Sziasztok
Hétvégén meg szeretnék látogatni valakit
Ajánljatok valami jó szolgáltatót
Köszönöm
Sziasztok
Hétvégén meg szeretnék látogatni valakit
Ajánljatok valami jó szolgáltatót
Köszönöm
Oelweingasse 18. Kinti csevegések szerint élvezetesebb, ha meggyújtod a papírt.
Szia, a hölgynek az összes képe műtermi jellegű, beállitott képek. A valós önmagát nem tudod megnézni. Arcát sem mutatja(ez elnézhető), *** moderálva ***, tehát kamuzik. Nem adja meg az adatlapján, hogy mit vállal, lehet, hogy a nagy semmit kapod.
Én a helyedben nem bánnám a csajt. Pécsett jelenleg rengeteg szép lány van, tudsz válogatni. *** moderálva *** De a Vivienn(29) is nagyon belevaló.
*** moderálva ***
üdv és sok sikert
A Kendra néven hirdető hölgyről tudtok valamit?
Régebben többször voltam nála de most nem tudom hogy milyen lehet mert a képei régiek.
Kedves "Infernal" Nem tudom miért bánt ennyire a Virágról írt véleményem. Lehet soha nem is voltál nálla és így cikized. Én csak leírtam, hogy kedves aranyos és nem olyan az adatlapja, hogy 10 éve ugyanaz. Kár bántani mert nem érdemli meg persze mindenkinek van rossz napja és nem mindenki "szépfiú". van rálátásom a másik oldalra is, hisz 2 évig "rosszlány" volt a barátnőm. Virágnak azt üzenem hogy maradjon ilyen kedves aranyos Csajszi
Kedves Virág !
Szerintem nem olyan nagy baj ez Neked, Te nagyon jól tudod, hogyan kell felkavarni az állóvizet, haha... :)
Amúgy nincs Veled semmi bajom, sőt, tök értékelem, hogy Te legalább nem próbáltad meg eltüntetni a beírásaimat... :)
Sőt, azt is elhiszem, hogy sokaknak bejössz, én vagyok az a" jégcsapszív", aki nem tud érted rajongani, de ha megnyugtat, én nagyon nehéz eset vagyok... :)
Sok "pontos" vendéget kívánok Neked, legyen szép estéd !!! :)
Szia... :)
Csáó Sziasztok
A városban lévő két szőkeség Denissza és Liliről van valami infó, próbáltam keresgélni de semmi info :/
Kedves Férfitársak
Valakinek van információja Vandárol ?
Újonc79 · Újonc · Szerintem mindenkinek más tetszik én szeretem látni az arcát a szemét az sokmindent elárul. Én személy szerint a természetességet kultiválom de szîve joga mindenkinek ott verni (mármint a pé....t) ahol csak akarja.
Legyen sokba részed rajtam múlik mind meghagyom neked.Nem személyeskedtem kinek nem inge nem is gatyája😆😆😆
Pédé · Tag · Petra (26)-ot próbáltam elérni tegnap. Fel is vette a telefont, de ahogy elkezdtem a mondókámat lerakta.... Mivel azt hittem, hogy csak megszakadt, ezért újra hívtam és ismét fel is vette. Ismét elkezdtem a mondókámat, de félbeszakított, és közölte velem, hogy ne hívogassam, nem fog fogadni.
Ezt úgy, hogy előtte soha nem beszéltünk. Igaz, hogy faszi létemre nem túl mélly a hangom (és akkor még enbyhén fogalmaztam), de azért lehetett volna ezt kultúráltabban is rendezni, hisz Én sem voltam vele, se tahó, se lekezelő.
Remélem másoknak több szerencséje lesz vele, mert képek alapján nagyon ott van és a hangja is aranyos....
Sziasztok. Kismegyer városrészen van\vannak hölgyek??
Nem áll szándékomban senkivel sem feleslegesen vitatkozni, és mindenki azt is gondol, amit akar... Én nem érzem, hogy bántottam volna... :)
Nem is volt ilyen szándékom... ha mégis ez jött le, akkor őszintén mondom, hogy bocsi...
Én egyszer voltam Nála, és nekem az elég is volt, semmi extra élményt nekem nem okozott, és azért, mert Neked bejött, nem kéne azt gondolnod, hogy
ez mindenkinél így volt... van ilyen, anno pl. nekem ilyen volt a Kiara 23 is, aki Pécsett a legnagyobb etalon volt annak idején, nekem pedig csak a tipikus "12 egy tucat" szolgáltató...
Ő is kedves volt, meg minden, de ahhoz, hogy valaki ELVARÁZSOLJON, ahhoz több kell... nekem legalábbis... Nem is sikerült ez, csak egy lánynak innen... :)
Őt eddig senki sem tudta megközelíteni sem... nehéz is végleg elengednem... :) Sajnos... :(
Ha pusztán az összképet nézzük, vannak itt sokkal jobbak, mint a Virág, szerintem... a szolgáltatást tekintve pl. a maga nemében jobb Gabriella vagy Emma is...
A most hirdetők közül pedig Grétike 22 izgat... én már nem akarok sok lányhoz elmenni, igen megválogatom, ki az arra érdemes...
Élményt szeretnék, nem egy újabb strigulát... és bármelyik lány hiheti önmagát királynőnek, ha nekem nem jön be, nekem nem lesz az... :)
Annak viszont örülök, hogy Te találtál magadnak egy bejövős csajt... itt csakis az számít, hogy neked jó legyen... Más mit mond, ne legyen fontos...
Hisz ebben is különbözőek vagyunk, kinek ki tetszik, és mi az, ami megfog valakiben...
Sok sikert !!!
kankirály · Lelkes újonc · Kifejezetten nagy sörhassal rendelkező férfi mire számíthat egy randin?
Nándi · Őstag · Az okos tanúl a más kárán , a hülye a sajátjából sem.... :D
Egy makktárs szerint jó csaj. Béreljek szobát és hívjam oda. Meg sem próbálom...
A véleményem nem tudom leírni, mivel 40 perc váratás után nem jött el a találkozóra.
Nekem a nő nem egy plasztik hanem igazi minden porcikájában.Nem egy lejárt lemez.Én olyanra tettem a voksom akinek vannak elvei és számomra nem az a jó nő aki mindenre kapható . ÜDV. Laci
Én tudok olyat aki pont erre gerjed. 2016os fotoján még nem volt olyan nagy feneke.
Virginia mindenben megfelelő.