Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a hölgyeknek😘 és természetesen mindenkinek🐇🐤🙂
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok a hölgyeknek😘 és természetesen mindenkinek🐇🐤🙂
Gabo30 · Kvázi-tag · Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Hölgyek ,urak, kitartást mindenkinek😊😊
Sziasztok Emese36 vagyok Nyíregyházáról és az ünnepek alatt is elérhető vagyok Non-Stop . Kellemes Nyuszit mindenkinek.... Puszi nektek 🐇🐰🐇🐰🐣
ghost1 · Újonc · Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,mindenkinek! :)
Köszönöm szépen Staffi!
Viszont kivánom Neked is! 😊
Természetesen Kellemes Ünnepeket kívánok én is Mindenkinek!
További szép napot Nektek! 😘
staffi · Őstag · Ebben a nehéz helyzetbe is, Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok a hölgyeknek, a srácoknak, és a szerkesztőknek is😊😉Kitartás csajok, kitartás vendégek, eljön még a mi időnk, amikor minden vissza került a régi kerékvágásba😊 Még ha én is óvatos lettem...... Én ha nem is olyan sűrven, de ha alkalmam van, meglátogatom a kedvencemet... 😉
Nándi · Őstag · Békés ünnepet kívánok a kényszer szabin lévő hölgyeknek és azoknak is akik ebben a nehéz időszakban is tartják fogadó óráikat! A sok locsolkodó bizonyára elmarad ezért sok tojást ne fessetek!
Tényleg? Ne mondd!:):)
Sziasztok, Nyíregyházán tudtok ajánlani hölgyet aki a lenyelést vállalja, netán szereti is? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nórika Vip-ről infótok? Nagykanizsán hirdet.
Köszi!
Ha sokáig tart ez a kijárási korlátozás akkor itt hatalmas problémák lesznek, ugy tele a zacsi , hogy ha lépek is csepek 🤣 valaki igazán elém térdelhetne 2percre DEBRECENBEN...
Én mennék, de egy lány sincs most, akihez szívesen mennék. 😕 (Győr)
Wow. Boj26, köszönöm szépen. Csók Any
Debrecen Any 39 profi. Majd irj ha voltál nála
Sziasztok! Nyíregyháza Debrecen vonzáskörzetében (esetleg Miskolc) tudtok ajánlani valami profi hölgyet akinek a lenyelés nem kizárt, sőt szereti és vállalja is?
Keresd a különbséget!
Vajon, melyik kamu?
Névszerint kikhez mennél? Miért jók ők?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Valakinek van véleménye erről a leányzorol?Privátba jöhet.köszi.
Kicsit régebben mikor legutóbb itt volt én is csak az érdeklődésig jutottam el pedig értelmesen diszkréten normális dolgokat kérdeztem még is nagy sóhaj és kinyomta :D
Ezért kell jól körbenézni és válogatni sokáig!:))