Sziasztok.
Adél (31) nevű hölgynél járt már valaki? Nem mindig van a városban. Hideget meleget olvastam már itt a lányokról, és nem vagyok biztos semmiben :D
Sziasztok.
Adél (31) nevű hölgynél járt már valaki? Nem mindig van a városban. Hideget meleget olvastam már itt a lányokról, és nem vagyok biztos semmiben :D
Sziasztok! Az apróban hirdető Brendáról szeretnék infókat!
Köszönöm!
Én már többször voltam nála nekem más a véleményem. Nem volt óranézegetős sőt többet is voltam mint amiről szó volt. Nem únta sőt élvezte
Egyszer régeben beszéltem Holy nevű hírdetővel. Közbe jött valami amiért nem tudom találkozni vele, de korrekt módon lemondtam időbe. Most beszéltem vele megemlítettem neki ezt az esetet kinyomta azóta nem tudom elérni. Szerintem ez nem nagyon korrekt így.
Zara (23) néven újra itt van a korábbi (fekete) Angel, aki legkevésbé sem angyali, sokkal inkább alpári. A hozzáállása mindenképpen "szakmája" perifériájára sorolja. Ennyi erővel kirakhatná az ajtajára a perselyt, s kiírhatná: Adakozz és távozz!
Mi, vendégek mutassunk piros lapot az ilyen vándormadaraknak!
Claudia(30):
Jártam nála, nagyon rendben volt minden. Lakás tiszta, rendezezett, egyedül fogad. Fényképekkel megegyező, kedves, tisztességes, odaadó. Barátnő fíling, élvezi amit csinál, leste minden kívánságom. Elvarázsolt, olyat hozott ki belőlem, amit nem is gondoltam volna. Nagyon ajánlott kategória.
Köszönök mindent, éljen az okos róka!
*** moderálva *** Egyébként Angel, aki az RLen Palomakent hirdet erősen kerülendő Hamis képek egy elhízott hajad pacni, és hamis vállalási, a virágok jellemtelen gyűjtés. Mert mit szólnának a lányok, *** moderálva ***
Valamiért a kérdésem át lett ide moderálva a Pécs csoportból, itt viszont így nem egyértelmű. Szóval Pécsen keresünk táncoslányt. Köszi!
Matthew Koma - Kisses Back --- imádom ezt a szerelmes zenét!! Nagyon jó.
*** kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Dóra) ***
Hello mindenki! Figyelmetekbe ajánlom eme pár sort! fiatal lány csalóskodik Szolnokon! Nem irok ki nevet privátba irj! Lehet nem én vagyok az egyetlen akitől jo színjátékkal 5percen belűl az ajton kívűl találod magad és még a pénzed is bukod! Ez nem szolgáltato hanem piti csaló!
Sziasztok Hölgyek és Urak,
Szép, ügyes táncoslányt keresünk cimbora legénybúcsújára sztriptízelni a közeljövőben. Tud valaki ajánlani?
Köszi!
Sajnos nem Angel az egyetlen aki hamis képekkel hirdet miközben kepgaranciara hivatkozik Köszönöm a tájékoztatást mert én sem bírom azokat a pr.. stikat, akik nincsenek tisztában a munkájukkal.
Igen ő az a lány, s a képei nem hazudnak. Szép arcú, nagyon csinos, vékony teremtés - és jó szolgáltató is. Néha hangulatember, de "ott van a szeren".
Szia.
Egy romantikus lányt találtam csak ilyen néven. Ő lenne az? Arccal hirdet.
Köszönönjük
Ez igen válaszoltál a saját írásodra 😅😅 bravo! Téged sem az eszedért fognak elvenni az már biztos😂😂😂
Sziasztok Siófokon melyik a legjobb csaj aki nem unott?Vagy balaton korul hol van olyan aki kedves nyitott es 30-45 kozotti
Szia! Sajnos tényleg ritka a jó hozzáállású szolgáltatóány, de azért akad. Azért találsz pozitív beszámolókat is amelyek segítenek, mégha nem is 100%-ban, mert ugye a műfaj szubjektív -mindenesetre a hibaszázalékot csökkenteni lehet. És már a fénykép alapján, kis emberismerettel is lehet szűrni (persze ebben is lehet tévedni, de gyakorlat tezsi a mestert ha figyelsz, rohamosan jobb leszel a témában) az említett két lány egyikénél sem éreztem már fénykép alapján sem azt, hogy bf-re képesek -nézd csak meg jobban az 2. lány az első fotóját.
Vigyázni kell nagyon bele lehet nyúlni a darázsfészekbe. Vannak nagyon durva tapasztalataim :D amik úgy érzem sok embernél kivágná a biztosítékot :) Ausztriában és Németben ezért jó anyiból a piroslámpás negyedek, hogy azt kapod amit látsz :) de ott viszont barátnőfilnget nem találsz legalábbis nem találtam én még :D
Kedves nyíregyháziak Valaki küldje már el nekem privátban az Ivett elérhetőségét szeretnék vele beszélni találkozni. Ő nem mindig hirdet De tudom hogy nyíregyházi ezért szeretnék vele egyeztetni egy jó időpontot Köszönöm
Sziasztok Makktársak Ma voltam Anita 34-nél Teljesen más mint a képeken.Kb 20éves Képekkel hirdet. A telefonba lehozza a csillagokat de ha már ott vagy teljesen mást mond. Ennyi Rózsát nem tudom hogy mikor fizettem a semmiért. KB 43 - éves.... Senkinek nem ajánlom. Óranézős sablonos futószalag az egész látszik rajta hogy unja amit csinál. Nagyon csalódott vagyok.