Komolynak szánt próbálkozás. :D Tapasztaltaknál úgyis jelez a radar.
bbbs · Újonc · Komolynak szánt próbálkozás. :D Tapasztaltaknál úgyis jelez a radar.
Ez most komoly?
Nándi · Őstag · Van két csajszi a városban, akik számomra igazán és stabilan kedvencek!
Nagyzolás nélkül állíthatom, mindkettőjüknél törzsvendég vagyok.
El kell, mondjam régi álmom volt az, ami ma beteljesedett!
Henivel és Ninettkével tölthettem egy minden szempontból, fergetegesre sikerült randevút!
Részletek taglalásába, mint máskor most sem megyek bele!
Mondom viszont azoknak a férfi társaimnak, akik ténylegesen aktív részesei akarnak lenni egy leszbikus elemekkel bőven megspékelt hármas hancúrnak, ezt a felállást bűn kihagyni!
Speciel én tuti ismételni fogok náluk! :D
Lili (21) kellemesen természetesnek tűnik. Valakinek van tapasztalata?
Az apróban hirdető Mirelláról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok Amanda 42 -ről valakinek nincs valami infója?Előre is köszi.
Hali!
Anno volt nálam a kis csaj! Elment egynek, szopni azt nem tudott de jól dugható volt a puncija! Egy órát volt nálam több pózban megdugtam!
Sziasztok! Kit tudnátok ajánlani az Árkád környékén?
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a Liza néven futó hirdető ugyanaz a hirdető e aki régen is járt a városban akkor 18 évesnek mondta magát. A kor az stimmelhetne is mert most 20-nak hirdeti magát. Az akkori Lizáról szőke volt aztán sötétbarna cserfes és viszonylag értelmes lány volt. A szervize a fiatal lányok között szerintem az egyik legjobb volt. Általában Alisaval volt egy lakásban.
vastag eres · Újonc · Pénteken láttam a tescoba
10-ből 8-szor, mire 4-5 nap alatt elfogadja a moderátor a hozzászólást, addigra eltünik a szóban forgó lány a porondról. Lizett26 volt-nincs..,
Sziasztok
Abigélnél, Ineznél, Petránál vagy Taminál volt már valaki? Tapasztalatotok van valamelyikükkel kapcsolatban? Köszi.
Hali mindenki!Esetleg valakinek van infója Niki 29-ről? Természete,vagy hogy mennyire elérhető?Volt már nála valaki,akkor adjon már egy kis infót mert,eléggé érdekelne😄Pacsi
gumibogyó · Újonc · NEKEM A NAGY KEDVENCEI KRISZTA, DÓRA, LINDA, ANETT, BELLA, ANNA VOLT. Őkmár civilek. Rami akkor volt a kedvencem aikor a Jókayn még kis ártatlan csitr volt.
Bevallom öszintén akkor rajongtam érte.
Minden héten jártam hozzá.
De megváltozott. Nem vette fel a telefont, nem fogadott mikor meg volt beszélve.
Debrecenben és itt is vannak olyan nők akik kb 10 éve régi motorosok, és mégis hozzák a szinvonalt. Most itt Gaabriella 39 a nyerő nálam.
Mindenkinek van véleménye.
Rajongoból lehet valaki elforduló is.
Akitol elfordulnak anak mindig oka van.
2011 óta járok csajokhoz.
Egy MILKA CSOKI ÁRÁT biztos már a hobbymra költöttem.
Volt olyan mikor megbántam, mert nem volt édes, de még fényes se.........
gumibogyó · Újonc · Ha lesz kedve hozzá. Mostanában hülyiti a vendégeit...
Nándi · Őstag · Kérdezd a menedzsert! Email címe adott a hirdetésben! Biztosan korrekt tájékoztatást kapsz!
Szia!
Simán eljöhetsz, ő is ember meg kell értenie.
Ha 2-3 vendég hátat fordít, romlik az önbizalma, tanul az esetből.
Meg is mondhatod, hogy nem ezt láttad a képeken. Azt cső-cső.
Sziasztok!
Győri dominákról tud valaki véleményt mondani?😃
Köszi
Lisette.. (Lizett) 26. Lakás rendben, lány magas, meg arányosan húsos is. Arca nagyon bejött nekem, franciája gyilkos. Szex is jó, összkép is.
Krisztina 22 valaki vélemény?