Sziasztok! Segítsetek a választásban. Debrecenben kinéztem három lányt. Mindegyik Kitty24 névvel hirdet. Csinos mind a három. Ha tudtok róluk infót írjátok meg. Írhattok privátban is.
Sziasztok! Segítsetek a választásban. Debrecenben kinéztem három lányt. Mindegyik Kitty24 névvel hirdet. Csinos mind a három. Ha tudtok róluk infót írjátok meg. Írhattok privátban is.
Az a szomorú tény!Nyíregyházán nincs egy nő se akire azt mondanám ezt nem szabad kihagyni!:-(
Teljesen jogos amit írsz! Engem taszított, amikor fórumban oldalakon keresztül csak kérdések voltak, vagy a fene nagy semmiről a fecsegések. Akit meg ez érdekel, az is megtalálja a megfelelőhelyen, de legalább nem szemeteli tele a városi topicokat.
A chat sajna lepukkan :( Emlékszem a régi szép időkre, amikor vártuk hogy legyen egy kis időnk és dumálhassunk. Esténként micsodaa élet volt ott :) A szobák is jók voltak, el lehetett vonulni és páran szinte privátban társalogtunk. Fogalmam sincs hova kopott ki az a közösség, de az tényleg jó volt. Azért én bízom benne előbb-utóbb megint rend lesz ott is és hátha... Talán a nyuszika, vagy jövőre a jézuska meghozza ezt a változást. :D
Ha nekik is így hisztizel nemcsodálom hogy lánynak néznek :D :D
Ember! Te miből vagy? :)
Gondolod, hogy az oldalnak az az érdeke, hogy te minél könnyebben építhesd a "családfád"? Értem én hogy ha sok az infó nehezebb feldolgozni, lementegetni, rendszerezni... de szerintem nem fogják az "érdekeid" szerint alakítani a történteket.
Aki régi motoros, az ismeri a régi hirdetőket, mindegy milyen képet tölt fel, vagy épp nem tölt. Aki csak a nyálát akarja csorgatni annak is mindegy. Aki pedig az "életpályákat" akarja nyomon követni,az meg szerintem feccelje bele az energiát. Komolyan úgy gondolod, hogy akár melyik portál megkönnyíti a címgyűjtési akciókat? Ne viccelj már :D
Az új madarakat meg aki akarja kipróbálja (én már öreg vagyok a fiatal fiókákhoz)
gondolom azért pakolják át a kommenteket, hogy egy adott város topikja tényleg az adott városban hirdető lányokról/tapasztalatokról szóljon és ne másról. Ezért lett külön csevegő ahol lehet mindenen témázni, verseket írni stb., van dühöngő, meg külön kérdezős topik is. Ez szerintem jó irány volt.
Moderáció meg tényleg érdekes mikor hogy megy. Maga a kommentek átpakolása szerintem érthető, de moderációnál ha nincs benne csúnya, trágár szó, pusztán leírnak egy hirdetőről negatív véleményt és nyom nélkül eltűnik az gyanús.
De még mindig azt mondom, azzal hogy lett külön topik a csevegésnek, kérdéseknek átláthatóbb az egész. Ehhez képest a chat maga a káosz.
Részben igazat adok. De a fórum nem rendbe lett rakva, hanem el lett k*rva. Lassan már minden moderálás alá esik. A beszámolók eltűnnek, elpakolódnak...stb. Már kedve sincs az embernek beszámolót írni. Főleg hogy valamelyik szerkesztőt üldözési mánia gyötri, és engem rendszeresen hirdetőnek hisz.
- magukat járatják le ezzel, mert ha ennyire nem megy nekik, kétlem hogy egy 15-20 fős online magból annyi vendég kikerülne. Főleg aki pl. beöltözős crossdresser vagy mikre vágyik pláne nehéz találni, vagy zalából párokat.
- meg lehetne erre írni, hogy a többség elnyomhatná őket, de mindenki kikopott szinte a sok éves brigádból. Maradék 3-4 is inkább csak felnéz aztán lelép, mert nem talál senki értelmeset.
- azt hogy a korrekt, valódi hirdetéssel rendelkező lányok 90%-a kb. elmenekült a sok idiótától meg lehet őket érteni. Szintén itt is az a maradék réteg, belép és lelép.
- lehetne még azt mondani tiltsuk ki az összes olyat aki hirdetés nélkül teletolja spammel a chatfalat, de 24 órára lenne bármi visszatartó ereje? Meg időm és kedvem sem lenni állandóan figyelmeztetéseket adni
Meg legyünk korrektek és ne csak a hirdetés nélküli vendégfogókat említsük meg, mint közösségromboló elem, hanem azokat a pasasokat akik szintén hirdetés nélkül ingyen akarnak ny.lni, meg ország-várost játszanak és óránként nyögnek be egy adott várost mintha tolonganának érte a jelentkezők.
3-4 régi motoros meg 3-4 korrekt hirdető nem fog tudni így rendet rakni, az oldal meg gondolom azért tesz magasan az egész chatre, mert abból 0 Ft a bevétel. Bárki írhat ingyen, csak egy regisztráció kell hozzá. Ráadásul sokkal kevesebben olvassák mint a pörgős városok fórumait. Amilyen rend lett a fórumokban olyan káosz lett a chaten, de ez már azóta így van mióta hosszú ideig nem volt chat, majd visszarakták.
Vagy legalább visszaállítanák a privát chat funkciót mint régen, és nem automatikusan levelet küldene hanem a chaten látod, hogy XY online és külön szobában lehetne beszélgetni. Akkor még azt mondanám hirdesse is magát a nőnek beöltöző pécsi férfi meg a zalai pár és társai, meg az ingyenpartnerben vágyakozó városkeresők szórakozhatnak egymás között.
Nem vagyok optimista, kb. semmi nem fog változni. Amennyit voltunk fent anno, ahhoz képest csak benézünk már és le is lépünk.
Jöhetne több hasznos, objektív beszámoló is, főleg arról a rengeteg új hirdetőröl akikről semmi nincs. Vagy nem ez a fórum lényege? Köszi iron!
Zara!! Az első kedvezőtlen véleménnyel zárult találkozó után ismét vettem a bátorságot és meglátogattam. Okulva az első találkozás tapasztalatain konkrétan tisztáztuk az elvárásaimat és a virágszálak egymáshoz való viszonyát.
Azt hiszem az utóbbi időszak egyik legcsinosabb, és legjobban teljesítő hölgyére leltem benne. Elismerve minden hirdető szépségét és bájait is, határozottan állítom, hogy talán a legcsinosabb, legerotikusabb lány, akivel érdemes megtalálni a közös hangot. Ellentétben pár hirdetővel, a valóság sokkal jobb, mint amit a képek mutatnak. Talán egyetlen kép adja vissza a valóságot valamelyest, és ez a bemutatkozó fürdőkádas kép. Nem gondolom, hogy feladatom lenne bárki reklámozása, ezért csupán annyit, hogy mint eddig is, ezután is rendszeres látogatója leszek.
Kérdésem van... Miért van majd az összes hozzászólásom moderálva, vagy átpakolva másik topicba, illetve moderálás alatt hosszú ideig? Remélem jó helyre írtam! ;)
Teljesen igazad van ebbe, nem azért lett kitalálva, hogy ott hirdessenek :(
Petőfi, vagy inkább egy Ady veszett el benned
Kedveseim !
Örömökben gazdag Boldog Új Évet kívánok !
Januárban találkozunk !
Nézem a hirdetőket nem csak Szombathelyt ,hanem más városokat is és röhejes ,arogáns bemutatkozásokat látok. Vannak olyan egyéniségnek tartott lányok , akik királynőként viselkednek és bemutatkozásukban elvárják hogy számukra megfelelj ! Érted ?? Nem ők alkalmazkodnak a kérésekhez ,neked kell elfogadnod a kritériumot és elvárást,ellenben a szolgáltatásuk nagy 0-a !!!! Minden extrás gumival ! Nos kedveskéim , nem mintha magamra vettem volna csak egy jó tanács . Menjetek el varrni vagy dolgozni rendes munkát keresni , ha büdös az amit felvállaltatok ! 😚😚😚😄 Amit pedig javaslok az érdeklődök felé , inkább olyanhoz menjetek akiben tudjátok ,hogy nem csalódtok és azt kapjátok ,amit vártok ,se többet ,se kevesebbet!
kankirály · Lelkes újonc · Saját versem. Több versem nincs.
Szerelem
Gyere Budapestre
emlékez a piros szívre.
Chaten nyomultam rád,
vertem a klaviatúrát.
(Utáltam ha mással írsz.Féltékenység, düh, harag.)
(Kívántalak mint az állat)
Gyere Budapestre,
meghívlak ebédre.
Egy csokor vörös rózsát adok,
Drágám aki vagyok, az maradok.
Düh, harag, féltékenység,
forró csókod tűzében elég.
Illatos hajad mámorító,
merengek, álom ez vagy való?
Tüzes kelyhed kívánom,
nyelvem égetni vágyom.
Inni akarok,
mint jó borból. Oltsd a szomjúságom.
Várlak a Hősök terén,
adj jelt, hogy örüljek én.
Tüzes kelyhed kívánom,
nyelvem égetni vágyom.
Várlak, várlak a Hősök terén,
a lovas szobor tetején.
kankirály · Lelkes újonc · Szerelem egy egy szép magyar szó. Kuriózum. Angol nyelvben nincs meg ez a szó, hogy szerelem. Tudom sokan arra gondolnak, hogy de hát meg van, a love szó. Elmagyarázom. Angolul így mondjuk: Szeretem a feleségem, szeretem a kutyám. Magyarul így mondjuk: Szeretem a kutyám. Szeretem szerelemmel a feleségem.
kankirály · Lelkes újonc · Szépség! Így van ahogy írod a nickneved volt megtévesztő a számomra. De már mindent értek. Nem is szaporítom tovább a szót. Köszi!
Akkor csak a nick nevem volt megtévesztő számodra :-)
kankirály · Lelkes újonc · Szépség! Rád gondoltam. Ez jó, hogy automatikusan vált. :)