Ezért kell jól körbenézni és válogatni sokáig!:))
Ezért kell jól körbenézni és válogatni sokáig!:))
Fiatal vékony magyar lányt ! Kit ajánlanátok ?
Sziasztok!
Jennynél(28) volt vki?
Két hétig itt rendelt, gondolom csak eltévedt oda vki. :)
Üdv, miknek.
Visszatért Kata(21), aki sokáig hírdetett itt Laura néven. Testén kívül csak rosszat lehet róla olvasni. Remélem azóta megtanították szolgáltatni is!
Most aki ír ide miért törölik??
A mai naptól véglegesen abba hagyom a szolgáltatást.
Köszönök mindent!
Minden jót kívánok!
Üdvözlettel Brigi
Sziasztok fiúkák mostanában jártok lányokhoz elég nagy a csend!
Egyetértek az előttem szólókkal, a likeolgatás egy dolog, az empirizmus meg más kávéház.
A lényeg h a szolgáltató mit nyújt!
A f.sopolt FOTÓK nem relevánsak.
Sziasztok, Kittyről nagykeblű hölgyről van valakinek valami infója. Mindig más megyéven hirdet és hogy valaki volt e nála vagy tapasztalat. Köszi az infót.
Én voltam már nála, még anno Szegeden.
A sok like-ot a képeire kapja, de aki már volt vele, az tudja nagyon jól, hogy hozzáállása és tudása iszonyatosan gyenge.
Olyan ez, mint amikor a pékségben megveszem a gusztusos kakaós csigát, de amikor megkóstolom, akkor az első falat után tudom, hogy mást kellett volna választanom.
Sziasztok!
Holnap reggel 8:00-tól telefonon elérhető leszek!
Szép napot Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
👍
Nórika vip-ről valakinek tapasztalata?
a saját lakásábol lépett le?? mikor nyulta le a cuccaid ??
Sziasztok!
Hétfőtől elérhető leszek.
Szerintem nem a légtér a fontos! Be is viheted, ki s hozhatod, ha nincs mákod!
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Köszönjük a tájékoztatást! Ki tartás Rami 😊😊
Kedves vendégek!!
A ki alakult jelenlegi helyzetre való tekintettel azt a döntést hoztuk meg kolléganőmmel, Szöszivel, hogy egy darabig nem fogadunk vendéget. Hiszen mint ahogyan mindenkinek úgy nekünk is saját egészségünk megóvása a legfontosabb.
Megértéseteket és türelmeteket köszönjük..
A későbbiekben ahogyan le cseng ez a helyzet mindenkit várunk vissza szeretettel..
Vigyázzatok magatokra!!
Valamiért kedvelik,453-an😃
XD , na igen csak azt se felejtsd el ,hogy 10-15 éve még csak az utcai harcosok is megcsinálták egy éjszakai a havi átlagkeresetet a Rákóczin és semmivel sem volt több vendégük naponta, és az csak egy éjszaka volt!!!! Kedves elégedetlen számológép. Egyébként meg meg kell válogatni kihez mész azt ennyi. Ha nem mosolyog az eladó a Plaza-ban én sem ott veszek 50ért Nike-t! Erről ennyit!