Köszi,egy ilyen információ áradatot várok mióta :) nagy segítség volt,lehet csemegézni és válogatni :) köszi
Köszi,egy ilyen információ áradatot várok mióta :) nagy segítség volt,lehet csemegézni és válogatni :) köszi
minerva · Újonc · Kihez érdemes akkor menni szerinted?
Sok itt a változás. Az nagyon kellemetlen, hogy a privát csetben sem lehet már két hosszú mondatot leírni, mert limitálták az egyszerre beírható karakterek számát.
Vegyes érzéseket keltett bennem az is, hogy eltűnt a hozzászólók "rangja", ami régebben adott némi nyomatékot annak, hogy mennyire hiteles a hozzászóló. Így könnyebben lehet ún. "promóciós", önreklám jellegű vélekedéseket olvasni.
De igen
Meg mindig ajanlanam Claudya xxx 28at. Egy ideje mar nem lattam de rendszeresen jartam hozza. Ha kedves vagy vele o is az lesz. Nem az az olelgetos tipus de teljesen rendben van amit nyujt. Szuper mellek es talan a legszebb punci!
Sziasztok! A Klaudia 24-nél volt már valaki? Jöhet privátban is
Lehet hogy az eredeti helga jo. Aki a kepen is van. De ha helga nem er ra odadobnak valakit aki koszonoviszonyba sincs a gelga kepeivel. Es még eroskodik es allitja hogy ő helga:))) messzirol kerulendo kategoria a langlovagokkal szembeni banda!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok fórumlakók!
Erről a hölgyról tudna valaki érdemi információt adni?
Mi a tapasztalata a szolgáltatását illetően? Kérlek tájékoztassatok róla. A fotókon számomra étvágyygerjesztó, de nem szeretnék vakon repülni. :)
Köszönöm a segítséget előre is.
by Bestfriend
Gabo30 · Kvázi-tag · Köszönjük! Attila 42 a beszámolót magadról 🤣🤣 Barbi 23 ez bukta🤣...yess újra van diszlájk 🤓
Pecsen hirdeto Szandra 33-rol mik a velemenyek?
minerva · Újonc · Helga a legjobb még mindig mostanság debrecenbe,ha visszaolvasgatsz 10 pontokat adott rá itt szinte mindenki..
Pecsen hirdeto Szandra 33-rol mik a velemenyek?
Te tényleg ennyire idióta vagy? Meséltek már neked arról, hogy Internet? Meg hogy kattintani lehet linkekre, de ezt hagyuk is, ez már bonyolult..
A kicsillagozott részt újra kell fogalmazzam: Az emlegetett hölgyek tulajdonképpen nem lenyúlják a vendégeket, hanem egy kvázi fair traid keretében csak újraosztják a javakat..
Haat na.. Szóval a fogalmazásilag, helyesírásilag némileg kifogásolható, 1-2 hozzászólásos newbiek ;) által összehozott Elisaaa-gate-re szeretnék piciny pontot tenni. :)
Jani2 kommentje közel 100%-ban fedi, amit tapasztaltam. :)
Egy biztos, ő egy új csillag a nyíri égbolton - ugyan sokat nem vállal, de amit igen, azt nagyon jól csinálja. :)
És akkor nézzük, hogy is állunk a nyíregyi palettán:
Dedikáltan lehúzás: Luna az összes nevén, Barbara 29, Ági 22, Fanni 22, Zoé 21 - nem összetévesztendő vele: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Megér egy próbát: Rebekaa 22, Pamella 25 - eléggé hangulatmenyecskék - nekem nem jöttek be, de simán megvan bennük a csí, még én is lehet, hogy újra próbálkozok.
Hozzájuk érdemes: Mira 30, Claudia 31, Dóra 23, Lénuska 30, Roxy 28
Köszi szépen
"Szonja masszas" és "erotikus masszás" véletlenül nem egy és ugyan az a személy? Sok a hasonlóság.
Meg egy harmadik is! :D
Sziasztok!
Bianka 26 ról van valakinek tapasztalata?
minerva · Újonc · Eleve 2 hirdetése van ennek a Lizi 22-nek ami azt jelenti hogy nem megy a bolt mert nagyon gyengusz..