A Jerikó u elején rendelt anno egy molett, középkorú, hosszú fekete hajú hölgy. A nevére már nem emlékszem. "Imádok szo...i" volt a szlogenje. 🙂 Vki tud róla valamit, hogy hol, milyen néven rendel?
Köszönöm előre is!
A Jerikó u elején rendelt anno egy molett, középkorú, hosszú fekete hajú hölgy. A nevére már nem emlékszem. "Imádok szo...i" volt a szlogenje. 🙂 Vki tud róla valamit, hogy hol, milyen néven rendel?
Köszönöm előre is!
Sziasztok. A mostani lányok közül tudnátok valakit ajánlani? Telt hölgyeket. 👌😁
Sziasztok! Ma meglátogattam az Anna 25 néven hirdető hölgyet. Kapcsolatfelvétel, megközelíthetőség, parkolás könnyen ment. Anna szép, csinos, vonzó lány. Igényes önmagára és a környezetére. A rózsaszál az átlagostól több, de amit kapsz érte, az sem mindennapi. Amit a telefonban megbeszéltünk az a helyszínen is fedte a valóságot. Kellemes jelenség, szexi dresszben, hangulatos környezetben fogadott. A franciája finom, érzéki. Az alakja számomra tökéletes volt, arányos, feszes, finom. Az aktus pozicióit Te választhatod meg, nincs nyafi. Számomra egy élmény volt Vele lenni. Köszönöm Anna!
Anna 25 - Teljesítmény kevés, szöveg meg sok.
Elisaaa 21 - Telefonban nem győzött meg.
Sziasztok! Klaudia vagyok azért írok mert sokan azt hiszitek hogy az a Klaudia vagyok aki Bellával dolgozik szeretném ezeket a félre érteseket itt elkerulni én itt Nagykanizsán dolgozóm nem lebujban lasztonyan se bánok Szentgyörgyon semmi közöm hozzájuk remělem már nem kapok esemeseket mąr hogy szeszes ital fejébe dugnatok xd mert ott azt kaptatok! 😘 Szép estět köszönöm a meg ěrtěst puszikálok minden cuki vendéget akik olvastátok!!! 😘 😘 ❤️
Igen valaki volt már
Sziasztok!
Dominikát tudom ajánlani. Nagyon csinos, kedves és korrekt.
Vanda, Vandus nagy csalódás volt. A képei jók és ez minden pozitívum.
Samantha 23 jobban járt volna, ha idegen nyelven ír bemutatkozást, mert a netes fordítóprogramok értelmezhetetlenné teszik a szöveget...
Pamella 25 valaki volt már
Így igaz! A Lotti 24. Sose csalódtam benne és ő is ott dolgozik. Személy szerint nekem sose volt ott semmi problémám akárkihez mentem! De a legjobban a Lottit szeretm ott!
Azért ne írjuk le Helga társait. Személy szerint nekem sok szép emlékem van onnan. Sok év munkáját ne ítéljük meg, egy pár hónapja ott lévő lány miatt. Szinte mindig voltak ott más lányok és vannak akikért nem kár van akit vissza sírunk, és van akit máshol látogatunk örömmel.
Sziasztok keresek vékony csajt aki szereti a popsi szexet és lehet vele csókolózni is.
haban · Tag · Üdv. Lili24-nél régen jártam még a regisztrációt követő egy-két hét múlva. Akkori állapotnak megfelelően a valóságba szebb volt kemény húsú, nem nyafogós és nem nézte az időt. Részletekbe nem merülök bele én megvoltam vele elégedve és aki szereti a teltebb lányokat ajánlani tudom. Kár hogy későn kezd.
Udv makktarsak. Gondoltam megosztom veletek a mai napom. A helgai csalodas utan le is tettem a keresgelesrol. De egy baratom tanacsat kovetve meglatogattam ma Szofi43-at. Nagyon jol tettem!! Kozvetlen baratsagos korrekt holgyet ismertem meg szemelyeben. Eloszor voltam nala. De mintha mar evek ota ismernenk egymast. A reszletek megtartom magamnak:) de annyit elarulok hogy minden remek volt. Kis tanc. Isteni francuska. Nyihaha poz forditva. Minden elismeresem az ove!!! Visszajaro vendeg leszek!!!! Minoseg korrektseg felso fokon. Nem holmi tizeneves hozzállas amit tanusitott. Levezetesnek kellemes masszazs sem maradt el. Koszonok minden percet Szofi43.puszi
Sziasztok! Győrben Mercy 43-on kívül ki ajánlható? Egyslőre Gabival szemezek...Üdv.: Roli
staffi · Őstag · Igen😊
Helló ! Én Sisihez járok . Ajánlom mindenkinek !🙂
Kitti (24) hölgynél járt már valaki? Tapasztalat?
Köszi.
Zsófi masszázsra gondolsz ugye!?
Szerintem Merci 24 is rendben van, az indiai gyökerek ellenére. Tiszta és jó szolgáltatást nyújt. Biztos van más is,most ő jutott még eszembe.
A romák többsége (akinél megfordultam) nem a makulátlan tisztaságról és korrekt, jó szolgáltatásról híres. Gyakori névváltoztatás jellemző ezekben a körökben, ami némi aggodalomra adhat okot.