Vivienne 28
lakás zsúfolt, majdnem pacsizok mindekivel, fene bánja, kéró amugy rendezett, fürdő elmegy, átlagos
franciázni elég jól tud, többre nem vállalkoztam.
csak rajongóknak
szorosgorilla · Lelkes újonc · Vivienne 28
lakás zsúfolt, majdnem pacsizok mindekivel, fene bánja, kéró amugy rendezett, fürdő elmegy, átlagos
franciázni elég jól tud, többre nem vállalkoztam.
csak rajongóknak
Tényleg egy igazi csokilány érhető el Szombathelyen??? :o
Gina 29: Még a tavasszal jartam nála. Gyönyörű nő, jó hozzáállással.
Adrienn 26: szintén gyönyörű nő, fél órara mentem, idő lejártához kozeledvén sürgetett egy picit, de evvel együtt is megérte.
Ha már szó a lerült én speciel sose emlitem iletve nem dicsekedek rolla h ki vagyok "ugymond". Én a szerénységbe hiszek s szerinten a lányok is ezt preferaják. Bár ugy vettem eszre a be számolónak nem minden lány örül ezért én nem fogok minden reszletet le írni ne legyen sértődés s stb.
Ez neked új? A randik során sosem szoktam emlegetni a vl rezümém, de azért a vl fórumokról sokszor eldiskurálunk. Vagy egy - másfél éve egy lánykával a szünetben pont erről volt szó, elég mélyen beleúszva a témába. Egyszercsak megszólal: Te vagy newbie? Fingom nincs, hogy miből jött rá, valszeg elkottyanthattam valami relevánsat, de így az akut lehidalás után csak bólogatni tudtam, hogy jahh, én vagyok.
Utána elmondta, hogy már többen keresték meg úgy, hogy _én_ vagyok - persze ilyen/olyan rózsadiszkontot már-már követelve. :)
Sziasztok ,
Merci 22 holgyrol van valakinek tapasztalat , velemeny.
Hivtam mar parszor meg egyszer sem vette fel a telefont .
Koszi
Riddick
Sziasztok! Nyíregyházán esetleg tud valaki egy olyan hőlgyet aki vállal esetleg domina játékot? Aki elég jó ebben a szerepben is? Remélem kapok vállaszt amit előre is köszönök.
Gabo30 · Kvázi-tag · Kezd a hócipőm tele lenni egy két emberel! Akik állítólag ismernek személyesen,rám hivatkozva de inkább csak a nick nevemre, próbálnak kapcsolatba kerülni xy szolgáltatóval.Jó tanács ezen emberkéknek, mindenki csak a saját nevében érdeklődjön!!Másik ha nem akar fogadni a kiszemelt szolgáltató ,keress mást van az oldalon akik közül lehet választatni.Akinek nem inge az nem veszi magára ,remélem érhető voltam! (Gabo30)
Vanda 19-ről tud valaki valamit? Debreceni lány.
MustafaClarkson · Újonc · Roxy 26
Nyíregyházán
Roxy egy igazi szépség csinos vékony lány. Ugyanúgy néz ki élöben akár képeken hiába nincs foto garancia. Pozitivan csalottam!!
Panziojában látogattam meg.
Nagyon beazédes kedves okoslány s nagyon szenvedélyes és bármit kértem úgy csinálta.
Vigyázzatok ra kérlek mert ritka az ilyen korrekt szolgáltató.
Érdemes minnél hamarabb meglátogatni ezt a vörös hajú tüneményt mert nem sokáig lesz itt.
Pedig Nyíregyhaza egyik legjobb szolgáltatója is lehetne ha maradna.
10/10
Sziasztok
Milyen tapasztalaitok vannak lányok elérhetőségével kapcsolatban a hosszúhétvégék alkalmával?
Szombaton, hétfő esetleg kedden van-e nagyobb választási lehetőség az esti időpontokban?
Előre is köszönöm
Üdv. CelticsFan
Szia,
kaptál infót Kingáról?
Köszi,majdnem meglátogattam. Ugyan ez mondható el Irina 30 -ról is. A 30 szerintem kettővel nyugodtan megszirozható!!!
Sziasztok a fényesudvar környékén lehett találni lányokat és ha igen van e tapasztalat róluk.
Még tél végén jártam először nála, akkor Roxy 25 néven volt, akkor írtam is egy beszámolót: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Kicsit aktualizálom, ámbár sok minden aktuális.
Én szinte minden alkalommal voltam nála, amikor Nyíregyházán volt, és a saját szemszögemből nézve egyre jobbak az együttlétek, pedig már az első is nagyon jó volt. Minden egyes alkalommal úgy jövök el, hogy azon a héten feltétlenül felkeresem még egyszer. Sajnos sosem jött össze.
Külső: Alakra nem változott azóta, továbbra is a képeknek megfelelő.
Egyeztetés: általában könnyen megy, sajnos 1órás müsort nehezebb egyeztetni, de fél óra is kellemes vele.
Helyszín: eddig mindig más hol volt, amikor voltam nála :) De ezeket sok mindenki ismeri, így nem szükséges bemutatni. Most héten már Dzsozz elárulta, hogy hol van. "(Szalag)" az írásában nem a szalag effektusra tett említést, hanem a helyszínre :). Egy kicsit félreérthető volt így az.
Müsor: mivel már írtam róla, így csak ahhoz fűzök hozzá, vagy kiegészítem...
Szereti a hosszabb előjátékot, csókot - ami továbbra is bármikor kezdeményezhető, és teljes átéléssel műveli. Régebben érzékenyebb volt a mellnél, de ezt most már nem tapasztalom, igaz én eleve jobban szeretem a gyengédebb éríntést, mint, hogy erővel markolásszam - így lehet, hogy már ismer, ezért nincs miért szólnia nekem.
Az első alkalommal tapasztalt kezdeti művi dolgok eltűntek, de lehet, hogy a kezdeti előjátéknél ő is kellően felizgul. Az aktus közben is teljesen átéli, ami nekem további izgalom fokozó, ha a partner is élvezi. Dominikával meg egyébként is meg van a "kémia", egyre könyebben egymásra tudunk hangolódni. Inkább az érzékiséget szereti, a férfi hozzáállásán is sok múlhat:.
Persze mindezek a saját szubjektív értékeim szerint vannak. Mint minden beszámolónál, ahol azt írom, hogy jó volt (nekem :) ), itt is azt tudom írni, hogy minimum egyszer érdemes felkeresni. Biztos nem fog olyan érzéssel távozni senki sem, hogy rossz volt, még az sem, akinél egy alkalmas marad.
üdv és derűs napokat
Kym masszázs visszatért . Szerintem ajánlott mindenkinek :)
Kriszti 48-nál voltam tegnap. Sajnos a képek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.
Sem a hirdetésben leírtak.
Sziasztok,
Lana26-ról valakinek van infója, lesz még valamikor? Nagyon régóta nincs.
Na és a ráadás.
Dominika(25). (Szalag)Képeken ő van. Magas szép lány. Francia nekem nagyon jó volt. Pózok mindegy, de viszont volt egy kis nyafi is, de azért egyszer ajánlott kategória.
Na de itt van a Kleo(28). Kb 2éve voltam nála, képekkel megeggyező lány. Gyönyörű test, de egy kicsit futószalag effektus. Hátha változott picit. Érdemes meglátogatni
Üdv!
Ninánál vagy Linácskánál járt már valaki?