Lana kb. 1 éve volt Győrben utoljára itt. mi történt vele? abbahagyta,vagy külföldön lehet?
Lana kb. 1 éve volt Győrben utoljára itt. mi történt vele? abbahagyta,vagy külföldön lehet?
Sziasztok! Vigyázzatok mert egy gyöngyszem érkezett hozzánk. (Zsófi 21) néven hírdet a száma 20-as és 585 a vége. Én sajnos megjártam vele, a pláza mellé hívott, találkoztunk is helyes kedves, aranyos csajnak tünt. Ott kezdődtek a gondok, hogy ott helyben kérte a rózsa csokrot mondván, hogy le kell adnia és 2 perc műlva jön is vissza, ehhez képest azóta sem láttam. Szóval ha már én megfizettem a tanuló pénzt más ne tegye. Nagy ívben kerülendő!!
Hello!!
a jelenleg Pecsen hirdeto Tina 29-rol van valakinek infoja?
elore is koszi szepe!!
Sziasztok.
Debrecenben Zoé 25 érdekelne, aki tud infót ne tartsa magában. Jöhet priviben is. Köszi.
Kerike · Újonc · Vivi 31. még Pécsen látogattam meg életem eggyik legszebb órájával ajándékozott meg.Nagyon ajánlott kategória,vigyázni rá mert meg érdemli!
Hűű, a képeidet elnézve, te aztán járatos vagy a témában! 😃
karcsi30 · Újonc · Sziasztok!
Bella 24.
A képeken ő van.
Bővebben csak olyannak írok több infót. Tudjátok...
Szia! Keress fel😊
Olyan szolgáltatót lányt keresek aki eljönne velem swinger klubba. Tudtok ilyet, vagy valaki magára ismer? Lányok?
Vivien31
A képek valódiak,áramvonalas mint 1 Ferrari.
Minőségi szolgáltatást nyújt,kedves barátságos,ajánlott kategória.
A Lara vs Lora ellentmondás ott áll, de "visszatérő" időhorizontos kritikája nem ül.
Natali 27 tényleg brutál szép és a környezet és a tisztaság is tényleg első osztályú.. Az ,hogy tényleg lehetne aktívabb a hozzáállása.... hát igen... eszes lány, érdemes egyszer meglátogatni..
Sziasztok! Tompaládonyban voltatok már Demonánál?
Hát nem tudom... Lehet a kozepkoru ferfiak jonnek be neki leginkabb, lehet ezert is van kiirva, hogy nala egykoru vagy fiatalabb vendegeket nem fogad.
Viszont Kamilla 25 nem igazan nezi hogyan nez ki a vendege, vagy hany eves. Ha kedves vagy vele, akkor a BF garantalt szerintem! Mar a bemutatkozojabol ki lehet venni, hogy elvezi amit csinal.
Gondolom ők is úgy vannak vele ha a vendég bejön nekik akkor máshogy kezelik az adott helyzetet!
Igazad van tényleg ott van! Én nem néztem szét jól! De egyébként az hogy nem kedvelnek dolgokat az teljesen normális szerintem hiszen én sem és te sem szeretsz mindent szerintem! Bizonyos dolgoktól meg gondolom tartanak azért sem válalják!
En a jó beszamolok alapjan elmentem Sehikehez 1 orara, kb 1 hete. Azt kell mondanom, hogy nem ertem ezt a sok dicseretet... leginkabb a BF-t hianyoltam, sokat nem veltem felfedezni az egyuttlet soran, plusz kullemre sem jott be annyira, kis felesleg is van rajta.
Kamilla 25-t pl meg sem kozeliti.
Pál-Pusztai · Őstag · Szép gyűjtemény és hasznos! :)
LambertGyula · Újonc · "Ha nem kedvelik a szex valamennyi formáját, ne legyenek szex-munkások, mert egyébként tisztességtelen színezete van a dolognak."
Nem értek egyet ezzel. Van egyáltalán olyan ember a világon, aki kedveli a szex valamennyi formáját? Ha akad is, az már biztosan beteg. De még ha a szex egészséges keretein belül maradunk, akkor sem igaz, hogy ha valaki nem szereti minden formáját, akkor az nem is szereti a szexet eléggé, és így alkalmatlan erre a hivatásra. Biztonsági oka is lehet annak, ha egy szolgáltató betiltja vagy extrává nyílvánítja pl. a NF-át, de akár ízlésbeli is. Miért lenne ennek tisztességtelen színezete? A szex egyéb formáját még kedvelheti ettől, és okozhat akár kölcsönös örömszerzésen alapuló barátnő-feelinget is. Erre jó példa pont a kedvencem, Maya, aki szintén abbahagyta az NF-et, mégis élvezni tudja a szexet, ha a partner megfelel az ízlésének.
LambertGyula · Újonc · Tehát Sehikénél is látsz még csiszolnivalót a kényeztetés viszonzásában?