Neked is Boldog új Évet kívánok! Bocsi véletlen nyomtam a dislikeot, javítani meg ugye nem lehet :(
Neked is Boldog új Évet kívánok! Bocsi véletlen nyomtam a dislikeot, javítani meg ugye nem lehet :(
ghost1 · Újonc · Boldog új évet kívánok,mindenkinek! :)
Boldog új évet mindenkinek😘
staffi · Őstag · Daniella fanclub :D De nem véletlen, hogy többen is első helyre tesszük, valamit nagyon tud az a lány ezek szerint.....
Kedves Makktársak, Kedves Hirdetők!
BÚÉK MINDENKINEK!
Az én 2019-es toplistám.
(Van egy legenda aki utcahosszal vezet nem lenne fair őt is belevenni a listába, de azt hiszem mindenki tudja kiről beszélek :) )
1; Cynthia (sajnos már hónapok óta nem láttam itt)
2; Alisa (Szegedről volt itt egy napot bírt ki itt Nyíregyen. Itt az első vendége voltam, azóta is visszasírom)
3; Kitty (a Dóra féle brigádból, már hónapok óta nem láttam itt)
További számomra jó, megbízható korrekt hirdetők:
Ramóna, Dominica,Kira, Zsófi, Gabi, Anna, Rami
Remélem nem hagytam ki senkit a felsorolásból.
Egészségben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok MINDENKINEK!!! :)
Köszönöm az infókat.
Mindenkinek Boldog Új Évet.
Most már csak az a kérdés hogy ki az akihez lehet menni?
Micsoda humorzsák vagy te. Olyan vagy mint az egyke paraszt. "Jó van az úgy!"
Oszt látszik is a színvonalon... ;)
Pláne, hogy ezt többször, többen jeleztük, és mégis maradt mind a 3 hirdetés. :/
Gabo30 · Kvázi-tag · BUÉK! 🍾 Hölgyek,Urak ✌️ Ha már top lista akkor:Zsófi 35,Rami 21, Dóra 20, Gaby 28,Anna 30, Zoé 35 Miskolcon! Én nem állítok fel sorrendet, mert mindegyik jó szolgáltató.A Daniella még nem volt meg ,pedig régóta vadászom, ami késik az nem múlik. :)
Boldog új évet mindenkinek!
Csatlakozom a BUÉK-t kivánokhoz. Persze lehetett volna csak annyit írnom, hogy BUÉK! :)
Nálam az első százba csak egy fér bele:
1.: Daniella
2.: Daniella
.
.
.
100.: Daniella
Valahol ezután nem állítanék rangsort: Gaby, Dóra, Roxy, Dominica (jelenleg Amerikában), DITTU, Kamilla(Debrecenben, Miskolcon szokott lenni), Dominika, Miss Unique (a legújabb kedvencem),
És még egy hajszálnyival lemaradva: Beverly (Debrecen) , Nóri, Kloé, Kendra, Döniz, Lara25
És a negatív TOP2018: nincs :) Valahogy a nagy csalódások kimaradnak nálam, annak ellenére, hogy van olyan, akihez nem járok vissza, de ott valami kémiának nevezett dolog hiányzik a részemről, nem feltétlenül a csaj a hibás.
nivod85 · Újonc · Boldog uj evet kivanok mindenkinek!!!
Melisza22.érdekes egy lányka.a bemutatkozó szövegében.már csak 18éves.megbeszélt idő pont helyszín megérkezek hívnám aztán ki volt kapcsolva a telefonja.szép kis lányka,de nem baj egyszer úgyis elkapom.viszont az utam ezután cloey 22fele vitt.igazi kis brazilos beütésű forró vérű csajszika.
Drága Virág mikor térsz már vissza ? Nálad jobb szerető nincs a földön !
BUÉK mindenkinek és puszi neked Virág !
Mindhárom személyében 1 lány fog fogadni, a piros fehérneműs. Ha a S i n a i utcara hiv akkor felejtsd el. A franciaja a legrosszabb, annyira fogaz hogy ott mar bukik minden, de annyira hogy a szextől is elmegy a kedved. :D
Annyira tetszik mikor ki van írva bemutatkozó szövegben, hogy NINCS retusálva erre miközben nézem a képeket feltűnik, hogy a hölgy teste görbíti a teret :D az ajtó a gyönyörű test közelségétől meg is görbül :P :D
Sziasztok Székesfehérvárra utaznek január elején és érdeklődnek kit ajánlotok akit érdemes meglátogatni lehet fiatalabb is de jobban szeretem a milf kategóriát. Előre is köszönöm! Boldog új évet !
gumibogyó · Újonc ·
Buék. Szupi a rangsór. Az én topp 3 kedvenceből már 2 abbahagyta.( Almás Kriszta, Korzos Anett) Daniellát én is dobogóra teszem.
3 Negatív topp: Amanda, Belus, és Ani volt.
BÚÉK.
staffi · Őstag · Boldog Új évet kívánok a hölgyeknek, makktársaknak és az oldal szerkesztőinek :) Ebben az évben nálam a Top 3: 1. helyen Daniella!! 2. helyen Zsófi34! 3. helyen Maja24(Nihán) végzett! Köszönöm minden lánynak akit meglátogattam ebben az évben a szolgáltatásukat :)