Zsofi31, nekem az egyik legszebb hölgy akivel Nyiregyi hírdetők között találkoztam... Szolgáltatásával mindig meg voltam. elégedve. Simán elfogadnám barátnőmnek.... Látom vissza tért, hamarosan meglátogatom😉😊
staffi · Őstag · Zsofi31, nekem az egyik legszebb hölgy akivel Nyiregyi hírdetők között találkoztam... Szolgáltatásával mindig meg voltam. elégedve. Simán elfogadnám barátnőmnek.... Látom vissza tért, hamarosan meglátogatom😉😊
Makktarsaim. Egy kis helyreigazitassal tartozom nektek. Mivel a hozzaszolasaimban a langlovagokkal szembeni csapatot minositettem egy kis helyreigazitassal tartozom. A langlovagokkal szemben tobb szolgaltato is van. En nem mindet minositettem rossznak. PONTOSITANAK! Amelyikben a helga melozik azt ertekelem negativan. A tobbi kornyekbeli szolgaltatorol nincs se velemenyem se tapasztalatom.
Hamár a langlovagokkal szembeni tarsasag akkor csak negativ velemenyt tudok mondani neked
Sziasztok volt januarban egy hirdeto Cukorfalat neven valaki nem emlekszik a telefonszamara vagy esetleg tudjatok hogy mi lett vele koszi
Én nem nézem le a roma lányokat, de sajnos a személyes statisztikám azt mutatja, hogy bizony a római menyecske eufémizmus az általában jóval az elvárt színvonal alatt teljesít.
100%-ig egyetértek kozoo kollégával!
Figyi akiket már fel sem érdemes hívni:
- 'Szia egy kedves csajszi vagyok aki rád vár hogy kényésztesen vagy esetleg egymást kényeztessük'
- 'Szia ** vagyok csinos lány városotokban minden kedves vendeget szeretettel várok es ha nincs kedved jönni akkor szivesen meglatogatlak puszi 😘🥰elerhetö skypone is es whatshappon is'
- 'sziasztok *** vagyok olyan hívjon aki csak komolyan gondolja aki tényleg'
az egyik lánykát egy korábbi kommentemben emlegettem, hogy biztos csak rossz napja volt, de ezek után:
`Szia *** vagyok jellenleg fekete vagyok friss fotokal kedves mosolygós lány ❤️Aki igényes önmagára és környezetére kórekt arrakal dolgozom kialakul helyzet miatt
Szeretem barátnő Fillinget😀Tudok vad macska is lenni eskort is vállalok legény búcsút is párokat is sziven fogadok lanyokat is sok mindenre nyitok vagyok nost top elérhető vagyok tisztelj meg szám kijelzőt hivasal hivsz nem elek visza vele magán számot nem veszek fel puszika **`
Aki már a bemutatkozásában is ennyire igénytelen, tőle mit lehetne várni élőben?
Ezzel szemben Ivett, aki már nagyon régi versenyző, és (szerintem) már sokunknak szép élményt hozott:
"Sziasztok Ivett vagyok!
Ha unod már a szürke hétköznapokat és kényeztetésre vágysz, vagy akár egy vad szexre, Tőlem megkapod, hívj bátran!
Ha nem venném fel, kérlek hívj újra, mert elfoglalt vagyok!
Puszi Ivett!"
Ugye, hogy mennivel másabb?
Nézzük Anna 25 finom eleganciáját:
'Szia!
Szeretettel várom kedves úriemberek hívását, akiknek fontos a minőségi és színvonalas együttlét.
Nálam az igényesség, a diszkréció adott és elvárt!
Mindennel felszerelt fürdőszobával várlak és szexi fehérneműben fogadlak.
Roma etnikumú vendégeket nem várok!
Ha vágysz egy kedves lány társaságára, akkor hívj bizalommal a részletekért mivel üzenetekre nem válaszolok.
Amennyiben a lefoglalt időpont számodra mégsem felel meg, kérlek időben jelezd, mert ennek hiányában legközelebb már nem lesz lehetőséged időpont egyeztetésre!
Puszi, Anna
'
Több hölgyet már nem merek említeni, de remélem, érződik a kontraszt. :)
Orchidea hangulatfüggő én inkább kihagynám....
Pl azért,mert nem tudnak értelmesen írni sem,mint ahogy Te sem...Ez a rövid kis mondatod is tele van helyesírási hibával.
Üdv. Mindenkinek
Nem tudom szó nélkül hagyni a Helga körül kialakult helyezetbek bonyodalmakat.
Szeretném meg osztani veletek a tapaszalataimat.
Az én tapasztalatom a következő:
Egyszer voltam nála. Bár az arca ki van takarva ő volt és a képek fedik a valóságot. Tényleg nagyon ott van a lány szexi oda teszi magát. Élveztem minden percét az együtlétnek.
Pár héttel később gondoltam meg ismétlem a kalandot mert tényleg egy csoda eza lány.
Fel is hívtam meg beszéltünk másnapra egy időpontott.
De megkért hogy előtt aznap azért hívjam fel hogy biztos legyen.
Így is történt. Le zsiroztuk. Minden ők
Mikor megérkeztem hívom hogy itt vagyok. Közli hogy nem tud fogadni és egy darabig nem is lesz elérhető. De itt van a barátnője ha gondolom hozzá tudok menni. Kértem 5 perc gondolkodási időt hogy le csekoljam a lányt gyorsan. Gondoltam miért is ne. A képeken nem néztem rosszul ki a másik lány mint már tudjok ki ő.
A barátnője........
Hívtam is Helgát hogy rendben fel mennék.
Sokadik probálklzásra sem vette fel a telót és a másik hölgy sem.
Tehát szépen el sétáltam. Amit nem bántam meg.
Akármilyen jó is Helga hozzá hozzájuk soha többet.
Vannak még gyöngyszemek Debrecenben.
Csak kicsit keresgélni kell ☺
Miért kell a roma lányokat le nézni mikor tikk szaladok hozzájuk
Sziasztok fickók!
Egy pár infót, véleményt szeretnék tőletek kérni, Aki járt már Bianka 26 vagy Emili 26-nál. Köszi előre is!
Sziasztok. Fruzsi26 tud valaki infót? Helyszín alapján a lánglovagokkal szemben van. Mennyire megbízható? Jöhet privátban is. Köszi.
minerva · Újonc · Someone kollega fentebb jól irja,2 külön személy.
Sziasztok
Dorkánál járt már valaki? Vélemények?
iletve.
Hajdűböszörményben Vivikénél?
Gabo30 · Kvázi-tag · A mostani hirdetők 99% roma, persze akinek nem inge az nem veszi magára!Magyar csaj meg ritka mint a fehér holló 😃
Helga (19) és Fruzsi (26) még csak nem is egy házban vannak (bár közel vannak egymáshoz), hacsak Helga nem költözött el az elmúlt pár hónapban. Az meg, hogy mi számít a "10 ponthoz" az egyéni dolog. Voltam Helgánál, szép volt jó volt, de mégiscsak Fruzsihoz járok vissza. Régebben Emőke néven hirdetett, ha valakit vélemények érdekelnek, rá lehet itt keresni.
Sziasztok
Északi körút környékén hölgyet keresek. Ki elérhető ezen a környéken?
Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy Győrben kit érdemes meglátogatni?
Köszönöm!
szia! Én voltam már nála egyszer, elég jó arc igazából, el lehet vele beszéltegni, nekem arcra élőben annyira nem tetszett, mint képeken (de kinek mi). A masszázs inkább simogatás, de az elég kellemes, én nem kértem sem kézi sem más jellegű szexuális dolgot, de szerintem ha szimpatikus vagy neki a kézi levezetéstől biztosan nem zárkózik el, talán többre is kapható. remélem valamennyire segít, ha másnak van több tapasztalata az is megírhatja, esetleg ha meglátogatnád Te is :)
Dóra masszázs (28)valaki járt arra?
Kedves arc, kíváncsi lennék hogy milyen szolgáltatás párosul hozzá. A tájékoztatás igencsak szűkszavú és kétértelmű... 😉
Köszönöm előre is!
Uraim! Bőnyálas vákumos francia, nagy cicik, szűk punci, és h vös, klimatizált lakás. Mi kell még? :) - http://sziasztok.club/ (id45454)