Kar h a cép lányok mindeg a olyanak s a nem oly sszeplányok jokk :)
Fannet se felesegul vene az a lany de ha kitakarit? Nem kel olajozno a lanszot a bisziklén.
Kar h a cép lányok mindeg a olyanak s a nem oly sszeplányok jokk :)
Fannet se felesegul vene az a lany de ha kitakarit? Nem kel olajozno a lanszot a bisziklén.
Hétfőn nem leszek elérhető!
Szép hétvégét Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Lolennél vagy Mercédesznél volt valaki?
Voltál is nála, vagy csak a képek alapján mondod? Ha voltál, akkor mondanál róla valamit bővebben?
staffi · Őstag · Isten sokáig éltessen Klaudia 28,mert tegnap még 27 voltál igy biztos ma ünnepled a szülinapod :)
Egyből el is tűnt a sárga tangás kép.Figyel a kicsike.
A nyíregyházi Moszkva utcát inkább kerülni kell, de messzíről. Dolgozik ott egy Klaudia 27 (sárga tangás kép).
Minősíthetetlen!
Jol mondod, kerülendő :)
staffi · Őstag · Hivtam aTinus 28 teloba nem volt valami lellkes, gondolom folyamatosan elmondani az étlapot, kicsit unalmas lehet, ettől függetlenül lehet, hogy érdemes adni egy lehetőséget egy látogatásra hozzá.... :)
Airgeneral · Újonc · Rendszeresen látogatom, csak jót lehet róla mondani.
Hali
Gabi (45)-öt sikerült már valakinek felhívni?
Nekem napok óta csak kisípol :(
Te fake hírdető itt reklámozod a lányaidat ! Nekem meg irod a negatív kommenteket ! Ne haragudj de Te sem az elmult időben nem voltál Nálam , sem az elkövetkező időben sem leszel!!! Engem nem tudsz lejáratni mert én az ilyen jellemű embereket ilyen stílussal tiltom a hívás listában!! 2 éve dolgozom Nyíregyházán állandó vendégkörrel Barátom!
Köszönöm szépen Tamás nagyon aranyos vagy😍😀.Várlak máskor is sok sok szeretettel puszika 😘
Köszönöm szépen a kedvességed aranyos vagy. Várlak máskoris♥️😊
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Dupla kapufa😂😂A nick név pedig 10/10😂
Hy Mindenki!
Ma voltam Bella nevű hirdetőnél.
Kapcsolatfelvétel könnyen ment, a megbeszélt időpont előtt beengedett.
A fotókon ő van, szép szóli barna hibátlan idomok!
Gyors megbeszéltük a részleteket, fürcsi egy kis beszélgetés után a tárgyra tértünk.
Hosszasabb kölcsönös nf kezdtünk, utána gumit kértem és kutyus pózban végem lett a szűk kis gyönyörűségben!
Végén dumáltunk még egy kicsit aztán fürcsi és távoztam.
Részemről ajánlott kategória, normális intelligens csaj, persze ha úriemberként közeledsz feléje!
Sziasztok!a Ramikarol le lehet szállni! Akinek nem tetszik ne járjon hozzá! Legalább több ideje lesz rám! Igen is ő egy aranyos tündéri csaj!puszillak Ramika!
Sziasztok,
Lora33-ról tud valaki valamit? Nagyon ritkán szokott fent lenni (Debrecen), pedig jó szolgáltató. Köszi!
Gabo 😘
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Kitartás Rami! Veled vagyok 😉💪