Véleményem szerint nagyon felhigult mot a debreceni felhozatal és sajnos kevés a megbizható - rendes és korrekt lány.
Véleményem szerint nagyon felhigult mot a debreceni felhozatal és sajnos kevés a megbizható - rendes és korrekt lány.
Eddig én sem fórumoztam, de maximálisan egyetértek!
Bársonyt nagyon hiányolom, Sehi is eltűnt.... és még mennyien. Ninettke neve is együtt volt emlegetve debrecennel.
Dominika most a hidrogénbomba amit néha ledobnak a városra, sajnos a héten lecsúsztam róla. Ő is költöző madár sajnos.
Személy szerint a legjobban Réka / Vivi (27) hiányzik, pár kollégának ismerős is lesz a történetem. Ő volt még olyan, hogy akivel nem jött ki a közös hullámhossz, az épphogy elmegy kategóriásnak írta le, de akivel meg igen, az 10/10 élménnyel lett gazdagabb :D
Sziasztok!
Valakinek tapasztalat Szinti (20)-ról?
Sziasztok. Három lányról érdeklődnék, mégpedig Becca, Lili És Merci. És esetleg ha van tapasztalat más lányról is valakinek akkor azt szivesen meghallgatom. Előre is köszi a segitséget.
Sziasztok!
Eszterrel nem tudjátok mi van? Akárhányszor keresem ki van kapcsolva.
Rövid, tömör, lényegre törő és hasznos beszámoló - köszönjük - azonban Debrecenben két lány is hirdet ezen a néven, ezzel az életkorral. Vajon melyiküknél jártál? A vékonyabb vagy a testesebb lány volt a kiszemelt?
Tina (22): Egyeztetés ok. Képeknek, adatoknak megfelel. Fürdő ok. Zs átlag. Időt mér belépéstől. Popsi kerek 10es. Lakásban ketten. Nem nyafog. Kedves, rendes. Meki környék. Nekem rendben volt minden.
MEglátogattam Virág (20) n. leányzót.
Nem kellett volna!
Durván photo shoppolt képek, abszolút nem valós, ráadásul a műsor is gyenge, semmi extra, nft telegonba volt, élőben már nem.
A hab a tortán h legalább 15percet késett is a hölgyike, mert neki számlát kellett befizetnie.... no com.
Vicc.
Anitát többször felkerestem, amikor Békéscsabára vitt az utam, Fantasztikus lány. Én is nagyon hiányolom. Megeshet, hogy visszament külföldre, kár érte.
Molly 25.
Korábban írtam róla bővebben, ami azon nyomban törlésre került. Így most csak annyit: hamis képekkel hirdet és nem olyan szolgáltató aki ismét felkeresnék!
Nyiregyen a Mayácska 22 lányhoz volt már valaki? Jól jönne egy kis infó :) Köszönöm előre is :)
Na ez egy értelmes hozzászólás volt "Feri "(Zsófi). Ebből is látszik, hogy kerülendő a környéketek a ***moderálva***!
És ez a Mustafa nevű 2-agysejtű gyerek azzal hozakodott elő az őt írt kritikára, hogy ő egy művelt ember, mert van érettségije. Igaz, olyat ami neki van feltehetően az ócskapiacon is lehet venni, vagy valami gyorstalpaló felzárkóztatási programban szerezte. Ez a faszi feltehetően azt hiheti, hogy valamelyest megtanult írni és olvasni, és ez az ő szintjén már csúcsnak számít. Sajnos nem ő az egyetlen, és most a mindennapi életünkre gondolok, nem feltétlenül a fórumozókra.
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését! (Zsófi) ***
Igaz igy van mind egy se jó 😂😂
Kim 28 nevű szőke ciklonnal kinek milyen tapasztalata van?
Anett és Sehi tényleg a két legjobb szolgáltató volt. És.nem kértek egy egész fóliasátrat., Viszont:
Liza 18 ról csak jót tudok írni. Hallatlanul közvetlen, kedves és ügyes, igazi profi a szakmában, és nagyon csinos is. Zalán Sehire hasonlít, de izgalmasabb. Ugyancsak kitűnő a barátnőja:
Kamilla 26, aki most nem hirdet, de általában Lizával mozognak együtt. És akkor még ott van Dominika (aki korábban Roxy néven hirdetett), na ő is egy egy rendkívül jó partner. A probléma ezekkel a lányokkal, hogy vándormadarak. Az "őshonos" szolgáltatók közül tényleg alig találni olyat aki egy profi klubban megállná a helyét.
Zoe 26, aki korábban Virág és Tina is volt, az új helyen látogattam meg, mert nyomasztotta a hely rossz híre, és Kittivel és másokkal helyet változtatott. A korábbi helyen (Pálma környéke) nem látogattam meg a hely rossz szelleme miatt. Az új helyén viszont meglepően aranyos, kedves és ügyes volt. DE ő is távozott.
Az érdekes az, hogy van ugyan a hirdetők között jónéhány helyes fruska, többségüket meglátogattam 1x, és okom volt, hogy nem többször.
*** moderálav ***
Kedves Levi! :)
Nagyon szépen köszönöm az általad megosztott véleményt rólam.Kívánok Számodra még nagyon sok Kellemes időtöltést! Puszillak ☺
Sziasztok makktársak!Csajozni készülök!:)A kiszemelt Esztike 29!Esetleg valakinek volt már szerencséje hozzá?
Sziasztok!Esztike29-et esetleg castingolta már valaki?Vélemény?Köszi!