A link senkit nem hoz be.
A link senkit nem hoz be.
Én voltam már Kriszti 48-nál. Elégedett voltam vele. Egyébként a lányok jelentős részéről elmondható hogy nem a valós életkorurukat adják meg.
Sziasztok
mesét lég Bonita Dominanal járt valaki ?
Szia! Azt az infót kaptam, hogy már nem lesz elérhető, pedig én már csak hozzá járta.m
Szolgáltatása nem rossz, de az extrákat jol megszámolja.. .. :(
Korábban volt már róla beszámoló. Amennyire jól néz ki, annyira gyenge a műsor. Lehúzós, kamus, +cigók futtatják. Nem ajánlott kategória.
Aludtál volna Te is inkább fórumozás helyett. :-))
A beszámoló címe lehetne mondjuk: Paranormális szeretkezés
Üdv! Laura 22 ről valakinek infó van? Aki járt már nálla érdekelne .
Próbáld majd ki Ninettet és róla is írj Dinka! :DDDDDD
Laura - korábban Kristin.
Telefonon könnyen ment az egyeztetés, elmondott mindent. Lakótelepi panel, semmi különös, viszont a fürdőszobába jó lenne egy szőnyeg, vagy kilépő a tusolóból - merthogy még ez is hiányzott.
A képek követik a valóságot, de .. Az bevállalt csók az egy órában (ami 40 perc) 3 szájrapuszi. A natúr francia a makkig terjed, pici kézimunka, és ennyi. Cicit nem lehet kényeztetni, mert csikis. Ami ledöbbentett: a puncinál hogy nem simára borotvált, még elmegy. A lábnál a félcentis szőr engem irritál. Maradt a két gyors ürítés, és távozás.
Kedves Laura, elhiszem, hogy utálod, amit csinálsz, de ezzel a stílussal nem leszek visszajáró.
Ha utálod, ne csináld. Magadat is megkíméled, és másokat is.
Kár hogy ezek a jó csajok mint a vörös haju Roxy 26 nyiregyen csak rövid ideig tartoszkodnak a városba. Ti mit gondoltok?
Nem kedvelem ezt a barátnő filinges müfajt de töle tettszett!
Csak azért rosz picit mert tudom hogy csak rövid ideig lesz ez a gyönyörüség.
Szia, nem. Ha az volna, akkor a belinkeles őt hozta volna be. Régen volt Roxy, most Dominika.
A most hírdető vörös hajú Roxy 26 -ról van szó?
szorosgorilla · Lelkes újonc · Mia 23 - masszázs
új helyen, a régi Kamilla user egyik használója, csak 45 perc lett a műsor, javult a befejezésben.
Kedvencem.
Sziasztok! Valaki járt már Anitabellininél? 23 éves Debreceni lány.Tapasztalatok ?Érdemes meglátogatni?
Rengeteg szépség van igy igaz leg szivesebben én mindenkit látogatnak egy nap akár többszőr is mert imádom egyszerűen de sajnos ezt nem lehet.
Én is meg irtam csak pozitivat. Illetve negativat max annyit h nem ajallom. Jelenleg van uj beszámolom csak elnyelte a gép sajnos a másik reßzlegen.
De szinte csak pozitivan csalottam szerencsere. Az is egy pozitiv be szamolo egy uj lányról a városban Roxyról.
Nincs fénykép garancia de ugyanúgy nez ki mint képeken alig hittem el.
Sziasztok Bontia Dominarol vélemény ?
Jo csajszi ?
Pozitív beszámolónak szerintem minden lány örül főleg ha olyan irja aki hiteles megbizhato fórumozó! A negativnak természetesen annyira biztos nem, de nem mindig csak jó élmények érnek benünnket vendégeket a hölgyeknél Másik: Elég gyászos dolog ha egy vendég más "nick nevével" vissza élve probál pár extra bonuszt igénybe venni !
Hello Srácok!
Régen jelentkeztem,mert nem láttam értelmét a fórumba írni!
*** moderálva ***
DE,most újra belebotlottam egy hölgybe,aki óriási csalódást okozott.A pénzt előre kérte,addig minden okay volt!
Aztán kezdődött:
Jahhh.....masszázs....az nincs,csak úgy kiírtam...én nem fogok símogatni senkit!!
Ne fogd meg a mellem mert csiklandós!Ne érj hozzá!
Fúj,nem szopok,mert jön az előváladék...na jó egy kicsit,de útálom,mert undorító!
Örülj neki,hogy egyáltalán megfogom a herédet,mert eddig azt sem szoktam!Fúj,undorító geciszag van a szobában....nem érzed??Az egész együttlét arról szólt,hogy mit nem szabad.Egy órára mentem,20 perc után eljöttem.
A képek erősen retusáltak,a hölgy cigány származású,nem is értem,hogy miért nem fogadja a saját fajtáját!
Szóval Ketrin 28,elérted,hogy soha többé ne fizessek senkinek előre,és ha ez nem tetszik a lánynak inkább eljövök!Borzasztó "élmény" volt!Tanultam belőle!!!!
Nagyon nem ajánlom!
Üdv.
Dr.W.G.
Gabo30 · Kvázi-tag · Most már nem új, de legyen olyan tökös gyerek hogy a saját énjét használja nem pedig az enyémet!.Én úgy vagyok vele ,ha már egy jó be vált szolgáltatóhoz járok meg mondom neki hogy meg írom milyen volt vele.Ez szerintem mid két félnek jó,,és meg is hálálják 1x1.Volt már rá példa az első alkalom végén árultam el hogy (Gabo 30) vagyok volt is meg lepődés :)