Hát ez a gáz....én is majdnem beleszaladtam, jókor jött a beszámoló.....
Hát ez a gáz....én is majdnem beleszaladtam, jókor jött a beszámoló.....
Én is kb 5-6 éve ugyan ez. Végig telefonál közbe. És még mindig a pályán van. Ezek szerint van rá igény 😆
Kitty (22)
Kapcsolat: telefonon, könnyen ment, egyeztetés, fél óra múlva a helyszínen.
Lakás : belváros, minigarzon ízlésesen felújítva. Tiszta, célnak megfelel.
Külső: képek róla készültek. Kor stimmel. Feszes és gyönyörű mint egy 22 éves.
Hozzáállás: rendben volt, kedves, cserfes és felszabadult. Az elején egyeztettunk. Alapba szinte semmi nincs kb, plussz rózsákkal készüljön aki arra jár, aki meg érzékeny kerülje.
Kiemelném, hogy elképesztő szexuális kisugárzása van, remek partner az együttlét során.
Lehet visszatérek, de inkább a masszőzök az én műfajom, üdv!
Dorina szereti egymásra hívni a vendégeket. Nem valami korrekt, rendes. Részemről nem ajánlott.
Az a baj kevesen fórumoznak vagyis akik tényleg el is mennek azok kevesen:) pedig nagyon jó lenne ha többen aktívak lennének hiszen ez a lényege! Sok ember azért nem megy el szerintem mert nem tud semmit a lányokról!
Régóta szemezgettem vele, de nem mertem rápróbálni. Köszönjük az infót!
Sziasztok
Tud valaki vékony popokevelő lányt? Nem profi lenne a legjobb.
Inkább válasz mást....
Jövő héten meglátogatom a Mira26 . Annyi infot hallottam rola már ,jót is, kevésbé jót is, friss infot senki se tud mondani rola.... :(.... Nem.hiszel el ,hogy hírdet honapok ota és nem látogatja egy vendég sem! Biztos vagyok benne ha hírdet van is vendégje..... na.... rálesek jövöhéten ha elérhető lesz ☺
Úgy tudom már nem nagyon vannak:(
Üdv, mindenkinek.
Kiara 27-ről tud valaki valamit? Március óta inaktív a profilja és a telefont se veszi fel. Visszavonult volna?
Vagy ahogy irjatok: Nicky 33
Annyira dicsertetek Niki 33-at, hogy meglatogattam. Es nem bantam meg 5/5.Lenyugozo nô!
Ági 22 szolgáltatóról leírom nektek negatív beszámolóm. Nyiregyházától 15 percre fogad. Kertes ház minden oké. Csaj kinézetre átlagos fiatal, csinos.
A szolgáltatásai viszont nagyon színvonal alatti.
Francia sok kezezéssel, aktus közben nyafog.
Amit megbeszéltek az elején nem teljesíti.
Részemről nem ajánlott szolgáltató. Hirdet az apróban is.
Sajnálom, hogy Vikike az apróból már nem hírdet.
Ő nagyon csinos korrekt szolgáltató volt.
Dorina és Luca néven hírdető lányokról nincs valakinek személyes tapasztalata? Akár Priviben is előre is köszönöm.
Rá én is kíváncsi lennék...
Nagyon kamus. Össze vissza -beszélt Kerülendő nagyon nem stimmel nála valami.
Nem ajánlom.
Melinda22 valaki info?
Jó a kérdés... engem is érdekelne. de nekem az a gyanúm, hogy ő már volt fent pár néven, ami nem túl bíztató. :D
Sziasztok Kitty (22)-nel volt mar valaki?