Persze , Photoshoppal megnagyították! Mert nekem meg az tetszik ha nagy!
Persze , Photoshoppal megnagyították! Mert nekem meg az tetszik ha nagy!
Üdv!
Hová lett az utolsó 2 hozzászólásom amiket a debreceni fórumba írtam???
Köszönöm előre is a választ!
ragadozó2 · Kvázi-tag · B.U.É.K!! Mindenkinek.
Anna 23 ról írhatna valaki aki megtapasztalta vendéglátását és minden apró kedves kincsét.
Nem tudom,hogy csak a kép csal, vagy tényleg így van, de a mostani fotóin olyan mintha nagyobb lenne a feneke, vagy csak én látom rosszul?
Köszönöm szépen, szivesen látlak bármikor!
Puszillak 😘 Maya
Hello, Kriszti 38 ról valakinek van infoja?
Kerülendő... :D
Rocky74 · Újonc · Meglátogattam Kinga 27 nevű leányzót..Hát,jót nem tudok mondani róla.Vásárcsarnok mellett rendel..Fürdő minősíthetetlen..Ágy nincs,csak matrac.Csaj stílusa bunkó,lekezelő.Konyhából zajok hallatszottak,gondolom a manager volt.Teljesítménye gyenge volt,szinte semmit nem teljesített abból,amit megbeszéltünk..Extra virágokat akart,amit alapban beszéltünk meg..Óranézős sajnos...Nagyon hamar túl akár lenni az egészen..Higiéniával is akadnak gondjai..Senkinek sem ajánlom..Lehúzós..siettet,,és sajnos a higiénia...
Sziasztok! Nyuszikáról esetleg van infó valakinek?
Sziasztok! Alice-ről van valakinek infója?
A pirosruhás a másik hirdető oldalon 19 évesen "Bianka" névvel hirdeti magát. Ehhez már jó vastag bőr kell.
Hello!
Victória masszázsa 39, Debrecen.
Van valakinek véleménye, tapasztalata az említett hölggyel? Telefonon keresztül nagyon-nagyon meggyőző.
Köszönöm!
Sziasztok!BÚÉK!Mindenkinek.Tudna valaki infót adni a *** moderálva *** hírdető lányrol,Lemon21?Előre is köszi.
Sziasztok.Merilyről tud valaki infot? Vállal még vendégeket?infot privátba.köszi
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Igazán jó erásebb izomlazító masszázsra kit tudtok ajánlani aki nem fárad el fél óra masszírozás után hanem alaposan átgyúr? Alkat, kor nem számít. A masszázs a fontos.
Köszi! :)
Békés, boldog Újévet kívánok mindenkinek!
Sziasztok Diarol vélemény ?
Na most hogy mindenki jó évet kívánt mindenkinek: Vanda(19) bemutatkozó szövege: "Szia Kiara vagyok..."
Ezen a 3on kívül még legalább 3hirdetés is hozzá tartozik sajnos.
Neked is, kemény bránerekben gazdag új évet kívánunk :P