Hello,
Dior 36nal jart mar esetleg valaki?
elore is koszi!
Hello,
Dior 36nal jart mar esetleg valaki?
elore is koszi!
Ő engem is érdekelne! :D
Még nem voltam nála, de régóta tervezek. Ha összejön várjuk a beszit ;)
Szombathely · Újonc · Engem is érdekelne. Szép, csinos lány a fényképek alapján
Anna 22 rol valakinek infója?
Sziasztok!
Barbi(23)- ról van valami infó?
Sziasztok!
Zegen kit tudnátok ajánlani, megyek arra fele a napokban.
Köszi!
Eszti 31 nál volt már valaki? Aki igen irjon par sort róla legyenszíves Priviben is jöhet az infó.
Szép estét! Virág (21) Debrecen senkinek nem ajánlom, beszélgetés közben nyomja ki az emberre a telefont és még annyit se mond, hogy egy kicsit később hívj vissza. És amit mondott a telefonba azt is nehezére esett elmondani.
Mindenki kerülje öket
Sziasztok!
Veszprémben Liza (60) nevezetű hölgyről van infó?
Kösz!
haban · Tag · Támogatom véleményed hogy Lotti 24 ajánlott kategóriába tartozik, régen voltam nála megelégedetten távoztam de az utolsó félévbe többször próbálkoztam elérni de sikertelenül. Fél tízkor még többször nemvolt elérhető hasonlóan Detti Bogi Berni, mind ajánlott szolgáltató.
Agi 22, Fanni 22-ről vélemények?
Bocsi, Nyíregyházán.
Szia, egyszer voltam nala en is. Nekem akkor aztmondta hogy nem tervezi sokaig csinalni. Pedig az egyik legjobb elmenyem hozza kot.
Ugyanugy lea22..re is varok.
Sziasztok
Nemsokára 40 leszek, szeretném meglepni magam.
Tudtok esetleg olyan hölgyet ajánlani akivel felejthetetlen élményben lehet részem? Akár 3-as felállás is érdekes lehet ha van hölgy pár.
Nem fél vagy 1 órát szeretnék inkább pár óra kellemes együttlét. Akár más oldalról is vagy jöhet privátban is ha itt nem akarod kiírni ha valakit tudtok ajánlani.
Köszönöm
Szevasztok! Keresek egy hölgyet, tavaly még hírdetett itt Győrben Trixy néven, nagyon kedves, elragadó kis csaj de aztán eltűnt, kb egy éve nem láttam már a hírdetését. Esetleg valaki ismeri vagy tud róla valalmit hol érdemes keresni vagy az elérhetőségét?
Sziasztok. Rita23 látogatta valaki mostanság? Tud valaki megbízható hölgyet? Privátban is jöhet az infó. Köszi.
Riot79 · Újonc · Szia. Gabi nagyon ajánlott kategória. Voltam nála. Kedves barátnős
Nándi · Őstag · Szerintem Londonig kell menned ha őt akarod!