Ha jót akarsz Tinus de Nelly32 is jó:) mindketten igényes lányok:)
Ha jót akarsz Tinus de Nelly32 is jó:) mindketten igényes lányok:)
Szia, mivel te látom tájékozott vagy, légyszíves segíts. Egy szőke lányt keresek 007 James Bond tetoválással a fenekén. Egyszer láttam itt a győri oldalon. Most nem találom. Esetleg emlékszel rá?
Csak azt nem ertem miert hirdeti akkor magat a Dori ha bacik elmenni a talira?:)
Sziasztok!
Anita 42-ről valakinek tapasztalata? Nagyon megtetszett nekem, pont az esetem.
Szevasztok Dorina 19 ről nincsen infója valakinek???
Köszi
Akkor inkább tippmix hátha nyerek
Csajok!!! Vállal még valaki roma vendéget????
Melyik Petra 26?
Sziasztok
Hétvégén meg szeretnék látogatni valakit
Ajánljatok valami jó szolgáltatót
Köszönöm
Oelweingasse 18. Kinti csevegések szerint élvezetesebb, ha meggyújtod a papírt.
Szia, a hölgynek az összes képe műtermi jellegű, beállitott képek. A valós önmagát nem tudod megnézni. Arcát sem mutatja(ez elnézhető), *** moderálva ***, tehát kamuzik. Nem adja meg az adatlapján, hogy mit vállal, lehet, hogy a nagy semmit kapod.
Én a helyedben nem bánnám a csajt. Pécsett jelenleg rengeteg szép lány van, tudsz válogatni. *** moderálva *** De a Vivienn(29) is nagyon belevaló.
*** moderálva ***
üdv és sok sikert
A Kendra néven hirdető hölgyről tudtok valamit?
Régebben többször voltam nála de most nem tudom hogy milyen lehet mert a képei régiek.
Kedves "Infernal" Nem tudom miért bánt ennyire a Virágról írt véleményem. Lehet soha nem is voltál nálla és így cikized. Én csak leírtam, hogy kedves aranyos és nem olyan az adatlapja, hogy 10 éve ugyanaz. Kár bántani mert nem érdemli meg persze mindenkinek van rossz napja és nem mindenki "szépfiú". van rálátásom a másik oldalra is, hisz 2 évig "rosszlány" volt a barátnőm. Virágnak azt üzenem hogy maradjon ilyen kedves aranyos Csajszi
Kedves Virág !
Szerintem nem olyan nagy baj ez Neked, Te nagyon jól tudod, hogyan kell felkavarni az állóvizet, haha... :)
Amúgy nincs Veled semmi bajom, sőt, tök értékelem, hogy Te legalább nem próbáltad meg eltüntetni a beírásaimat... :)
Sőt, azt is elhiszem, hogy sokaknak bejössz, én vagyok az a" jégcsapszív", aki nem tud érted rajongani, de ha megnyugtat, én nagyon nehéz eset vagyok... :)
Sok "pontos" vendéget kívánok Neked, legyen szép estéd !!! :)
Szia... :)
Csáó Sziasztok
A városban lévő két szőkeség Denissza és Liliről van valami infó, próbáltam keresgélni de semmi info :/
Kedves Férfitársak
Valakinek van információja Vandárol ?
Újonc79 · Újonc · Szerintem mindenkinek más tetszik én szeretem látni az arcát a szemét az sokmindent elárul. Én személy szerint a természetességet kultiválom de szîve joga mindenkinek ott verni (mármint a pé....t) ahol csak akarja.
Legyen sokba részed rajtam múlik mind meghagyom neked.Nem személyeskedtem kinek nem inge nem is gatyája😆😆😆