Ő az a Heni aki régen a Doberdón rendelt?
Ő az a Heni aki régen a Doberdón rendelt?
Sziasztok Léna 28-ról szeretném megírni tapasztalataimat. Nyíregyházán szokott időnként szolgáltatni Málnával .
A lány ,külső számomra 10/10 ,nekem a fontos az arc eddigi legszebb lány akinél jártam (nem sok lánynál jártam eddig ez igaz) , test hűha mit is mondjak ilyen melleket nem látok soha a strandon pechemre :) amit csinál az ágyban nem részletezném, de észbontó . Nem bántam meg hogy felkerestem ,azóta visszaterő vendége vagyok. Vigyázzunk rá makktársak egy kincs az ilyen lány . üdv Laci
Sziasztok!
Coco (43) ? Esetleg mondana róla valaki valamit ? Köszi
Sziasztok! Amy 25-ről valakinek barmi info? Nagyon dögös a csaj, mar gyanúsan dögös.
Lili (24)
Fiatal kora ellenére, mint régi, megbízható szolgáltató, már terveztem, hogy elmegyek hozzá. Erre egyik alkalommal, mint „B” terv került sor.
Mikor hívtam, elsőre nem vette fel, de kicsivel később visszacsörrentett. Telefonban profin és részletesen tájékoztatott. Semmi mellébeszélés, csak a lényeg. Hangja kedves, bizalomébresztő. Egy fél órára neveztem nála, és egy fél órán belül fogadott is. Egy tavaszi virág nevű utcán rendel, ami inkább már a „katona” utcának számít. Átlagos tégla lakás, egy tágas fürdőszobával, ami tetszett.
Rózsaszálak kedvezőek. NF, csókolózás van, NFVSZ viszont már nincs.
Képeken erőteljesen a cickók nyernek hangsúlyt, és ezeket nem is lehet elvitatni tőle. Széparcú, helyes vonásai vannak. Ha nem akarna inkognitóban maradni, akkor „arcos” képeket is kirakhatna. Azt viszont tudni kell, hogy ő egy telt nő, ezt nem minden kép adja vissza, így a nagy mellek mellé has, fenék, comb is párosul.
Franciája nekem nagyon tetszett. Bőnyálas, mélytorkozással fűszerezve. Közben pedig kéjesen nyögdécsel, ami teljesen hiteles volt számomra. Pózok szabadon variálhatóak, nem volt ellenére egyik sem.
Ami nekem szembetűnt, hogy fiatal kora ellenére milyen profin vezényli le az egész procedúrát a telefonhívástól a távozásig, valamint olyan érzékkel tud bánni a vendéggel, hogy az ember azt gondolja, hogy az Isten is erre a szakmára teremtette. Így a teltebb hölgyek kedvelőinek maximálisan ajánlott.
Sziasztok Viviről vélemény ? Volt valaki nála?
Út széli lányról tudtok esetleg a közelben?
Hali
Virág (22)-ről nincs esetleg valakinek infója?
Van egy Virág22es beszámoló de 2019 márciusi. Az szerintem nem a mostani....de ki tudja.
Nem kedvenc, csak simán jó volt. Nyiregyen tuti nem kapsz ilyet félórában 7 "tábla csokiért" 😉 A taxit meg nem kell szó szerint érteni, csak utalt az ajándék mértékére.
Sziasztok
Tudtok valakit a kórház vagy örökösföld közelében
Köszönöm
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy járt e valaki Melisszánál ? Ő van e a képen?
Für mich ist Sonja die beste in Sopron, von Anfang an nett und sympathisch , spricht gut deutsch und ihre durch trainierte Figur ein Wahnsinn (Suchtgefahr) Stets bemüht. Wer Girlfriend Sex liebt wird es nicht bereuen. Seit nett zu ihr, sie ist jeden Cent es Wert. Danke Sonja für die schönen Stunden mit dir.
Szép estét mindenkinek, Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és szeretettel várok minden kedves vendégeimet Non-Stop egy kellemes masszázsra vagy egy kis kellemes huncutkoásra. Puszi mindenkinek. Xéna 33 voltam 😘
Sziasztok! Nemrég látogattam meg Réka 31-et. Tényleg nagyon csinos lány, hosszú fekete hajjal és szép kék szemekkel. Picike, de nagyon formás, szép popsival és cicikkel. Emellett nagyon kedves is. Ajánlott kategória! R
Láttam, hogy Heni (26) újra előkerült hosszú idő után. Mára meg eltűnt a hirdetése, remélhetőleg csak a hétvégére. Nagyon sajnálnám, ha lemaradtam róla. Egyébként szép és kedves lány.
Hogy valami jót is írjak, a héten újra voltam Fruzsinál (26). Továbbra is szép és kedves. Ha valakit valódi csókok és nagyon finom érzéki francia érdekel, biztos nem fog csalódni.
Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni Veszprémben út melletti lányokról. Tudomásom szerint az elkererülőnél szoktak állni. Érdemes megállni? Köszönöm
Szia!
Kimberly hozzáállásával nem lesz gond. Kedves, kezdeményező, velem nem volt semmi nyafi, semmi óranézős vagy más kellemetlenség. *** moderálva ***. NF, NFVSZ extra. Mondjuk jó pont, hogy van rá mód. Persze mindenki maga döntheti el, hogy melyik szolgáltatás melyik szolgáltatónál neki még megéri-e vagy keres mást. Végül is nem bántam meg, rég óta próbáltam elérni, és amúgy nem egyszerű elcsípni.
Jártam Nicky 33-nal. Kicsivel több km van benne, mint amit ír, de mindene tökély. Egyszerűen szétszedett, szuper élmény volt. Első osztályú csaj. Kecó az Intersparnál. Erősen ajánlott!
Nagyon ott van a csaj. Megéri elmenni hozzá
Na már tudjuk ki a kedvenced! De ilyet ne mondj hogy itt nincsenek jó csajok keresni kel, persze nagyon megéri taxival át menni debibe😂itt már annyiból meg van vagy 3 menet.