Hello! Sajnos egy rossz tapasztalat egy korábbi latogatasbol. Nicol néven hirdeto jelenleg Hajduszoboszlon tartozkodó elotte Debrecenben volt megtalalhato. Hirdeteseben az áll uj kezdő! Pár éve már volt a városban hasonloan felejthető volt akkor is. Barátnőjéh Jeniferhez és hozzá erkeztem édes hármasra a belvárosba. A lakás szép de mint ahol bomba robbant. Büdös lomos. Törölköző valoszinuleg 1 és azt adják mindenkinek... a telefonban bájos kedves hang korrekt tájékoztatás az érkezés után mintha nem is ugyan az lenne akivel beszéltem. A lányok csinosak bár Nicol sokkal soványabb mint a képen. Kedvetlenek lehangoltak legyünk tul rajta hangulat. A megbeszélt összeg kétszeresét kerik el,minden extra! Baszhatoak minden pozban sejtésem szerint védekezés nelkul is,ezt én nem vettem igénybe! Fél órára neveztem be,10perc után öltözzek. Hát jo,gondoltam a dolgom elvégeztem vissza többet nem megyek. Összességében aki meglátogatja készüljön fel a Nicol esetében egy kb 40kg barna bőrű,kedvetlen lehuzos kis roma csajra. Én többet nem megyek!