Bianka 27 ilyen szép karosszériával "szexmentes"??! Jó, tudom minden hölgy maga dönti el mit válall, viszont azért most ilyen jó alaku hölgyhöz elmegy a vendég masszázsra és megse kóstolhassa??.... az felér egy öngyilkossággal majdnem :)
staffi · Őstag · Bianka 27 ilyen szép karosszériával "szexmentes"??! Jó, tudom minden hölgy maga dönti el mit válall, viszont azért most ilyen jó alaku hölgyhöz elmegy a vendég masszázsra és megse kóstolhassa??.... az felér egy öngyilkossággal majdnem :)
Üdv! Petra 23-ról vmi. tapasztalat?
kankirály · Lelkes újonc · Strandon, ki, hogy csajozik? Le kell ülni a csaj mellé, köntörfalazás nélkül megmondani, hogy ismerkedni akarunk. Nyíltan,. őszintén , normálisan.
Sziasztok! Tina31-el valakinek van tapasztalata?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Petra megint visszavonult?Kár nagyon kár.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv Makktársak.Valakinek van infoja erről a lányrol?A kereső nem dobott ki semmit.
kankirály · Lelkes újonc · Engem érdekelne, a szexológia, mint tudomány. Annyit tudok, hogy kis hazánkban van pár ismert szexológus, akik azért tévében, újságban próbálnak nyilatkozni, ha oda engedik őket és van a mai magyar társadalom, aki nem tudom, hogy mennyire érett szexuálisan? De igazából engem női szemszögből érdekelne, hogy milyen a kifinomult férfi? Nyilván olyan aki kezdetben primitíven áll a nőkhöz, majd miután rájön, hogy ezzel nem ér el sikereket az intelligens nőknél, na akkor elkezd fejlődni a személyisége a szexualitás vonatkozásában is.
A kiforrt, érett személyiségű nők elég Intelligensek ahhoz, hogy magas szinten éljék meg az erkölcsöt, a szexet, a szenvedélyt és így megélik a valódi nőiességet. Kifinomult férfi alatt, olyat értek aki megfelel a magas szinten lévő nő elvárásainak, és a nő épül, szépül a férfi energiái által. Vagyis a testi, lelki kontaktus által.
Sziasztok! Szeretnék egy transzit kipróbálni. Kinek milyen tapasztalata volt? Kit ajánlotok? Minél nőiesebb legyen!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Makktársak.Infot szeretnék erről a lányrol a kereső semmit nem hozzott.Priviben kérem.
Na bakker! Hívnám Mirát, erre megint nincs fent a hirdetése. Nem akar ez összejönni. :-(
Nem. Én is pont ezért nem megyek. Mivel masszázs van.
staffi · Őstag · Születésnap és keresztelő is egyben :D
És ne feledjük, hogy lett egy "Luna" 27 is Klaudia helyett. Akarom mondani 28. :D
staffi · Őstag · De ha ott vagy a helyszinen akkor a repertoárja jóval lecsökken!! 😊
szilvi 25 röl valakinek véleménye agy tapasztalata ? elég mü nö kinézete van .
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Kezdő vagy ,ez jó :) Én meg elmegyek hozzá szüzesség elvételre 😱😂
én voltam nála de szerintem nem ajánlatos ! ott tényleg masszás van csak ...*** moderálva *** .. a meltartó levéétel is *** moderálva *** ...
Bella 21 repertoárja alapban is elég bőre sikerült!
Sziasztok!
Bianka 24 röl valakinek bármiféle tapasztalata vagy infója?
Köszönőm
staffi · Őstag · Mira 29: Állitolag naponta többen is járnak hozzá akik jelzik neki, hogy fórumoznak 😁 De akkor minek nem írnak róla? (vagyis ketten írtak rola eddig) Kérdem én ha most és járok focimeccsre nézni akkor én már focizok is? Most valaki olvassa a fórumot az fórumozik is?? 🙂 Vissza térve a Mirára lehet ugy is hivni, hogy " Mélytorkos francia királynő" mert amit abban nyújt az nem gyenge produkció! Pluszz, kedves, aranyos, nincs sürgetés :) Elején azt mondta nekem kicsit feszült vagyok ugy lássa, meg lehet új ez a helyzet nekem :) Mondom kezdő vagyok de felfogok oldodni az idő mullásával 😁 Vége fele viszont még egy kis beszélgetés is belefért :)