Ivett jelenleg nem hirdet, általában péntek este, szombat délután és este van. Amikor dolgozik, akkor aktív csak a hirdetése.
Ivett jelenleg nem hirdet, általában péntek este, szombat délután és este van. Amikor dolgozik, akkor aktív csak a hirdetése.
szia ! ha az az Ivett akire én gondolok akkor mostanában hétvégén tűnik fel néha néha. régen voltam nála akkor tényleg nagyon tuti volt tervben van újra meglátogatni.
Petya_001 · Tag · A hirdetését hol találjuk? Érdekes hogy az újoncok általában hiretés alapján nem elérhető lányokat dicsérnek. Vagy olyat akikről régi motorosok már megirták az igazat.
KEDVESEIM ! :-) ÚJRA ELÉRHETŐ VAGYOK ! A SZEX A LEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON , CSAK TUDNI KELL JÓL JÁTSZANI ! LESZEL A JÁTSZÓTÁRSAM ?! HA IGEN A VÁLASZ , AKKOR HÍVJ FEL ÉS BESZÉLJÜNK MEG EGY RANDEVÚT .... PUSZI SZVETI !
Üdv! Zselyke régóta nem elérhető (Zegen és Bp-en hirdetett főleg)...tudtok valamit róla?
Helló. Cintia, Merci és Szabrina érdekelne. Van valakinek valamilyen tapasztalata velük kapcsolatban?
mert sok a bolond, meg azt sem tudják miről szól az oldal és az gondolják, hogy ez egy társkereső, illetve ha benyögnek egy "Szombathely?" egymondatos kérdést, azt remélik nők tucatjai akarják őt...
kankirály · Lelkes újonc · Ezt nem értjük sokan, hogy miért a chatten keres valaki hirdetőt? Miért nem a hirdetéseket nézi meg?
Sziasztok makktársak!El mondanám Ivett a legtutibb nő nyíregyházán!!!
slimjohn · Újonc · Lolához nekem is volt egyszer szerencsém. Aranyos kis csajszi, kár hogy már a natúr francia is feláras volt nála, bár ez valószínűleg az általad is említett hely sajátosságaihoz tartozik. Vajon még most is ott dolgozik, immár mint Nikol?
Daniellának én is köszönöm azt a minőségi szolgáltatást,amit nyújtott melyet eddig senki sem tudott felülmúlni vagy csak megközelíteni sem!!!
Egyedül egy Beka nevezetű lánnyal találkoztam az oldalon akinek a szűrőjén átjutva nagyon jó BF élményben volt részem és egyből Daniella jutott az eszembe, hogy Beka lehetne az utóda.
Merem állítani,hogy egy kis csiszolgatással Daniella szintre tudott volna lépni.
Sajnos pár találkozásunk után hirtelen megszűnt lenni az oldalon :((
Remélem még vissza jössz Beka.
kankirály · Lelkes újonc ·
én, igen. nyilván. tapasztalt csajokhoz járó vagyok.
KEDVESEIM ! :-) ÚJRA ELÉRHETŐ VAGYOK ! A SZEX A LEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON , CSAK TUDNI KELL JÓL JÁTSZANI ! LESZEL A JÁTSZÓTÁRSAM ?! HA IGEN A VÁLASZ , AKKOR HÍVJ FEL ÉS BESZÉLJÜNK MEG EGY RANDEVÚT .... PUSZI SZVETI !
Vivienn 28
plusz 40 kilóra kell számolni mint amit a képeken látsz
morál gyengéd és jó volt
Sziasztok.
Van tapasztalata valakinek a Magic massage-nál hajdúszoboszlón?Happy finish,egyebek?
Sziasztok! Hanna41 Győr. Valakinek valamilyen infója?
Köszi előre is.
Sziasztok még uj vagyok de kiprobálnék egy lányt olvasom
hogy láberotika valaki probálta már?😳
Sophie28,Annabelle és Lia37.Járt náluk valaki? Ahogy elnézem a felhozatalt ők tűnnek a leginkább vállalhatónak.
Véleményezések.
Van egy sanda gyanum h vannak itt beépített ügynökök is.
Gyanús h negatív jellemzésű lányok kapnak jó véleményt, esetleg kettőt. Általában ismeretlenektől.
Fura ez. Extra marketing egy ingyen numeráért v. kedvezményért? :)
Előljáróban annyit h nem negatív véleményt írok,de Zarina hölgyeményről jelezném a (felemás) tapasztalatom.
Azt hiszem bedőltem kicsit a túltolt képeknek meg a véleményezéseknek.
A hölgyikével gyorsan ment az egyeztetés, bár kicsit meghökkentem mikor, említette h van gumi nélküli szerviz is, (lehet rosszul értelmeztem) de gondoltam bele vágok. A csajnál max a cici minőségével , az alakjával,voltam megelégedve, mással nem.
A szolgáltatás nagyon alap, gyak.semmi extra -max a rózsaszálak,de azok rendesen - leglább 2szer közölte h sietni kell, mert jön a köv. vendég. Végig siettetős, óra nézegetős volta a fíling, beszélgetésre se volt hajlandó és az aktus sem esett jól.
Még a tusolásnál is rám szólt h siessek, gáz volt az egész. Többet nem megyek, főleg ilyen árért, az tuti.
Pécsen a színvonal esik, nem kicsit.