Sziasztok!
Engem is érdekelne......!
Sziasztok!
Engem is érdekelne......!
Köszi,
Bizunk benne hogy sokan olvassák,
Ezt a fórumot, és senki nem szalad bele.
"Francia óvszerrel" - "Puncinyalás". Imádom az ilyen hirdetőket! Valahogy a kettő üti egymást. Szerintem ha nincs natúr fr., akkor nincs puncinyalás sem... Vagy feltaláljuk a Puncinyalást óvszerrel? :)))
Ok, köszi! Sejtettem.
Hali!
Vivi 33 valakinek van véleménye róla?
Köszönöm a válaszokat!
Voltam már nála(Lili 26)nem éri meg a pénzét,nagyon gyenge szolgáltató nem véletlenūl vándorol más városokba más néven
*** moderálva ***
Az idöre figyelni hogy le is dolgozza a megbeszélteket!!!!
Nagyon rafkos roma lány!!!
Sziasztok! Nagyon örülök,hogy a hölgynek is mézi a neve,mert így kellemetlen mikor összetévesztenek! Erre valamit ha a szerkesztők kitalálnának jó lenne!
A puding próbája az evés! Le is írta. 😃
Üdv mindenkinek!
Liliről (26) van vkinek konkrét tapasztalata?
Eddig 1 negatívot olvastam róla.
Köszi
Gabo30 · Kvázi-tag · Ha nem vagy a telefonom névjegyzékébe felejtős vagy! 😜
Mendy19 tegnap 11 óta van fent, viszont ma 11 órakkor Münchenben is adott fel pont ezekkel a képekkel egy cikket. Ez hogy lehet?
Alexandra Einmal mit Dir in den Sex Himmel fliegen
MILFHUNTER · Tag · menedzsment szerintem valamit elrontott itt a nevekkel :D
amelyiknek gondot okoz, ő szerintem ki is írja a hirdetésében
Hali,
Hajdúszoboszlón hirdető Huanita(23) egy nagy átverés, messzire kerülendő!
Pali60
Sziasztok.Hanna 24? Valaki? Nem hiszem hogy nem válalta még senki??
Na! Na! Azért nem egy a szőr, a selyemmel! 😜
Pédé · Tag · Gondolom, ez nekem volt válasz.... Nekem szimplán annyit mondtál, hogy ne hívjalak többet, mert nem fogadsz.
Ha azt mondtad volna, hogy nem vagyok szimpatikus, akkor értettem volna. Vagyis akkor sem, mert egyáltalán nem voltam se bunkó, se flegma, se lekezelő, stb...és soha nem is volt rám ilyen panasz, pedig megfordultam már pár lánynál az elmúlt évek alatt.
Azt is elfogadom, hogy én szimplán már hang alapján .voltam antipatikus számodra, van ilyen.
Nem is ragoznám túl, részemről le is zártam a témát, bármennyire is sajnálom, hogy akkor nem sikerült egy találkát megbeszélni.
Szerintem a legkorrektebb, ha ezt már telefonban jelzed. Van lány, aki a hirdetésbe is beleírja, hogy ez nem gond nála, viszont van olyan aki így nem szívesen fogad.
Hát ez érdekes! A saját hirdetői profilodból írva lehúzod saját magadat? 😃
Szia! Köszönöm szépen a kedves jelzőket, a szám nincsen feltöltve csak csókos :) Mind a kettő én vagyok! Természetes mindenem! Puszi