Sziasztok milf kategóriában kit tudnátok ajánlani vagy esetleg egyéb ajánlás? Nem vagyok ismerős a városotokban, jovoheten egy rövid ideig fogok odalatogatni.
Bubus01 · Újonc · Sziasztok milf kategóriában kit tudnátok ajánlani vagy esetleg egyéb ajánlás? Nem vagyok ismerős a városotokban, jovoheten egy rövid ideig fogok odalatogatni.
Sziasztok! Valakit tudnátok ajánlani Szombathelyen?
Előre is köszönöm
Lana most éppen hirdet. Ritkán szokott lenni és akkor is nehéz hozzá bejutni, nem véletlenül. Én ugyan régen voltam nála, de az egyik legjobb!
Amúgy meg Dia. Most épp nem hirdet, de nekem ő a kedvencem.
Eszti nagyon kedves aranyos csajszika! Nyitott sok mindenre ! Ajanlott kazegoria sztem!
Sajnos ebből nem tudtam meg semmi konkrétat. Légyszíves csak olyan szóljon hozzá, akinek volt szerencséje Anna 22.-höz.
Helló Mindenkinek!
Lilla 36 Több évtizede járok lányokhoz de még ennyire kedves aranyos nyitott, odaadó lánynál még nem voltam.....( igaza volt hid kollégának )
Skorpió · Újonc · Én is kíváncsi vagyok...
staffi · Őstag · 9 napi várakozás után végre bejutottam Klaudia24 hirdetőhöz :) Egyszerűen vagy nekem nem volt jo az időpont amikor hírdetett, vagy ha én tudtam volna menni akkor ő nem dolgozott! Lakás nagyon jo, nagyon szép belűlről, igényes és tiszta! Klaudia nekem tetszik, arcra szép, alakra : nagyon szép cicik, olyan jo kis fogni való fenék, kedves, aranyos lány! Fűrdőszoba tiszta. Francia kedvemre való, szexbe kezdeményező, viszont figyelt rám nagyon, semmi nyafogás, finoman hallatta a hangját. Összeségébe nekem egy pozitív, kellemes meglepetés volt, biztos, hogy újra vissza térek egy repetára! Amit nagyon sajn@lok a kölcsönös franciát nem probáltam ki, bamba voltam :( Hiba volt már tudom... De ami késik nem mullik hölgyem :)
Szerintem ő ezt kritikának vélte.. ..
Engem is érdekelne
Ha nagy cicis, szűk puncis,szép arcú lányra vágysz, dobd fel a napodat velem.😉
Naomi 26-ról valaki írhatna véleményt akár priviben is ;-)
minerva · Újonc · Mira 26-ról tud valaki v mit?
Szia. Ezt úgy érti,hogy tőlünk pasiktól kérdezi,hogy voltunk e már nálad,és milyen vagy!
Szia.... Ezt most hogy érted ???
Voltál már nallam ??
Mert én egy igazán tapasztalt nőnek erzem magam !!!!
minerva · Újonc · Anna 22 most fent van de ő csak autóba vagy házhoz megy.Dögös lánynak tünik.
Állomás környékén található. Lakás normális. Meny nyugodtan nem fogsz csalódni. Képei azért erősen meg van ak szerkesztve. De ettől függetlenül megéri :)
Sziasztok! Na rá
én is kíváncsi lennék,hogy mit tud!
Nándi · Őstag · Aki tegnap még két hirdetésel is tolta!
Klara 40? Jól jönne némi tapasztalat.