Kitartás Rami! Veled vagyok 😉💪
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Kitartás Rami! Veled vagyok 😉💪
Abee ról és Málnáról esetleg valakinek infója? ritkán jönnek, kb havi egy hetet vannak. a fotóik alapján szépek...sőt... de jó lenne valakitől egy élménybeszámoló.. megköszönném.
Most már lehet dugni rendesen?
Köszönöm szépen 😊 !
Köszönöm szépen Staffi 😍😍!
Lac82 · Újonc ·
Szia Rami és mindenki!
Nem szoktam itt jelen lenni mint véleményező,de gondoltam most írok. Nem azért mert bármi szüksége lenne rá Raminak,hogy megvédjék, és nincs is miért, na meg elég tűzről pattant és megteszi ő maga ha úgy adódik ,😉 Hanem azért mert tényleg egy normális,megbízható ,jófej lány akire lehet számítani,és alkalmazkodik az emberhez teljes mértékben. Úgy gondolom amit adsz azt kapod vissza tölle sőt....
Aki meg értetlen és paraszt vele szemben, az meg magára vessen és ne is csodálkozzon az eredményen kár hisztizni .
Osztom Staffi véleményét teljes mértékben.
staffi · Őstag · Ramika😍Nem kell bántani a hölgyet mert ő aztán tényleg rugalmas az időpontokba, van hogy ha meg van beszélve a ki ír munkaidőn kivül is vissza jön ha a vendégnek pont akkor lenne jo! De most ha egy időpont le van beszélve akkor mondja le??! Akkor meg az lesz a baj, hogy lemondja a lebeszélt időpontot.... Megbízhato, jo szolgáltato, a városba most ez egyik legjobb....
Sziasztok,
Elza hercegnőről aki a lenti rovatban hirdet vmi infója vkinek? Üzeneteket várom privátba. Köszi
Sziasztok! Egész véletlenül tudja valaki az Ági44 nevű folyoparti hölgy csak pihen-e, vagy nyugdijba vonult?
Remélem követed a fórumot és olvasod is amit írok kedves ***2315088 telefonszámmal rendelkező úriembernek nem nevezhető illető! Nem tudom,hogyan foglamazzam meg számodra azt hogy egy adott idopont kívan adva !
A kulturált beszéd stílusod pedig mindent elárul rólad !! Igazán büszke lehetsz magadra !!! 😂😂😂
Szia! Köszönöm a segítséget, sajnos egy ideig nem tudok hozzá biztos eljutni, nem kaptam elsőbbséget és totálkárosra törték az autómat...
Mylla nak a fenekét egyszerűen nem hiszem el...💦💦💦
Ahh én megzavarodok, hogy csak masszázsra lehet menni hozzá
Sziasztok!
Valaki tudna infóval szolgálni róluk?
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Fiatal,formás lányok, de semmi sincs róluk!
Nekem ők jönnek be , de nincs tapasztalatom a fizetős lányok terén.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Sziasztok,
a lennt hirdetők közül Elza érdekelne. Vkinek tapasztalat a hölgyel? Köszönöm :)
Sziasztok!
Valaki tudna infóval szolgálni róluk?
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Fiatal,formás lányok, de semmi sincs róluk!
Nekem ők jönnek be , de nincs tapasztalatom a fizetős lányok terén.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Szia.Kora délután próbáld ha még nem voltál nála.
Sziasztok! Amina25 ről tud valaki infót?
Ilyen mélységekig nem mentem bele a dologba, úgy gondoltam a lényegen nem változtat. 2016 óta én csak hozzá jártam vissza, szép emlékeim maradnak nekem is róla.
Csengery 52/b Ma voltam Lara 25 nevű hirdetőnél,aki szintén itt rendel.Tisztaság volt,és rendezett a szobája.Máshol nem néztem körül,mert nem takarítani mentem.A lány,vagy legyen inkább hölgy,az én tetszésemet elnyerte,kedves volt.Alakja is formás,kiemelném a popsiját,ami tényleg szemet gyönyörködtető.Egy órát töltöttem vele,amit maximálisan kitöltött,nem nézte az órát,mobilját sem piszkálta,csak rám koncentrált.Kétszer sikerült is elmennem.Külön ki szeretném emelni,hogy aki oda van a láberotikáért,annak különösen ajánlott,hiszen szinte azt csinálhattam velük,amit akartam,és partner volt benne.Korrekt nő,amit előre megbeszéltünk,azt teljesítette is...
hozzáteszem,nem én csináltam így....pont ezért kérdezem,lehet ilyen??. furcsállanám...