Sehike vagy Sekina? Nem mindegy!! Sekináról nem találtam beszámolót!
Sehike vagy Sekina? Nem mindegy!! Sekináról nem találtam beszámolót!
Debrecenben vagy környékén van olyan anált kedvelő hölgy aki ajánlott? Ha igen ki az? 🙂
Sekina 22. A kedvező komment hatására találkozót kértem a lánytól. A olvasott komment és a látvány közötti különbség letaglózó volt. persze tudom, hogy az ízlések különbözőek lehetnek, de azért csak van valahol egy tükör a leányzó környezetében. A vizuális élménnyel teljesen megegyezett a szexuális szolgáltatás is. Az aránytalanság a rózsák száma és a szolgáltatás színvonala között rendkívüli. Ezt szokták olyan szóval illetni, amit mindig kipontoznak, le-vel kezdődik éa zás-sal ér véget. Bár lehet, hogy így is pont kerül a helyére. A lényeg, hogy nem javasolt a hirdető, az említett aránytalanság, a képektől való rendkívüli eltérés, és ami nagyon lényeges, az igamondás (ami tudom, hogy nem erősége a szakmának) de a leányzónak sem tartozik az erényei közé!
Igen és ugyanazokkal a képekkel is hirdet, mint egykoron.
Sziasztok...esetleg Mia31, Liza45-ről van valakinek tapasztalata? Köszönöm
Sziasztok!
Ajánlott kategóriában kit tudnátok javasolni Debrecen-Nyíregyháza körzetben...opciók amik érdekelnének, csók, NF végig, mélytorok, ujjazás.
Köszönöm.
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Van itt a Lili23 nevű hirdető vörös hajú teltebb csaj. Ő megegyezik a korábban Lili18 néven hirdető lánnyal? .. vagy csak én gondolom így?
Lora 33-ról szeretnék infokat! Előre is köszi!
Sziasztok!
Tudom, hogy kockázatos, de mégis megpróbálom: szenvedélyes beállítottsággal (nem futószalag) mélytorok, csók, ujjzás, NF végig opciókkal normális, tiszta szolgáltatót tudna-e valaki ajánlani, vagy ha olvassák a fórumot, önmagára ismer-e valaki, Debrecen-Nyíregyháza vonalon?
Elég sok negatív tapasztalatba szaladtam már, eddig nem írtam ki, de ezentúl segítem én is társaim, akár ajánlott akár nem ajánlott kategóriába.
Gondolom h ne ismerjék meg?..de akkor a fotók alapján ugyanúgy beazonosítható.
Am igen tényleg kérdés...elnézést hogy nem vagyok ebben az egészben jártas...
Sziasztok Ninna vagyok Nyíregyházárol. Ha szeretnél egy kiadós szexet akkor ne haboz hívj bátran és meg beszéljük a további részleteket..puszika ...
Ma voltam Viki masszázsnál nagyon csinos kedves és jól masziroz.
Köszönöm nagyon elégedett vagyok.
Luna volt a kiszemelt hölgy, bátran ajánlom, nincs nyafi, remek csajszi, tudja miért miért vagy ott. Csodás cicik, feszes popo, barátnö filing
Köszönöm a megerősítést! Véletlenül se fusson bele senki! Közben kaptam tőle privát üzenetet, hogy miért merek valótlant állítani róla. Csodálkozom hogy még nem keresztelkedett át.
ez tényleg kérdés, vagy csak irónia?
Sziasztok!
Zara nevű hölgyről szeretnék infot akár privátba is , nagyont tetszetős viszont a környezet a lakás hát... be nem tenném oda a lábam.
Az miért van hogy lányok hirdetnek X néven...aztán később meg Y névre változtatnak és úgy jönnek vissza az oldala...ennek mi értelme van?
Airgeneral · Újonc · Ahogy ígértem, meglátogattam Jasminet. Képei fedik a valóságot, jó csaj. Nincs lovaglás, ezen kicsit kiakadtam, nem is volt meg az összhang. Amúgy ezt leszámítva minden rendben volt, kedves, korrekt és tiszta.
Mai napom:félóra Gaby-Dóra párossal ami igazából 40 perc lett, mert nem nézték az órát. Az elején megígérték, hogy szét fognak szedni ezt az ígéretüket be is tartották. Nagyon ajánlott a két lány külön-külön is de hármasban az igazi. Nagy az összhang köztük, így esélyem se volt ellenük egyszerűen kivégeztek. A lényeg hogy megint sikerült feldobniuk a délelőttöm és ezt köszönöm szépen
Gabo30 · Kvázi-tag · Ajánlott jó szolgáltató! Én már voltam nála többször is :) ja anno írtam is róla