Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!! 🎄🎄
Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!! 🎄🎄
Kálmuska · Újonc · Sziasztok.
Nem szívesen teszel itt ilyen kérdést előre is elnézést kérek.
Ts Náomi hirdetőnél járt már valaki? Ő lenne az első transznős kalandom és rettenetesen izgulok, hogy a valóságban milyen lehet.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Sziasztok.
Nem szívesen teszel itt ilyen kérdést előre is elnézést kérek.
Ts Náomi hirdetőnél járt már valaki? Ő lenne az első transznős kalandom és rettenetesen izgulok, hogy a valóságban milyen lehet.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Boldog,békés karácsonyt mindenkinek!
Szia Calu!
Boldog, Szerencsés, Gondtalan Életet kívánok Neked!
Én várom, hogy visszatérj! Tőled korrektebb, vendég- barátabb HÖLGYEL nem találkoztam! Tiszta szívű vagy! Én jól emlékszem minden egyes ritka alkalomra!!! A tisztesség és a korrektség Nálad kéz a kézben járt!
Tőled itt mindenki leckét vehetne! Bár az is lehet, hogy tükrözted vendégeid hozzá állást! De, mégis inkább úgy gondolom Te alapból ilyen vagy!
Hiányozni fogsz! Mégis boldog vagyok, hogy már nem láthatlak itt!
Sok szerencsét! Boldog életet! Tudod, aki körül halak fickándoznak!😅
Williams · Újonc · Nem csak a hasa lóg, hanem a melle is. Mintha legalább 60 éves lenne, nem pedig 26.
Próbáltam hívni többször is, de "a hívott szám az előfizető kérésere nem foad hívásokat" pedig sima, magyar számról, számkijelzéssel hívtam. Egyébként amikor megjelent a hirdetés akkor volt fent egy takarás nélküli arcos kép is, teljesen jó a csaj, érdekelne engem is.
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam egy hírdetőről, így érdeklődnék, hogy érdemes-e meglátogatni? Privátban is várom az infókat.
Debrecenben láttam, de az nagyon kiesett, így amikor Sopronba jött megörültem neki, de lecsúsztam róla:
Kim 39 éves
köszi
Gabo30 · Kvázi-tag · Hozzon az ég örömből végtelent,
szeretetből önzetlent,
sikereket, amennyit csak lehet,
így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!🌲🌲🌲🙂
Sziasztok.Bianka 22 ről valakinek van valami infója?Privátban is jöhet.
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Hölgyeknek😘 és mindenkinek itt a VL-en 🙂🎄
Kedves új és meglévő vendegeimnek békés boldog karácsonyt kívánok 🧚♀️🎄😘
Áldott és Békés Karácsonyt kívánok, minden tisztességes Szolgáltatónak és normális Vendégnek!🎍🌲
Áldott és Békés Karácsonyt kívánok, minden tisztességes Szolgáltatónak és normális Vendégnek!🎍🌲
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról, Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek. Non -Stop elérhető vagyok és Viberen is fent vagyok
ghost1 · Újonc · Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
staffi · Őstag · Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a Hölgyeknek, a sorstársaimnak🙂 és a Szerkesztőségnek🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲☺☺
Jelenleg nem tudom hol hirdet Regina 22, én Kállósemjénben voltam nála, és csak ajánlani tudom.
Sziasztok. Zara 26 vagy másnéven zafira. Frigyesen rendel. Képek erősen retusáltak. Arc hasonlít, de kiszépítve a képeken. Has lóg. Sajnos csalódtam, hisz a képei dögösek. Tanulópénzt megfizettem.....
Az onlyfans oldalán lehet neki üzenetet küldeni, ha előfizetsz, de sosincs szabad időpontja és hol itt, hol ott bukkan fel. Kíváncsi vagyok, élőben már találkozott-e vele valaki...