Esetleg valaki nem tudja hogy Mona nevü hirdető lessz-e még?
minerva · Újonc · Esetleg valaki nem tudja hogy Mona nevü hirdető lessz-e még?
Hello Mindenki!
Én ma voltam Tinánál.Megerősítem Cunnilinguist beszámolóját,amit írt szóról-szóra igaz! 😉
Gabo30 · Kvázi-tag · Ha már újév akkor egy újabb jó szolgáltató Ivon39, ma jártam nála először de nem utoljára.Érti a dolgát rendesen,olyan műsort kaptam hogy az állam leesett 😊
Előjáték👌👌👌🔥🔥🔥 aktus több pózba👌👌👌🔥🔥🔥külső élőben sokkal szebb mint a képeken 👌👌👌🔥🔥🔥Részemről ajánlott!🙂😉
Nándi · Őstag · Ne erőlködj a csapat egy!!
Üdv!
Nekem pozitívak a tapasztalataim, persze ez szubjektív.
Szép, értelmes és megbízható szolgáltató. Elérhetőség és megközelítés rendben van.
Rózsa átlagos.
Én masszázsra jártam hozzá, ami nekem nagyon tetszett.
Sziasztok!
Tina34 szeretném meglátogatni. tud nekem valaki infót, mennyire ajánlott illetve szokott magának szűréseket végezni?
Köszönöm!
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen ha kíváncsi vagy valamire
Anna 23. Magas, széparcú lány. Minden gumival, de szex így is jó, lakás is rendben.
Szia!
Még év elején voltam nála, szerintem abszolút rendben van, az volt amit megbeszéltünk. A képek a valóságnak megfelelnek. Egyetlen hátránya van, hogy szinte elérhetetlen. Volt amikor napokig hívogattam a megadott telefonszámon mikor aktív volt a hirdetése és sosem vette fel. Szóval ha eléred szerintem egy próbát megér!
Aki persze most egy hónapig Emili... :)
Sziasztok!
Szombathelyen hirdet Fanny 22. Hosszú fekete haja van és vékony testalkata. 9 pozitív értékelése van. Aki járt nála, kérem ossza meg privát üzenetben a tapasztalatát.
Köszi
staffi · Őstag · Az nem.... mert neki az aproba mar régeben is ki volt írva hogy vissza tér....
Köszönöm!
Üdv!
Mivel Mirát hiába várom, így muszáj volt végre felkeresni valakit(egyébként tud róla valaki valamit?)
Hála kiváló főnökeimnek egész jó volt az év végi prémium így gondoltam egyet és Virág(20)-ra esett a választás. Korábban már tájékozódtam a rózsaszálakról, így nem ért meglepetésként a fullos fél óra ára.
Hát nem véletlenül van benne a VIP a nevében, az egyszer biztos. Mindenben top kategória, köszönöm Virág a csodás fél órát. Tényleg minden jól alakult, nem egyszer elgondoltam magamban milyen lesz, de sikerült felülmúlnia a várakozásokat.
Udvozlet!
boldog uj evet mindenkinek!
ismet itt van Brenda 43.
esetleg valakinek van rola info, tapasztalat?
elore is koszonom!
staffi · Őstag · Multkor leirtam a 3 dobogos csajt. 2 . A Klaudia 24 volt. Erre pár nap és megjelenik egy Klaudia 24 :) Hivtam is másnap nem értem el,aztán le is vette a hirdetést... kesőbb vissza került.... hivtam 3-4 alkalommal de nem ertem el... vegül ma estére elértem.... Teloba kedves hang, kerdeztem az etlapot mindent elmondott szépen,aztán mondom neki lehetne egy kerdésem? Kis csend... mondom normális kérdés lenne..mondja igen persze... kerdem nem te voltál az a Klaudia aki a Stadionnál volt anno?? Nevetve mondta ,hogy de igen én.... eskü megdobbant a szívem.... :) amikor voltam nálla akkor nagyon jo volt... hamarosan ujra meg kell latogassam ugy gondolom 😉
Jennynél voltam, de még néhány évvel ezelőtt, akkor csak autós kalandot vállalt... mondjuk engem zavart fényes nappal egy földesút szélén állni, ahonnan rálátsz a városra (ugyanúgy akár ránk is onnan) de azóta talán van lakása. Amúgy C vágány, de tiszta, jópofa, dumás, husis (de feszes) leány, szép nagy valódi cicikkel. Nekem a hely gáz volt, de a csaj megéri.
Engem is érdekel! 😁
Szevasztok!
Szandika 19 nevű hirdetőről van tapasztalatotok? Nem találok róla hozzászólást az adatlapján. Hosszú barna hajú, szép arcú lány. Nincs kitakarva az arca.
Privát üzenetben várom a válaszokat!
Köszönöm
Üdv mindenkinek!
A következő Hölgyekről van valakinek tapasztalata?
Jenny 25, Diana 47, Laura 29
Köszönöm előre is!
Üdv