Igen, mert jobb dolgom sincs kamu élményeket írni és értani olyan nőknek, akikkel nem is találkoztam. Egyébként a regisztrációm után hány napot kellett volna várnom arra, hogy merjek értékelést írni?
Igen, mert jobb dolgom sincs kamu élményeket írni és értani olyan nőknek, akikkel nem is találkoztam. Egyébként a regisztrációm után hány napot kellett volna várnom arra, hogy merjek értékelést írni?
Ne haragudj az átlagos francia miatt lehetséges hogy azért volt így mert még fáradt voltam mivel hajnalig dolgozom és igen korán kelek! Köszönöm szépen az értékelést és örülök hogy voltál nálam! ☺️☺️😇
Milyen érdekes pont ma regisztrált ez a szép dícsérő kommentelő:) de lehet mindig csak én gondolom túl?😀😀
staffi · Őstag · Tényleg miota felhoztam a forumon az Elisaa nevét, napi szintem van rola valami.... Szép csendesen meglátogattam, tényleg szép arca van(mondjuk ez mindig ugy van kinek mi a szép) beszédes, kedves, nekem a masszázs átlagos, a végén francia is átlagos. Nem mondom, hogy megbántam hogy elmentem, de nekem ettol több kell, hogy azt érezzem hamarosan ujra vissza térek! Ettől fűggetlen olvasva a vissza jelzéseket bőven lesz visszajárósa :)
Lola amúgy full magyar csaj? Képek alapján úgy tűnik mintha roma lány volna, amúgy tényleg szép.
Jartam nala, es ajanlom. Rozsadombon dolgozik.
Vagy vivien 21 ?:D
Nincs pedig én is rajongtam érte:D
Nekem jó élményem van vele. Kedves korrekt vékony csaj, szolgáltatással is elégedett vagyok. Tudja mi kell a férfinak.
Róla irtam én is 2017 decemberében. Azóta változhatott. Ki kell próbálni és megírni a tapasztaltakat.
Köszike
Köszi :)
BlackMan88 · Újonc · 😁 hát most hízik a májam 😊
Nagyon aranyos vagy, én köszönöm, h mehettem!
Fogunk még találkozni! 😜😘
Köszönöm szépen ez nagyon jól esett várlak vissza!! 😍😍
Ui: A záró jó lett “nem vagy dagi” ezen most nagyon jót kacagtam 😂😂 Még egyszer köszönöm hogy voltál nálam nagyon kellemes társaság vagy! ☺️😇
BlackMan88 · Újonc · Ma én is utána jártam az Elisaaa ügynek, mert napok óta csak róla lehet olvasni a fórumon és furdalt a kíváncsiság, hogy milyen is lehet!
Nem volt egy rossz döntés! 😁
Telefonon barátságos tájékoztatás, szerencsére jókor hívtam és szinte azonnal tudott fogadni, ami nagy szerencse mert igen felkapott lett a hölgy mostanság! :)
Amikor megláttam már tudtam, hogy jó döntés volt! 😁
A képeken ő van, nagyon formás teremtés :) és az arca is nagyon szép!
A hozzáállása példaértékű, nem nyafog, kedves, barátságos, beszédes!
Hogy miket csináltuk az maradjon a mi titkunk, de nagyon jól éreztem magam az egy óra alatt! 😁
Csak ajánlani tudom, remélem sokáig marad nálunk! :)
Ui.: nem vagy dagi 😉😁
SamFlynn · Újonc · A hölgyet illetően én is örömmel olvasnék némi infót. Az indokomat a kolléga már lentebb leírta.
Sziasztok Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Keresnék olyan csinos lányt aki nagyon jól masszíroz! Nem kell, hogy "happy" vége legyen... Csak egy olyan csinos, lányt keresnék akivel el lehet beszélgetni közben, jól masszíroz. Láttam a hirdetők között (Maja vagy Mia) a képeik alapján valami hasonlót keresnék. Kerestem én a városunkban hasonlót...több helyen voltam már de nem hozták a kellő színvonalat. Tudtok valakit, valakiket ajánlani? Köszi! Tomi
Sajnos az oldalnak a hasznot nem mi hozzuk, hanem a hirdetők.
Így minden esetben a hírdetők élveznek előnyt sajnos.
URAIM! Egy kicsit bajban vagyok és ehhez a Ti segítségeteket szeretném kérni! Vivi-hez akartam menni pénteken, de közben feljött Kitty, és filozom még Noémin is. Képek alapján mindegyik nagyon szexin néz ki. Válaszokat előre is köszönöm! :)
Jani2 · Újonc · 2017. novemberében írtam róla azt hiszem Kiara néven hirdetett mikor nála jártam
Nyilván sok idő telt el azóta de akkoriban nem volt egy nagy élmény. Testre egész jó volt de a produkció és a siettetés annyira nem dobott fel, így azóta nem is voltam hozzá ha jött a városba.
Viszont leszögezném azóta változhatott szóval egy közel 3 éves beszámolóm alapján ne dönts.