Egyszer voltam pár éve. Csak egy nf volt, de nem nagy élmény volt. Sok kezezés, sietés. De lehet csak olyan hangulata volt és azért.
Egyszer voltam pár éve. Csak egy nf volt, de nem nagy élmény volt. Sok kezezés, sietés. De lehet csak olyan hangulata volt és azért.
Teggnap jártam Nickynél.
Bár, valamiért elég nehezen oldódtam fel, a kelletténél jobban befeszültem, de ennek ellnére nagyon jó volt vele.
A képek a valóságot tükrözik, sőt...
Ami a szexet illeti, az egyik legjobb élményem volt mostanában.
Szóval, mindenképp ajánlott.
Menj nyugodtan :) Jo szolgáltato :)
Ágika 40-röl érdeklődnék. Van valakinek személyes tapaszralata?
Sziasztok. Holnap reggel mennék Lénahoz. Valakinek infó? Jöhet privátban is. Köszi.
Nem ismerem a Viki23 hölgyet de a Ramit merem ajánlani énis
Sziasztok,
Bettynel volt mar valaki?koszonom
Nicole-ról (27) esetleg lenne valakinek tapasztalata?? Amennyiben igen, privátban várnám a véleményeket, beszámolókat. Előre is köszönöm.
Engem ugy lec....ott hogy kette alltak a fuleim,reszemrol ajanlott :)
Akkor inkább egy Rami 23 :)
Semmi mem kopott meg! Ugyan az a csinos, kedves kiváló hozáállású csajszi mint anno!
Van én írtam
Sziasztok! Bianka(23 éves)ról van bármi információnk,beszámoló? Ha tudtok privátban! Köszi.
Viki 23?
Na de melyik Vikinél?? mert van agy 4db,,Ha kérdést teszel fel azt pontosan fogalmazd meg (pl:vik24,jolán 88) 🤣🤣
Sziasztok. Nyiregyi Vikinél járt már valaki? Köszi
Nelly 31: én voltam nála nemrég és kifejezetten jól éreztem magamat vele. A képek valósak, kifejezetten vonzó, csinos, finom bőrű, karakteresen szép arcú, intelligens Nő. Végig a középpontban éreztem magam, kedvesen fogadott, érezhetően megtett mindent, hogy kiszakadjak a hétköznapi valóságból. Kezdeményezőkészsége, odaadása barátnő feelinggel ajándékozott meg, beszélgetni is tudtam vele. Bátran ajánlott szolgáltató, vigyázzunk rá, megérdemli!
Akkor tenni kell majd nala egy latogatast. Remelem nem kopott meg a francia tudasa 😀
Ircsi 30-nál volt már valaki?
Igen.