Massage nagyon felejtős! Sok süket duma,unalmas hozzá állás.
Massage nagyon felejtős! Sok süket duma,unalmas hozzá állás.
Hanna milf képek valódiak,karcsú dögös hölgy.
Teszi a dolgát rendesen, szinte gépiesen,de valahogy nekem az jött le ,hogy unja már a banánt.
HIHI :)))
Én erre csak annyit mondok ez nem a tesco... nagyon sok mindent meg értek ,sőt empatikus vagyok .
De mindenki tudja,meghallgatja az infót és eldöntheti igen vagy nem :))
nagyon sok olyan vendég volt egy időben aki ki akart használni és össze kellett húzni a szemöldököcském x)
Én úgy gondolom ha valaki korrekt és kedves a vendégekkel azt érdemes megbecsülni .
Ez persze oda-vissza játszik ,)
Sziasztok!
Ha nem csal a szemem, akkor Szandra az a leányzó, aki pár éve Angelin néven kezdte a pályát. Én akkor vegyes élményekkel gazdagodtam, igaz akkor csak kocsiba lehetett, és azóta sokat változhatott a hozzáállás. A lány tényleg fiatal a kor stimmel és jól is néz ki.
Azt mondja van lakás is, mert a hirdetésbe azt olvastam a szeretem rovatba hogy autoba, de lakásba válallhatobb, sajna ma nem érek rá, lemüszakiztattni... :(
Odett 18 engem is érdekelne! Ha senkinek nincs infója, akkor lehet én vállalkozok egy vakrepülésre
Beszéltem délelőtt az Odett 18 - al" Képen kis aranyos, teloba kis fiatal hang, először várnom kellett kicsit mert félve szólt bele a telefonba, nem mondott rossz étlapot, simán válallható, viszont várok egy kicsit hátha valaki tud róla infot adni, ne menjek bele esetleg egy vakrepülésbe.... :) Hátha valakinek már van vele tapasztalata és megossza velünk....
Sziasztok. Debrecenben tudtok ajánlani popósexre hölgyet?
Jöhet privátban is.
Köszi.
Jaj csak ez a fanni,vagy mikor,hogy hivják tünne ell a látoszögemböl!
Értékes beszámolód, kedves és intelligens bemutatkozása (még a ban-ben-t is tudja használni!) alapján fel fogom keresni!
Sziasztok!
Holnap azaz Szerda 8:00-tól elérhető vagyok!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok emberek, legyetek szívesek ajánlani olyan lányt Debrecenben akinek jó a franciája. Mert akár hány lányhoz elmentem eddig mindnek csapnivaló volt a franciája, egyedül azért nem hagytam ott őket mert már kifizettem a pénzt. Remélem vannak olyan nők a városban akik értik a dolgukat, és segítetek megtalálni őket.
Akkor még szerencse hogy nem mentem el hozzá!
Sziasztok! Fanni 18-ról,vagy Szandra 25-ről valami infó ?
Nelli 23 : Én voltam a második vedége talán megérkezése után :) Egyeztetés könnyen ment, hangja teloba kedves, amikor megérkeztem ajtónyitáskor az a lány fogadott aki a hirdetésébe szerepel! Mivel arcal hirdet igy mindenki eldöntheti bejön - e neki arcra, nekem tetszett a látvány! Zuhanyzás felajanlotta, el is fogadtam, fürdőszoba kicsi de tiszta volt! Persze, hogy natur franciával kezdtünk, és bevallom kicsit meg kellett neki dolgoznia, hogy harcra kész legyek, de el kezdte maszirozni a "Főnököt" mondta is, a nevét milyen masszázs de én ezen a masszázs vonalon gyenge vagyok, de valamit jól csinált mert két perc és már harcra kész voltam! Lovaglást nem probáltam ki (pedig jo lett volna) viszont hátulrol támadva egész szép látvány tárult elém, semmi nyafogás nem volt részéről, egyszer szólt hogy az ágy kicsit recseg ami zavarja és kitalált egy másik pózt, hogy ezt elkerüljük ezt a recsegő hangot, bevallom igy még jobb volt ebbe a pózba! Végén mondtam szeretném franciával befejezni ha lehet, mondta, hogy persze amit szeretnél, én vagyok a vendégekért nem a vendég értem :) Összeségében nem bántam meg, hogy leteszteltem, a végén mondtam, hogy bemutattná - e a barátnőjét Dia 26, ha jol rémlik a neve, szólt a hölgynek, bemutatta el is gondolkodtam amikor megláttam, hogy hmm... simán kipróbálnám most egyből.. de el is hesegettem a gondolatot, mert azért annyira nem vagyok "nagy kan", hogy egymás után két huszonéves csajt beválalljak 😊 de lehet, hogy ami késik nem mullik.. 😉
Melyik lány volt az ha meg lehet kérdezni?
Nem rá gondoltam.
Tudsz róla valamit?
Sziasztok!
Maja32-nél jártam nemrég. Teljesen levett lábamról a hölgy! :) Valóban tele volt az egy óra "érzékiséggel és bujasággal", ahogyan az adatlapján is írja.
Csak ajánlani tudom! :)
üdv. CelticsFan
Zara28 a király!