Mi a gond vele?
Mi a gond vele?
sziasztok nagyon sok szeretettel várom urak hivásait
staffi · Őstag · Helyesbitek....Zsófi 19*
staffi · Őstag · Amáliaa21 valaki müszakiztatta már? Azt latom ,hogy Zofi 19 néven is volt már itt.... valakinek info róla esetleg? Vagy lessem meg én...?!
Írtam privátba.
Rontom* bocsánat kijavított a telefon és nem vettem észre 😂🙂
Igen természetesen az ár amit elmondtam neki a telefonba! Ha telefonba tudta helyeselni és tetszett neki akkor miért akkor gondolja meg magát amikor már a lakásba van és le öltözött?! Más jött volna helyett szívesen! Szerintem ez részéről egyáltalán nem volt korrekt, mert ha nekem mondanak árat pl körömre hogy ennyi és ennyi és én helyeselem és elmegyek de végül meggondolom magam azzal neki Tintin az üzletet, mivel lehet ment volna más helyettem!
Teljesen egyetértek abban,hogy ha bejelentkezik és nem megy el az parasztság!Főleg ha nem mondja le.
Az hogy meggondolja magát annak szerintem oka van.Hmmmm?
Nándi · Őstag · Ha a szemetek a "pâlyán" lenne nem vitáznátok a nyilván valón! Bia29 és Bianka29 fedik egymást!! Itt Biankaként hirdet!!Inentől kezdve egyértelmű kiről is van szó!
Alexan · Újonc · Austin:Hozzászólásomat nem azért tettem közre, mert nem tudok olvasni.Azért is tettem fel a kérdést,a Mt-nak ,mert nincs Bia 29 hírdető.Ha picit alaposabban utánanéztél volna,akkor az"egyértelmű" már nálad sem lenne az!
Glóriát? Ugye csak viccelsz?
Kedves vendégek! Nagyon szépen megkérek mindekit hogy aki bejelentkezik az jöjjön is el, de ha nem is jön legalább jelezze hogy nem fog jönni! Szeretném azokat is megkérni akiknek szépen el van mondva az árak és a szerviz és eljön hogy ne itt gondolja már meg magát 10 perc után, hogy még se marad. Nem hiába mondom el mi mennyi ha a telefonba megértette és eljött ne itt gondolja meg magát mert más szívesen jönne helyette! Előre is köszönöm mindenkinek! 🙂
Köszi. Szerinted miként lehetne elérni azt, hogy legalább telefonon felvehessem vele a kapcsolatot?
Nándi · Őstag · Adag! Ott az a bizonyos éjjeli edény borult! :D
Igen csak régi "ügyfeleket" fogad.
Bizony van kedves Nándi!! Egy régi közös ismerősünknél is borult bizony a..
Szerintem egyértelmű :D Én úgy látom hogy Bia 29-et írt, nem pedig Bianka 29-et... :D
Alexan · Újonc · Bia29?Vagy Bianka 29?Nem mindegy!
Nándi · Őstag · A Tankcsapda.
És mennyire ragaszkodik a 35+hoz? azt irja csak az felett fogad vendéget. Most egy 30éves nála kuka? jó lenne tudni. :D