Ki most a legjobb szerintetek debrecenbe??
Ki most a legjobb szerintetek debrecenbe??
Hali
Debrecenben lehet ázsiai és kifejezetn színesbőrő szolgáltatott találni vagy erre fele nem igazán vannak? És ha vannak merre találom őket?
Napok, hetek ota probalom elerni Emmat Szombathelyn. Sikerult mar valakinak? Igaz
meg nem voltam nala...Csak "ismerosoket"
fogad?
Linda 35 röl valami infó valakinek?
Köszi
VirágVIP Kicsit váratott a beszámoló elnézést, de addig nem mondok senkiről véleményt még nem találkozom vele személyesen:) nos azt tudom mondani aki kételekedik a képek valóságában vagy a korában el kell menni megnézni (még a személyit is megmutatta már csak azért is) csinos kifejezetten szép cuki tekintetű igényes lány:) maximálisan korrekt kedvedbe jár:) franciát imádtam neki csinálni remélhetőleg neki is tetszett a hanghatások alapján:) majd amit én kaptam viszonzásban abban se volt hiba:) úgyesen csinálja nem siet nem az van hogy haladjunk! Szexben nagyon jó még a látvány is pl hátulról isteni a popsi:) nincs nyafi:) összességében jól éreztem magam vele mint szexben mint beszélgetésben:)
Sziasztok vékony popsi imádó csajt keresek.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy popsi kedvelő hölgyet? Én a fiatalabb sportosabb testalkatú hölgyeket kedvelem.
Köszönöm szépen a segítséget!
Valamilyen szinten ellened is és a kérdésem ellen is ment:) értem én de én még mindig azt gondolom a fórum ezért lenne:) ellened nem értem miért még nem találkoztunk remélem holnap fogunk,de abban a jó pár percben még telefonon beszéltünk biztos vagyok benne hogy egy normális korrekt lány vagy:) a negatív jeleket általában azok teszik akik annyira lehet nem azok:)
Sziasztok😘😘
Varlak titeket debrecenbe szombatig vagyok itt pusy mindenkinek 😘😘😘
slimjohn · Újonc · Az egyik "kollégánktól" azt hallottam, hogy a nyáron menyasszonyként látta többünk régi kedvencét. Szerettem hozzá járni. Helyes, karakán lány, jó szolgáltató volt. Legyen szerencséje és legyen nagyon boldog!
Kedves Virág!
Nem téged szavaztak le, hanem a kérdést. Minimális tapasztalattal - aminek azért a kollégának jóval több van - nagyjából 5 perc alatt alatt kideríthető, hogy simán top 3-ban vagy nyíregyi viszonylatban.
Szia! Én egyszer voltam Heninél és ha tisztelettudó az ember, akkor nagyon meghálálja!! Mesélte, hogy nagyon sokan alkudoznak ahogy belépnek (ezt többen is mesélték már), amit nem értek a pasikban...
"Sajnos" a lányok is tudnak szerintem szavazni, így logikusnak tűnik, hogy ha vkiről jót írunk akkor a többiek le fogják szavazni, (esetleg nem túl pozitív beszámoló esetén azonnal moderálásra küldik...) vagy kérdések esetén minuszolják azt, ezzel is a látszatát keltve hogy vmi gond van. Így én már a negatív jelekre nem adok, a pozitívat meg valószínüleg csak a srácok adogatják nagyrészben. Az már más kérdés mennyire működőképes ez a plusz/mínusz rendszer és kinek az érdekeit képviseli, de ez már egy másik mese...
Csak esélyes hogy törlik :(
Lehetne annyi kérésem aki a lefele nyilat nyomta megírná miért? Akár privátban is
sziasztok várom sok szeretetel urak hivásait puszika
Ékszer Viki (30)
Megint sikerült eljutni Vikihez. Számomra egy remek szolgáltató.
Az alapban még mindig sok minden van ami máshol extra rózsaszál. Mióta utoljára voltam a rózsaszálak kicsit növekedtek de nem vészes.
Nagyon ajánlott kategória.
*** moderálva ***
minerva · Újonc · Sok csajnál kivan irva a 0-24 de én nem találkoztam olyannal aki be is tartotta volna,akkor meg minek irják ki?
Elég érzékenyen érint ez itt is sokunkat... Fő a biztonság. Bízom benne, hogy azok a kedves Vendégeim, akik eddig az esti órákban látogattak, meg tudják oldani 19:00-ig. :)
Nikepapucs!
Szerintem itt is megirthatod mindenki kivancsi ra!