sziasztok sok szeretetel várom urak hivásait
sziasztok sok szeretetel várom urak hivásait
Engem is érdekelne! Volt már valaki?
Engem is érdekelne
zseze1975 · Újonc · hello !
Gabriella 39 ?
Hali. Dóri 20 ról valakinek vélemény?? Rózsák egész jók
Jó estét!
A csalódások elkerülése végett gondoltam kis "élmény"beszámoló.
Brigi(28) masszázs: Helyszín: NewGarden. A képeken valószínűleg ő van, de minden jobban lőg, nagyobb, narancsbőrösebb mint a képeken. Ezt a részét még el tudom engedni, egyébként nekem így is bejött külsőre.
Alapvetően masszázs, de én a hátmasszázst skipeltem, gondoltam kezdjük a erotikus dolgokkal. Az elején még kifejezettem jó volt, majd egy pár perc után már inkább csak arra koncentrált hogy minél hamarabb elmenjek. Szomorúan vette tudomásul hogy ez nem fog bekövetkezni olyan hamar, így mondta hogy elfáradt a keze, oldjam meg magamnak. Írja a lapján azon lesz hogy átélhessem amire a legnagyobb szükségem van, ezek szerint nekem arra van szükségem fizessek neki hogy kiv@rj@m magamnak, jó tudni. Egy órára neveztem, az egész zuhanyzással, öltözéssel, massszázzsal,+kiiv@rt@m magamnak, nem volt fél óra, kötelező kérdések voltak, semmi valódi kedvesség, egy kedves mosoly vagy egy puszi, semmi. Néztem a barátnőjét is, de ezek után messzire elkerülöm őket. Részemről nem ajánlott.
Szia!
Alexa 29, vagy Erikát ajánlottam volna még, de ő Debrecenbe költözött.
Leszbikus lány várja hölgyek jelentkezéset nálam minden vágyad teljesül 😘
Hat dragam nalam ilyen biztos nem fordulhatott elő. Én nem szoktam ilyet csinálni. Csók a szadra
Hali az apróban hirdető Amandáról vélemény?
De ha nem tetszik akkor miért nem jössz el? Nem kötelező ott maradni........
Lola (26) van esetleg valakinek tapasztalata? Akár pm-ben is jöhet. Köszönöm előre is.
Sziasztok Xéna 33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról ha kedved lenne egy kis kikapcsólódásra vagy szeretnél el lazulni a kezem alatt vagy egy kis kellemes egyűttlétre vágysz és egy kellemes sex közben el lazulni akkor látogass meg, kellemes nyuugodt környezetben várlak. hívj vagy írj Viberen Non-Stop elérhető vagyok
Szia! Szombathely Széll Kálmán?
Igazad (is) van, de azért egy ilyen kaliberű csaj ha csak azt mondja, hogy "gyere aztán d..j meg" és ő passzív marad, hát egyszer akkor is megcsinálnám. Aztán nem járnék vissza rendszeresen, az valószínű.
Sziasztok
Liza33 at megnéztem hát nagyon régiek a képek, kedves volt de sokat változott a képekhez képest sajnos....
Nekem nagyon nem jött be.
Valakinek van valami pozitív tapasztalta?
Sziasztok, Vas megyében- Szombathely és Környéke tudtok esetleg megbízható “Búvóhelyet”?
Szép estét!
Pécset Mia nevezetü hölgyel senki ne áljon le még ne is hívjátok.
Csaló.
Engem szépen le huzott *** moderálva *** ft al, és angolosan le lépet.
elérhetősége: 20 995 1654 es számon hírdet, ezt fel ne hívjátok még véletlen se.
Lehet hogy máshogy is fog majd idővel de Pécset Mia néven van fent most még jelenleg
Hírdet a Rosszlányok.hu is
Köszi Szépen
Bocsánat, lájkolni akartam, de a nagy ujjam miatt a dislajkra ment :/
Remek választás és nem fog csalódás érni.