Remek választás és nem fog csalódás érni.
Remek választás és nem fog csalódás érni.
Ha arra kéne hogy akármikor legyen freepunci, meg néha egy-egy Deák, akkor igen. Egyébként nem.
Jó teste van! De nem ajánlott kategória.Szinte semmit nem enged. Én biztos nem megyek vissza hozzá :S
Kedves férfi társaim
Egy szinte új srác vagyok aki elkalandozna a nők kedvességében 😊
Mivel új páciens vagyok szeretnék elsőnek egy kiváló lehetőséget megragadni, erre az alkalomra Szofi választottam a városban.
Olvasgattam a fórumot, róla sok jót olvastam. Na, de ha esetleg van infótok még róla vagy másról plusz jöhet, illetve ha van valami jó tanács kezdőknek szeretetettel várom privátba.
köszi és pacsi
Üdvözlök Mindenkit
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a belvárosban ill. a vasútállomás környékén megbízható szolgáltatót? A közel jövőben Debrecenben tartom a születésnapom s meglepném magam :-) . Köszönöm!
Férfi társak!
Olyan hölgyet keresek aki ápolt kedves. És 60 perc *** moderálva ***? Idősebb hölgyek is erdekelnek
Köszönöm
Társasházi lakás, hangulatos, diszkrét. A hölgy gyönyörű! Magas, fekete hajú, nagy mellek, brutál formás popsi. Aranyos, értelmes, humora is van, remekül lehet vele beszélgetni. Nem siettet, amit szeretnél maximálisan teljesítí, igazi gyöngyszem.
Mindig szexi fehérneműben és magassarkúban fogad.
Tessék rá vigyázni!
Tegnap voltam Dóri 27 nél elég gyenge szolgáltató részemről nem ajánlott kategória.
Mondhatnál róla infót engem is érdekelne. :D Nézegetem de annyi gagyi nőnél voltam hogy nem próbálkozok csak úgy.......
Az, hogy "hivatásosnak" néz ki, nem jelent semmit, lehet sima kelet-európai szindróma, sajnos meg lehet figyelni, hogy nálunk és tőlünk keletre nagyon sok nő nem érzi a határt az elegánsan szexi és a vulgáris kurva között.
Sziasztok! Niki 26-rol van valakinek infója?
Sziasztok
Egy jó kis franciára,tudtok ajánlani valakit
Köszönöm
ComePlay · Újonc · Én 1x hívtam fel,de inkább nem minősíteném.Az első fél mondat után tiszta volt,hogy ehhez soha...
Szonjárol valaki?
üdv! Anikó34-ről valakinek tapasztalat?
Az a tapasztalatom, hogy amit írunk, minimális eséllyel jelenik meg
Gyere máskor is Debrecenbe. Fantasztikus voltál :)
Kedves ZéróZénó!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam senkit fogadni.
Egy "korrekt" hölgytől bérletem volna a lakást.
Aki "korrekt módon" az utolsó pillanatban vissza mondta.
Elnézést mindenkitől. Nem én tehetek róla!
Senkit nem tudtam fogadni! Ezért nem értem a negatív lájkokat.
Minden esetre elég érdekes!!!!!
Megegyszer mindenkitől bocs!
Mihelyst találok egy korrekt helyet újra megpróbálom!
Üdv mindenkinek!
Hello!
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm drágáim!