Laura 22.
A hirdetéstől eltérően nincs hely. Nem gond, megoldottam a lakást, mentem a lányért, aztán menet közben kiderült, hogy mindenért külön virág dukál, de mindenért, ami létezik a Káma Szutrában. Ok, mondtam, akkor forduljunk vissza, mert a tetemes csokor mellé pluszban már több, mint sarcolás színezete volt az ügyletnek. Húsvét ide, vagy oda! Ekkor moderáltabb igényt fogalmazott meg a Drága. A helyszínre érve ismét felajánlottam a fürdés lehetőségét, de nem élt vele, mondta, hogy fürdött. Igaz azt nem, hogy mikor, meg hogy hány nappal (héttel) korábban. Erre akkor derült fény (szag) amikor kezdődött volna a kölcsönös kényeztetés. Olyan bűz még életemben nem csapta meg az orrom a női combok tájékáról, mint akkor. Még órák múlva is éreztem. Kértem, hogy öltözzön vissza, itt van vége a randinak. Persze akkor már fürdött volna és folyamatosan hangoztatta, hogy pedig ő fürdött mielőtt beszállt a kocsiba….Akkor meg nőgyógyászhoz kellene menni…A bőrén se lehetett érezni a szappan, vagy a tusfürdő illatát, és persze a leheletén sem a fogkrémet, vagy szájöblítőt. Konklúzió: a hölgy erősen kerülendő! Sajnos van egy olyan érzésem, hogy a hasonló lányokat a hasonlóan igénytelen látogatók tartják „életben”, Akiknek a szlogenjük: „ne fürggyél le….”
És csak úgy mellékesen, mi, akikből élnek ezek a lánykák nem várhatnánk el a legelemibb dolgokat a tisztálkodás, a területén? Még azt sem mondom, hogy ilyen esetben virágot vissza, mert az undort, az orrfacsaró bűzt nem lehet virággal kifejezni…..