kánikulában" azóta én vagyok nálad a téma !
Nos kedves MustafaClarkson nem egy hanem több kérdést tettél fel . Mind mind hülye kérdések voltak és had ne soroljam fel hogy mik voltak azok .
Nem telt el nap hogy ne bombáz a jelentéktelen kérdéseiddel!! Nem ajánlasz ?! 😂😂😂😂 Nem is voltál nállam!!!! Nincs ebben sem semmi probléma van néhány ember akinek nem felelek meg de ez nem is gond !!!
Szép estét nektek! Igaza van a Stafi barátomnak,elégé gyenge ez a fórum. De hogy mást is írjak,ma meglátogattam Ryta37-nevű hölgyet! Telefonos egyeztetés könnyen ment,a Pati féle lakás,így hát nyúgodt szívvel mentem. A lakást nem kell bemutatni,tiszta és rendezett. Az ajtón belépve egy dekoratív hölgy fogadott,pont mint a képeken. Így hát maradtam. Hozzá teszem írja is a bemutatkozó szövegében,hogy az keresse a ki szereti a nagymellű van mit rajta fogni nőket! Hát én szeretem!!! Nagyon kellemesen éreztem magam vele,minden a megbeszéltek alapján. Szóval aki szereti a molett nőket,nem fog csalódni a szolgáltatás minőségében!
Mint egy Latinamerikai szappanopera.
Uncsi már a csajszi. Őt kéne személyesen. Moderálás küldeni.
Zombiként másnaposan uncsi.
3 éve volt Istennő, most szellemnő.
Sziasztok tudtok olyan lányt Debrecenben aki vállal popot? Tudom hogy van egy kettő de még nem jártam náluk ezért olyan véleményét kérném aki már volt
Sziasztok Netty (41) jelenleg Pécsen hirdet van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Ennyi puncsolás után egy kis vaníliára vágyom!
Debrecenbe tud valaki néger csaj ? Szivesen kiprobalnek egyet.....
Kamilla, Úgyérzem készen állok arra hogy beszéljünk.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
Szia Bársony. Nagyon is jól beszélsz mert ez partner fűggő dolog. Én szeretem az Olaszos - Latinos lányokat föleg mikkor kölcsönös franciát csinálunk.Az utolsó egyűtt létkor is nagyon jól esett.Bársonynak szép formás popsija van.
Rea irtam Rami21 s fol tetem neki egy kerdes s nem irt s le tiltot. Nem birtam vele fel veni a kapcsolatot nem ajalom. Csalotam bene. Pedig irjak o a legjob stbstb s igy banik az emberrel. Banatot okozott szivembe valaazra nem meltatot.
cunnilinguist · Újonc · Igen, van :)
Nem voltam nála, de nálam alapból felejtősek az olyan szolgáltatók akiknél gyakori a név váltás. Aki korrekt szolgáltatást nyújt, annak nincs szüksége név váltásra. Szerintem.. :)
HA NEM SZERETED, vagy már unod az igénytelen hobbi crossdress, travesti, beöltözgetős, leszedős, borostás, kamuTs meleg fiúkákat, drag, TRANSZTRENDEREKET, akkor NÁLAM A HELYED és legyél inkább valódi kukis csajjal!
Hali. Aki jart mar Tundi 45-nel kerm irjon par for velemenyt rola ....meg rdekelne Vivien 34, Berni26 , Lotti20 ......elore is koszi.
Az adatlapjan csak masszázst látok. ...akkor van sex is ? Nyami!!!
Care sunt preturile