Sziasztok Debrecenbe érkeztem 1 hetet fogok itt eltölteni mindenkit várok szeretettel minden nap délután 6ig
Sziasztok Debrecenbe érkeztem 1 hetet fogok itt eltölteni mindenkit várok szeretettel minden nap délután 6ig
Sziasztok ...Regina masszázs-ról tud valaki valami infot..eltünt már egy ideje..befejezte volna vagy más néven van?:))))ha valaki tud valami infott róla megköszönöm ha írna privátban(és ha valaki vadászna Hajdúszoboszlón ..várnám a beszámolokat mostanában sokasodás van a szolgáltatoknál:)))thx
Sziasztok
Tegnap volt nálam egy vendég ... És neki szeretnék üzenni
Mivel tegnap kiszált az autibol hogy meg igazitsa magán a ruhát közben ki eset a tárcája benne minden iratával és egy bizonyos öszegü pénzel
Szerencsére a következö partneremel ugyan oda mentünk igy meg találtam aki magára ismer nagyon kérem jöjjön érte
Am a tárca tulajdonosát pontosan tudom hogy ki igy ezáltal csak ö jöhet érte ...
Bocsánat. Biztos félreérthetően fogalmaztam.
Szóval a képekkel kapcsolatos meglátásomat nem jeleztem belső üzenetben - de ilyet nem is írtam - viszont az itt leírt építő jellegű hozzászólásaimra nem kaptam választ.
Ezen hozzászólásomban pl. nem is volt link, így nem tudom mi lett letiltva!?
Most komolyan. Miért nem lehet szűrni a nem idevaló elemeket (hirdetők)? Miért kell már lassan mindent moderálni? Miért nem lehet normálisan válaszolni a fórumot használó régebbi tagoknak nyíltan?
*** moderálva ***
Demonánál járt már valaki?
Üdv!
Kim/Bia (28) - ról tudnátok mondani egy kis véleményt. Nem muszáj ide...
Helló, Siófok.
Sziasztok. Ginger nagyon ajánlott kategória. már többször voltam soha nem okoz csalódást. de sajnos mostanában elég nehét elérni :) *** moderálva ***
valaki próbálta már Merci21-et Debrecenben? a képei alapján nagyon bejön, azok a cicik...
itt pl, tökéletesen látni az elméletem bizonyítását. valaki jót írt, meg is kapta érte a 14 unlkie - ot. ez - ismétlem- kis stílű dolog.
megfigyeltem, hogy ha a fórumban dicsérnek valakit, akkor ez sok unlike - ot kap. de ha negatív kritikát írnak valakiről, ez már sok embernek tetszik. ez nagyon kis stílű dolog.
"Egyes debreceni hirdetők hónapokig, évekig nem raknak fel új képeket"
Itt szeretnem megjegyezni Fruzsi24 masszozt. Mult heten voltam nala, kepeken nulla felesleg, paran irtak hogy azota kis felesleg van rajta, de nem feltuno... Hat nekem elegge szembetuno volt a plusz suly rajta. ***moderálva***
Magarol a masszazsrol: Szerintem eleg gyenge volt a masszirozas resze, a szoba allapotaval egyutt, el lehet vele beszelgetni, NF nem volt rossz, es van 69 is kolcsonos franciaval ha akarsz, de amikor levezetes utan maradt meg vagy 15 percunk akkor oda sem fekudt hozzam, vagy barmi. En probaltam kozeledni, simogattam stb. De ő ezt egyaltalan nem viszonozta. 10/6
Maya 24 az a régi Maya24 aki nihán néven is hirdetet?
Kedves Fütyülős!
Nekünk ezzel (képekkel) kapcsolatosan semmi privát üzenetet nem írt, mi sem írtunk ezzel kapcsolatban Önnek semmit, így kérem ne állítson valótlant!
Köszönjük
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46408483_2162337253790625_2274495537568808960_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=1609c4d568b9a9890574f14638b170be&oe=5CAA8CAB Például Lotti(21) Debrecenben 4-5 éves képekkel is hirdet. Kedves, aranyos lány, de ezekkel a régi képekkel ő is csak átveri az embereket.
Próbálok építő jellegű ötleteket megosztani a szerkesztőséggel, de se itt, se privátban nem kapok választ. Vagy ha kapok az semmiről nem szól.
***moderálva***
Sajnálom...
Úgy látom ellepték Debrecent a vándor madarak. Semmit nem tudunk róluk, és prémium szolgáltatónak tartják magukat. Felhívtam párat, és nem kicsit vannak elszállva, és nem csak maguktól. Jöhetne pár beszámoló eme sok like-os Ferrari p1nákról.
Barbi(19) sajnos visszatért. Senkinek nem ajánlom. Franciska 10/2, action=fadarab, ráadásul bunkó a lelkem. A képeihez képest nem keveset szedett fel, illetve sok minden extra...
*** moderálva ***
Köszönöm!
Alina nevű hirdetővel volt már valakinek tapasztalata\élménye ?
eszembe kell, hogy jusson, hol van az oldalon. Ha a szerkesztőség megengedi, ide másolom.
van egy vicces beszámoló az oldalon, ha nevetni akarok elolvasom.
Jó ötlet, de viszonylag könnyen kijátszható :( elég ha csak picit megváltoztatja a kepet (levágja az alját pl) majd ismet feltölti. Debrecenben most is van olyan hölgy aki rendszeresen teszi fel ugyanazokat a fotókat es rendszeresen meg is jelenik az új kepet feltöltők között