Kedves Kislányok! Hogy bírjátok a koronavírust?
Kedves Kislányok! Hogy bírjátok a koronavírust?
Ki volt már nála?? Instás képei nagyon ott vannak
Talán a sakkban?
Gabo30 · Kvázi-tag · Szép Nő ? mindenkinek más a szép, hm de tudok olyat amelyiknek pinája van 😂😂
Szép nőt keresek.Tudtok ajánlani
Nyíregyháza Szöszi 42 úgy látom már nem tart rendelést..... vége?
Üdv mindenkinek.
Aki nem szeretne csalódni és egy szép csinos leányzóval szeretne kikapcsolódni annak Tírzánál a helye!! Nagyon korrekt és diszkréció 100% ér rendszeres látogató vagyok városunkban!
Elsö hozzászólás, és még két röhögöjel is van benne. A moderátorok karanténban?
Kedves meglévő és új Vendégeim! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Jelen járványügyi helyzet miatt határozatlan ideig énsem dolgozom .A már a szervezetben jelenlévő vírust sajnos nem tudjuk kivédeni .
Az egészségem és a ti egészségetek most fontosabb ‼ 💋Vigyázzatok ti is magatokra és családtagjaitokra ! Jó egészséget kívánok mindenkinek 😊
Puszi Ginger 😘
Lara (22) a legnagyobb királynő :D mindenki menjen hamar hozzá :D
Sziasztok!
Mai naptól inaktiválom magam!
Amint rendeződnek a dolgok visszatértek!
Sok Erőt és Kitartást kívánok Mindenkinek!
Üdvözlettel Brigi
Gabo30 · Kvázi-tag · Kellemes otthoni megb*szódást mindenkinek! 😂😂 Ugyan már gumibgyó a lányok látogatása nélkül is ellehet kapni ezt a koronavírust,de tudod mit menj biztosra építs magadnak egy búrát ami légmentes.
Talán akkor nem fogod elkapni,, 😆Aki akar az úgyis elmegy ilyen helyre..
Szerintem és a többi pasi és a ti csajok érdeke is hogy:E
gy hónapra hadjatok fel a testi KONTAKKAL!!! 🙏
Anna 21 ről van valakinek személyes tapasztalat ?
Sziasztok! Kitty 36-ról, Gabi 32-ről van valakinek személyes, valós tapasztalata? Előre is köszönöm!
Sziasztok,
Soha nem írtam ide, de kérlek vigyázzatok! Anna nevű 20 éves Szabadbattyánban élő és fogadó lánnyal.
Most voltam nála, hát lehúzós óranézegetős. A *** moderálva *** mikor ott voltam kuncsaftként hívtál h ezzel sürgessenek és a lányt, a lány szerintem roma etnikumu, aki a telefonba meggyőző és kedves volt, de szolgáltatást nem nyújtott. Sok sikert nektek!
Sziasztok!
Nicole, 32 éves debreceni szexpartnert ne KERESÉTEK!
VALÓTLANAK A KÉPEK AMIK FEN VANNAK! Egyáltalan nem hasonlit az alkata, SŐT AZ ÉLETKORA IS PLUSZ 15 legalább!
Arról nem beszélve, hogy "C" népbe tartozik!
Most jövök az ajtajáből, ilyen negítívum nem ért még ezen az oldalon hírdetők közt!
pontosan! És e melle meg társul egy jó nagy adag rosszindulat is .
A vírustól paráznak,de attól nem ,hogy az utcai versenyzőktől,vagy az óvszer nélküli aktustól betegek lesznek🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂 valószínűleg több emberrel kerülsz kontaktusba egy nap mint egy melós lány . Maradjunk annyiban . Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy megy e lányhoz vagy sem .. de ez s rossz indulat ami Arad belőled rosszabb mint a koronavirus (hagy legyen válság náluk is) meg mindig nem értem hogy aki ilyen ember/nő gyűlölő mint Te aki rosszat kíván másnak , miért látogat lányokat egyáltalán . Bújj el . De akkor mondok egy másik verziót : amíg te a munkád a mész kb kontaktusba kerülsz 20emberrel össze fogdosol mindent :. És hopp gyanútlanul fogad a lány és már el is kapta . Az ilyen okoskodó hanyadekoktol a hideg ráz . Ne a vírustól rettegek , hanem inkább attól hogy a médiának köszönhetően feljujt faszsag gazdaság válságot teremt ... gratulálok