Sziasztok! Niki 30 tényleg csak azokat fogadja, akik már voltak nála, és kizárólag 30 felettieket? Abszolút nincs is esély rá hogy meglátogasd, ha eddig nem mentél? Mert akkor ezt durván benéztem, jó szolgáltatónak tűnik :(
Sziasztok! Niki 30 tényleg csak azokat fogadja, akik már voltak nála, és kizárólag 30 felettieket? Abszolút nincs is esély rá hogy meglátogasd, ha eddig nem mentél? Mert akkor ezt durván benéztem, jó szolgáltatónak tűnik :(
A tegnapi nap két hírdetőt is kinéztem magamnak de eggyiket sem értem el :( A harmadik hölgynek viszont hiába vártam napokig hogy "vissza csörizzen" néma a telefonom 😊 Na gondoltam akkor kicsit nosztalgiázok nagyon régen három alkalommal is meglátogattam a Zara28 hirdetőt gondoltam ha elérem akkor meglátogatom újra. Negyedik alkalomra sikerült vele beszélnem időpont eggyeztetés simán ment :) A hely nekem új volt, de minden simán ment a bejutásnál! Végre, végre egy hölgy aki nem fehérneműbe fogadott, olyan unalmas már nekem, hogy mindig fehérnemű.... :( Régebben is volt rá példa, hogy megkértem a hölgyet, hogy olyanba fogadjon : farmernadrág, poló, olyanba amibe az utcára is kimegy :) Aki volt régebben a kezdet kezdetén még a Zaránál az tudja kicsit "vad volt és távolságtarto" most kedves volt nagyon, mellei még mindig nagyon szépek, lefeküdt mellém az ágyra a melleit az arcomhoz érintette, simogattam csókolgattam, semmi olyan reakcio, hogy "jajj a mellemre vigyázz" Volt pár olyan alkalom lányoknál, ahol hozzá se nagyon lehetett érni, itt nyugodtan finoman simogattam, csokolgattam! Összeségébe egy fél órát voltam nálla, és jól éreztem magam, megbeszéltük a végén, hogy ha legközelebb megyek akkor ha időnk engedi egy orát maradok! Ugy terveztem, hogy utánna meglátogatom a hobby csajom de a pasija bekavart igy nem kockáztattam, elmaradt a titkos randi és igy elindultam haza az esőbe :) Volt itt nem rég egy Leyla19 hirdető, azt bánom, hogy kihagytam :(.. Hátha elérhető lesz egyszer újra...
Jés amit még ki hagytam persze az az hogy pär ezer Forint ott szerettel volna nekem adni 1 orara ugy h Minden szerettel volna és én ennek mondtam Ellen te peddig felhaborodva mondtad hogy hat de nekem vannak länyok akik par ezer ft-ert ekmennek veled mire fel kérek én extrat😂😂 kedvesem akkor miert maradtäl egy orät több ezer ft-ert ha par ezertért megkapod🤣🤣 nem értem... Beirsz rolam egy rossz Kommentet Ami nem fedi a valosagot..hat ne is haragudj.... De azert azt at egy orät siman vegeg K.F tad... 😂😂😂 De lényegtelen... A lényeg h töllem nem ment még El sohasem ugy vendeg h panasza lett volna.. Söt a N.F igen is dicsérik... De legyen neked igazad... Ennyi idösen amennyi te vagy nem mennék el 20-as länyok hot... Ajänlani tudom neked a 40+... 😉
Kedves commentelö!
Biztos az lehetsz akinek nem tetszett a felhozatal.. Hat nagyon sajnällak.. Nem fogom a nap 24 oräjaban sminkelni magam, 😉 attol hogy neked nem tetszett valami 1001 mäsnak tetszik!
Toväbbi szép napot neked pussy 😉💋
Siófokon várlak szeretettel. Van S.O.S szex, Anál is és sok minden szem szájnak ingere.
Sziasztok!
Pár hónapja eltűnt alexa domina, nem tudja valaki mi lett vele?
Vissza fog még térni?
amilyen perverz emberek vannak, élveznék még azt is
Igen, hamarosan:)
Adni kell nekik kuppot 😄😄😄
Anna 37,az egyetemnél rendel.
Kedves érett milf,eszméletlenül jó fenékkel.
Nagyon érzékien csinálja,és ért is hozzá.
Pihe-puha lágyság,még most is beleborzongok.....
Mindenképp ajánlott kategória.
Köszönöm a tippet, már írom is a bakancslistára. :)
Sziasztok! Lili47 ről esetleg van valakinek tapasztalata?
Mercy-hez érdemes elmenni. A képek valósak, ő van rajta és valós formában. Aki a kerekebb, markolhatós formát szereti, keressen tovább. Mercy olyan , mint a képeken, vékony, de formás. Képeken annyira nem látszik, mennyire kerek a hátsó. Ha úgy érzed, kezdésnek csak félórát vállalj be.
Pár napja voltam nála, de jól tettem, hogy kipróbáltam. Kedves, közvetlen csajszi. Néha eléggé izgulós tudok lenni, de hamar feloldotta a hangulatot.
A francia nálam kényes téma, de itt nem volt probléma. Egyik legjobb francialeckét tőle kaptam. Valakinek gumiban nem megy, másnak hátulról... nekem szájban nem szokott sikerülni. Most viszont szólnom kellett, mert nem akartam idő előtt elmenni. Aktusnál (szigorúan gumiban) szintén vigyáznom kellett, igencsak szűk odalent. Több pózban is ugyanezt a szorosságot éreztem, úgyhogy nem variáltam sokat a pózokat, misszionáriusban megadtam magam, meglocsoltam a rózsát. Az általa nyújtott barátnő-fíling nagyon bejött, "olyan jó, hogy elhiszem".
Árak a szokásosak, élményben annál több volt.
Részemről ajánlom.
Sziasztok Lili 47 nél járt már valaki?Milyen szolgáltató?Érdemes meglátogatni?
Emese 24: Total amatőr. azt se tudja, melyik végén fogja meg a lécet.
Lénuska 29: Csak dícsérni tudom, nekem ugyan egyáltalán nem az esetem, de gondoltam - bevállom. Nem bántam meg, ajánlom. :)
Zita 28: Én még Debrecenben voltam nála. Egy biztos. hogy masszázs vonalon nincs jobb Nyíregyházán. Egy kicsit úgy érzem, hogy nálam is kopoghat némi kredit, hiszen amikor Debrőben találkoztunk, felhoztam neki, hogy itt mennyire nincs egy rendes masszázs szolgáltató. Nem tudom, hogy ennek volt-e bármi köze ahhoz, hogy idejött, és nem is számít. A lényeg, hogy itt van. Zita szuper masszőz. :)
Sziasztok! Néhány beszámoló következik, a jobbakból röviden:
Sehike: abszolút jó szolgáltató, bár nekem kicsit (igazából nagyon) hiányzik Anett mellőle, jó volna hozzá is visszatérni (bár szerintem már abbahagyta).
Liza: vándormadár, de (szerencsére) gyakran megfordul a városban. Korrekt szolgáltató, ha időpontot egyeztetsz vele azt rendesen tartja, nem nézi az órát és nagyon jó vele időt tölteni.
Kamilla: ő már ritkábban látogat városunkba, többnyire ha itt van elérni is nehezebb. De azt kell mondjam, ha sikerül elérni tudom, hogy széles mosollyal távozok tőle.
Elza: időszakos hirdető, eddig még csak egyszer töltöttem vele időt, de nagyon jó emlékkel távoztam. Ha lesz alkalmam tuti visszamegyek.
Kiara: Korrekt szolgáltató, sajnos viszont az elérhetősége miatt elég ritkán látogatható.
Szofi: Szintén csak jókat tudok róla mondani. Nemrég új helyre költözött, de a hozzáállása nem változott.
2 rossz helyen fordultam meg, amit senkinek nem ajánlok. Az egyik az Eon, a másik az 500-as személyével jelzett utca.
Más: volt egy Petra 23-as hirdető, aki bár elég borsosan mérte a rózsákat, jó volt néha látni, vele nem tudjátok mi lett? Ugyanígy, aki tud valamit a régi Anett 18-ról ő is írhat.
Sziasztok.
Ma, hosszú évek után újra városunkban üdvözölhetjük LINDA 35-t. A fórumból tudom, hogy anno sokunknak volt a kedvence mikor havonta, kéthavonta meglátogatta Pécset 5-6 nap erejéig. Én sosem mulasztottam el, hogy felkeressem ahogy ma sem. Az évek nem fogtak rajta. Ugyan olyan friss és feszes a bőre mint akkoriban. Nagyon örültünk a találkozásnak cca 4 év után. És mondhatom, hogy mindketten kiélveztük az együtt eltöltött időt. Remélem visszaszokik a mi kedves mediterrán városunkba és nem csak egy kivételes alkalom lesz ez a mostani.
Köszi
Nekem is volt olyan, hogy amikor ajtot nyitott a hölgy és beléptem, ugyebár a lányok többsége beáll az ajtó mögé amikor enged befele és amikor az ajto bezárodott akkor láttam meg a szépséget, hogy az nem is annyira szépséges hölgy mint a képeken😊😊 Plussz 10 év és plussz 15kg-mal többnek saccoltam! Jeleztem, hogy igy ebben a formában ebből nem kérek, erre annyit mondott a hölgy "ez nem igy müködik barátom, leléphetsz de a lefoglalt idő felét fizessem ki, de amikor határozottan közöltem, hogy fizesse ki az" akinek két annya van" akkor válogatott szidalmak közepette mondta, hogy horgyam el a belem onann! 😂😂 Igy simán távoztam de hazáig csuklottam vagy kettőt, valoszinüleg emlegette a szüleimet a hölgy még akkor is 😄
Ezt is alátámasztom 🙂🙂