Max 2x-er hívni, ha nem veszi fel felejtősbe tenni egy jó ideig
Gabo30 · Kvázi-tag · Max 2x-er hívni, ha nem veszi fel felejtősbe tenni egy jó ideig
Sziasztok! Valaki tud valami infót mondani Zsófiról aki Zalaszentgróton hirdeti magát?
Petya_001 · Tag · Nekem mindkét lány felvette mindig a telefont. Persze ha elfoglaltak voltak nem de később újra hívtam őket és minden rendben volt.
Sziasztok,
Anno Gyorben szoktak hirdetni Dia es Lana nevu lanyok. Nem tudja valaki, hogy fognak-e meg valaha hirdetni?
Vagy esetleg valami mas neven vannak a weboldalon.
SZIASZTOK:)
Még a mai nap Nyíregyházán vagyok elérhető :) Várlak teljes diszkrecióval. Csókjai:) Elose
Kedves Starion !
Köszönöm szépen 😘😘 !
kvapecér · Újonc · Vanesszával Kaposváron vigyázatok,meg bárhol mert utazgatós,engem átvert 50 km erről Kaposvárra utaztam fél 10 re volt megbeszélve, és hogy mikor odaérem hívjam lejön elém,na várhattam volna ,többszöri hívásom ellenére sem vette fel a telefont!Úgy,hogy dolgavégezetlenül elmentem,utaztam potyára 100 kilométert plusz 3 órát elcsesztem!
Üdv chef!
Összejött a randi végül Gingerrel? Osztod tr is a véleményeket, amiket eddig írtak róla?
starion · Újonc · Rami 21: telefonban számomra körülményesnek tűnt, a helyet is nehezen találtam meg, de kellemes csalódás volt. Belépve is azt éreztem, hogy nem biztos, hogy jó választás volt, de nagyon pozitív volt az élmény. Ritka jó a szolgáltatása!
starion · Újonc · Mercedes 29: nagydumás nő, de jofej és kedves értelemben. Kedvemben járt végig. Képek itt is sokkal jobbak mint a valóság, idősebb jóval. Volt közben telefonálás is, de olyan ügyesen kezelte a szitut, hogy nem zavart :-) Nem a barátnő feelinget kell várni tőle, de a képek nem is ezt suggalják.
Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, hogy a Bocskai utca környékén melyik hölgy található meg?
Köszi
Voltam Kendránál!cicik gyönyörűek,NF kíváló!A 40-hez még legalább 15 hozzáadandó!Az a valós!
Ajánlom mindenkinek Timcsicica nevü hölgyet ujra visszatért a városba .
Nina 19
Sziasztok! Tudna valaki up-to-date infoval szolgálni Nina 19-ről, igaz most Paulinával együtt hirdet, de más oldalon önállóan is.
Jöhet privátban is.
Voltam Tinus nevű hölgynél. Gyönyörű arc, szép vékony alak, jó szolgáltatás , arányos rózsaszál, extra tisztaság. Ajánlom normális kuncsaftoknak.
Sajnos igaz .Elég sok lánnyal voltam már az oldalról és nagy átlagban 27 év alatt meg se kell próbálni a fiatalabb lányokat. Lekezelőek bunkók nyafognak mindenér. Eddig egy kivétellel találkoztam az Lucy volt. Jól is nézett ki ahogy a képeken talán még jobban is és amit telefonban megbeszéltem vele azt maradéktalanul tudta teljesíteni. Viszont a 27 év felettiekre nem nagyon tudok panaszt írni 🤔😎
Kamilláról valami tapasztalat?
No meg idén a szilveszter péntek 13ra esik...
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Ja meg május 40 bee :))
Fiuk Hallottátok?
Február 29 30 31 én a csajok 50% os akciót hirdettek a csajok!