Szia! Petra vagyok, reagálnék a beírásodra van úgy aki első hallásra nem szimpatikus. De ezt közöltem is veled a telefonba!
Szia! Petra vagyok, reagálnék a beírásodra van úgy aki első hallásra nem szimpatikus. De ezt közöltem is veled a telefonba!
Csak voltak?
Mert már sehol sincs!
Általában ez nem véletlen.
Sziasztok szeretettel várlak diszkrét otthonomban ! Puszi Lilla
Szevasztok vadásztársak, Petra (26) vkinek a horgára akadt végül?
Jó bőr, bár a képei kicsit felemásak nekem: hol egy tmszetes szépségű lány tükröződik vissza róluk, hol meg egy feltuningolt plázacica (pl. feltöltött száj).
Nem tudom melyik lehet az igazi.
Tapasztalatok?
Üdv
Fórumban voltak jobb értékelései.
Pudingpróba! :) HAjrá!
Tina 47? 🙂
Sziasztok!
Vanda 21 ről valakinek tapasztalata?
Köszi
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Bármi infó a hölgyekről esetleg? Köszi előre is!
Győrben jelenleg ki ajánlott? Aki kedves, jó alaku, fehér börű?
Tamara 34 ről jöhetne kis info. Aki volt már nála ne tartsa magába
Pár hete voltam nála, jó testű, de kiélt fejű "c". Telefonban minden, élőben szinte semmi, árak az egekben. Lakás akkor leharcolt volt és legalább 2-en voltak még rajtunk kívül. Igazi vándormadár, a fotóira rábukó egyéb madarakat tollfosztja.
Sziasztok! Valaki járt már Salom 30nál? Ha igen jöhetnek a tapasztalatok akár privátban is
Ki volt az a lány.
Jöhet privátba
Nem értem miért ne? Nekem tegnap is volt ilyenben részem és mondhatom isten jó volt:) vannak jó lányok csak oda kell figyelni kicsit:)
sziasztok kedves urak hivásait várom😊😊😊
Mivel másodszor tűnik el a beírásom, többet nem próbálkozom, ha ez sem maradhat meg, akkor ennyi... :)
Engem nem bánt a véleményed, semmi bántót nem írtam... te hoztad fel, hogy miért bántják... én nem tettem ilyet, arra reagáltam, amit pont te írtál pár napja,
hogy nem kaptál fix időpontot, stb... aki akarja, olvassa vissza, én nem magyarázkodok, nincs miért...
Van nekem is véleményem, ami más, mint a tiéd... és ennyi... nem mondtam, hogy bántást érdemel, és én nem is bántottam...
Soha nem állítottam, hogy rossz lenne... csak nekem nem lett életem élménye, és ennyi, nem kéne ebbe többet belemagyarázni...
Az a véleményem, hogy mi, akik nyilvánosan agyon dícsérünk egy hirdetőt, mi bass.zuk el, mert ezzel óhatatlanul is hatalmas terhet rakunk rájuk, innentől az összes
ember, aki meglátogatja, lehet tök irreális elvárásokkal megy el hozzájuk, olyan csodát vár el, ami lehetetlen...
A csoda akkor jön el, ha a 2 ember egy hullámhosszon van... akárkinek nem adatik meg, pláne ilyen "randin.".. ritka, és meg is kell becsülni... :)
Én nagyon sok inkorrekt dolgot tapasztaltam a fórumozásom kapcsán... már nem akarok belefolyni, kár volt beírnom, úgy sincs értelme...
Én a témát lezártam, a tisztán látás végett éreztem azt, hogy ennek még itt kell lennie...
Minden jót !
Jövő héten több napot nyiregyen töltök. Kit tudtok ajánlani egy jó natur franciára végig szájbaélvezéssel? Privátba is jöhet.
Üdv!
Inez (27) és Szonja (39) valakinek van tapasztalata velük kapcsolatban?
Válaszokat köszönöm!
sziasztok sok szeretetel várom az uj vendégeimet és a régi vendégeimet is kizárolag csak autos kalandra ha felkeltetem az érdeklöségedett akkor hívj bizalommall 💋💋💋😊😊😊
Köszönöm