Sziasztok!
Szolnokon tudtok ajánlani olyan lányt,akihez megéri elmenni?
Sziasztok!
Szolnokon tudtok ajánlani olyan lányt,akihez megéri elmenni?
Sziasztok! A Máriapócsi Viktória (20) és Jessika (21) hirdetőkről van valakinek személyes tapasztalata? Privátba is jöhet az info. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Valakinek járt már a hölgynél? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Előre is Köszi az infót.
Üdv,
Kitti 38-ról van avalakinek tapasztalata? VAgy esetleg ki ajánlott aki fehér börű, és jó alakú?
Kényszerfranciára tudtok ajánlani hölgyet?
Ts Natália elég ingerszegény. Nekem nem nőies. A hozzáállása is felejtős.
Sziasztok!
Látom,hogy sajnos nem túl "up-to-date" a fórum. Pedig hasznos lenne.
Akkor ezért gyülnek oda hozzátok, mert a kecskemétieknek nincs piackultúrájuk? Pesten és Debrecenben engedtek biza. Itt is próbálkoznak Svájcból visszajött csajok, de lecsapom a telefont, 90 másikból még tudok válogatni.
Az a baj, hogy erre a szolgáltatásra nem igaz a kereslet-kínálat fogalma!
Magyarra fordítva a szót, ha a piacon 20 helyen árulnak almát, akkor az olcsóbb, mint ha adott esetben csak 5 piaci kofánál volna elérhető a csemege.
Nikol (22) még tavaly voltam nála, sajnos csak fél órát kértem, legközelebb többet szeretnék.
Ki ajánlott jelenleg a városban? A lényeg hogy valódi fehér bőrű csajt keresnék.
Vivi 32-ről van valakinek tapasztalata?
Esetleg ki van még aki ajánlott, valódi fehér bőrű hírdető?
Vannak párosok,
És dupla hirdetések is..
Ma felkerestem "Virág26" nevű hölgyet aki teljesen elvarázsolt. Ledves,aranyos, csak a legjobbakat tudom mondani . Nem tudom miért bántják, de szerintem csak azok akik csak gondolatban voltak nálla. Nem érdemli meg, hogy rossz szinben tüntessék fel. Életem eddigi legjobb élménye volt.
sziasztok kedves urak hivásait várom sok szeretetel sziasztok😊😊😊
Sziasztok!
Majdnem 90 hölgy Kecskeméten!
Ilyet még nem éltem.
Hali nekem jó tapasztalataim voltak vele egy jó fél évvel ezelőttig addig a francia isteni volt engedett szinte mindent a végén csodás szájába is engedte de azután valami történt vele és megváltozott nem olyan átéléssel csinálja már mint régen
Nem rossz értelemben írtam. Csak a mérete és elhelyezése alapján. Amúgy meg rendben volt. Tiszta és rendezett.
Én is ajánlom!!!
Te a pasija vagy? 🤪